SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunlarınız Varsa Onları Dinlemeye Geldik"

0
Güncellendi - 2021-07-26 01:36:36
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Doğanşehir İlçesine bağlı Elmalı Mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Ziyarete Malatya Valisi Aydın Baruş, Doğanşehir Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, İşadamı Vahap Küçük ile ilgili şube müdürleri katıldı.

Vatandaşların Kurban Bayramlarını kutlayan Başkan Gürkan, İş adamı Vahap Küçük’ün daveti üzerine Elmalı Mahallesini ziyaret ettiklerini belirterek, “Mahallenizle alakalı sorunlarınız varsa onları dinlemeye geldik. Büyükşehir Belediyesi olarak birlik, beraberlik içerisinde hizmetlerimizi yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak 3 bin km sathi kaplama ve sıcak asfalt yaptık. Bu Cumhuriyet tarihinin rekorudur. Benim sizden ricam birliğinizi, beraberliğinizi ve düzeninizi bozmayın. Küçük sorunlara takılıp birbirinize husumet beslemeyin. Mahallenizde Türkiye’ye örnek olacak güzel insanlar çıkmış. Vahap Küçük Türkiye’ye örnek olmuş, hayır işlerinde de her yerde yarışan bir insan. Ben bu mahalleye böyle değerler yetiştirdiği için, böyle güzel bir insan çıkardığı için minnet duyarım.

Mahallenizle ilgili altyapı ve üstyapı çalışmalarını en kısa sürede arkadaşlarımız projelendirerek çalışmalara başlayacaklardır. İnşallah en kısa sürede de çalışmalarımızı tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Gürkan daha sonra Mahalle sakinleriyle bayramlaşarak sohbet etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Vedat Kaya (2 yıl önce)
    EDİTÖR'DEN: Verdiğiniz Vali örneği, o döneme yakınen tanık olduğumuz ve çok sayıda haberini yayınladığımız için sizin iddia ettiğinizin tam tersiydi. O nedenle, diğer iddialarınızın da ne kadar sağlıklı olduğu kuşkusu doğduğundan yorumunuzu yayınlamıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Değerli Editörüm ya ben anlatamamışım ya siz anlamamışsınız. Hemşehrimiz Vali Rahmetli Nail Cömertoğlu hemşehrimiz Başbakan Rahmetli Özal'a devlet diz çökmez diyerek siyasetçinin karşısında devlet adamı duruşu göstermiştir. Yani dönemin Valisi Başbakana bile devleti hatırlatırken bir belediye reisi karşısında bu duruş devlet adamına yakışmaz... EDİTÖR'den: Sayın okur, bahsettiğiniz Özal- Vali olayının aksettirilişi ve artık hayatta olmadığı için detayına girmediğimiz birinden 'Bir devlet adamı' hikayesi oluşturulması da yanlıştı. Ayrıca, yorumunuzda hedef aldığınız daire başkanı da, daha önce başına gelenleri, sebebini, geri dönüşünü ve çalışma biçimini yakından bildiğimiz, sizin yorumunuzdaki eleştiriyi hak etmeyen biri. Yanlışa doğru, doğruya yanlış diyorsunuz ve biz de konuları yakınen bildiğimiz için, 'hayır öyle değil' diyor ve bu dezenformasyona alet olmuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bu nasıl bülten ya. Kendisi validen önemliymiş gibi önce kendi adı sonrada diger ehh işte vali ve alt birimler katıldı der gibi. Bu ne kibir
    0
    0
    Yanıtla