SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sumudica: “Sonuç Benim Değil, Takımın Sonucu” 

0
Güncellendi - 2021-10-18 22:09:07
Sumudica: “Sonuç Benim Değil, Takımın Sonucu” 
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, deplasmandaki Adana Demirspor galibiyetinin ardından gerçekleştirdiği antrenmanla Altay maçı hazırlıklarına başladı.

-“Anlattıklarımı hızlı kavrayabilen bir takımla ilk defa karşılaştım” 

Antrenmanda kulübün kanalına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Marius Sumudica, “Takıma bir agresiflik kazandırmak istedim. Oyun mantalitemi anlattım.  Oyuncularla da konuştum, oyunla ilgili düşüncelerimi kendilerine anlatım. İstediğim şeyleri çok çabuk kavradılar. Bundan önce Gaziantep ve Rize’de de çalıştım, ama burası öyle bir takım ki, anlattıklarımı hızlı kavrayabilen bir takımla ilk defa karşılaşıyorum. Çok hızlılar. Tecrübeli hocalarımızda var, onlarda genç oyuncular gibi öğreniyorlar. Oyuncularımla benim aramda çok iyi bir ilişki var. Bütün bunlardan sonra gerisi geliyor. İyi bir takımımız var, bir aile ortamı oluşturmak istiyoruz hep beraber. Sonuç benim değil, takımın sonucu. Bu sonuç takıma aittir.” dedi.

-“Taraftarlarımızın maçtan sonra bize kızgın olmalarını istemiyorum” 

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Marius Sumudica, “Anadolu takımlarını seviyorum, Anadolu insanlarını seviyorum. Buraya kalbimi açarak geldim. Taraftarlarımızdan maça gelip bizi desteklemelerini istiyorum. Çünkü taraftarsız bir takımın kimliği yoktur. Taraftarlarımızın maçtan sonra bize kızgın olmalarını istemiyorum. Onlara böyle bir şans vermiyorum, ama bir şeyin sözünü veriyorum; takımın sahada yüzde 100’ünü verdiğini görecekler. Ve herkesin evine mutlu dönmesini istiyorum. Tabi bu şöyle gerçekleşir, birlikte olursak.” şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Marius Sumudica, “Şu ana kadar bir şey yapmış değiliz, sadece 3 puan aldık. Eğer Altay maçını kazanamazsak bu 3 puanın bir anlamı yok.” dedi.

Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu sumidicadan ümitliyim, adam iddialı, inşallah maddi sorunlar olmazda böyle devam eder başarılı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    "Taraftarsız bir takımın kimliği yoktur." Yaz bunu bir kenara ! Sumudica Reis adamsın :-)
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizli Kombi (2 yıl önce)
    Marius Sumudica hocada sihirli değnek yok fakat en azında galibiyeti görmek gerekir Hırslı hoca bu takıma artı olur fakat yönetimin desteklemesi çok önemli Cuma akşamı oynanacak Altay maçı daha belirleyici olacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Malesef boş tribünlerde bizim ayıbımız.stadın yarısını bile doldurduğumuz bir maçı hatırlamıyorum.ama iş yönetime gelince herkes sallıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Hatalarında ders çıkarman çok güzel birde Türkiye hakkında boş konuşmasan hak etiğin saygıyı ve sevgiyi göreceksin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Aynen dediğin gibi hoca, sonuç senin değil. Adana demir oyunun neredeyse tamamında topa sahipti, hiç rahat top oynatmadılar bize. Arka arkaya 3-4 pas yapamadık. 2 saçma (talihli) golle kazandık. Artık senin sistemini, disiplinini, organizasyonlarını görmek istiyoruz takımda. Yoksa futbol falan oynadığımız yok, hep kontra atak hep dan dun…
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    başarılar Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Simudukanin konuşmalarını okuyorum ben bile heyecanlıyım futbolcular hayd hayda cosarlar sumudika camiayı ayağa kaldırdı sadaca futbolcuları deyil taraftarada motel veriyor yunetima bütün camiaya kosantre ediyor demir spor maçı uncasinda yaptığı konuşmayı okudum dedim biz bu maçı kazanacağız undan onca umudum yoktu
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkant (2 yıl önce)
    Zaman hocanın verdiği emekleri gösterecek doğru tercih aynı meslekte olup bende yaparım demek ayrı tecrübe ipe yapmak ayrı
    0
    0
    Yanıtla