SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sosyal Medya Küfürbazına Hapis Cezası

0
Güncellendi - 2020-03-12 04:52:47
Sosyal Medya Küfürbazına Hapis Cezası
A- A+ PAYLAŞ

MALATYA'DA BİR DERNEĞİN BAŞKANIYDI.. İki yıl önce sosyal medyadan  Atatürk’e, İsmet İnönü’ye ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik  hakaret ifadelerini paylaşanve Malatya'da bir derneğin başkanı olan T.T'nin hapis cezasına çarptırıldığı, bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunan CHP İl Başkanı Enver Kiraz tarafından açıklandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz; “Atatürk’e, İnönü’ye, Kılıçdaroğlu’na ve partimize hakaret etmek kimsenin haddi değildir” dedi. Kiraz açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

“Büyük Devlet Adamı, hemşehrimiz İsmet İnönü’yle ilgili hakaret içerikli paylaşımlar yapan, partimizle ilgili birçoğunu okumaktan utandığım, ağzıma alamadığım kelimelerle demokratik hakkını kullandığını ve bütün CHP’lilerin idam edilmesi gerektiğini ifade eden bir paylaşımda bulunan, Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’yla ilgili ağza alınmayacak derecede sözler sarfeden dernek başkanı T.T adlı şahısı bundan iki yıl önce savcılığa şikayet etmiş ve sürecin takipçisi olmuştuk. Dava  sonuçlandı. Sözde dernek başkanı olan ve toplumu yaptığı paylaşımlarla  galeyana getirmek isteyen şahıs 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hapis cezası mahkeme tarafından ertelenmedi ve seçenek yaptırımlara çevrilmedi. Değer kaynaklarımız olan, sonsuz saygı duyduğumuz Atatürk’e, İnönü’ye, partimize ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan bu davranışın cezasız kalmaması bizleri mutlu etmiştir. Hakkımızı her zaman hukuken savunup adalet aramaya devam edeceğiz."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • gökhan (4 yıl önce)
    alçak şerefsiz vatan haini hakaret değilse bende sana edebilirmiyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ö. Faruk (4 yıl önce)
    Zaten bütün mesele itibar suikastcılığını meslek edinen zavallilardan hukuk nezdinde hesap sorulmaması. Eyvallah edilmesi. Bu zavallılar bazen sözümona paravan bir derneğin bir STK nın adını, bazen hiçbir kaydu kuydu olmayan internet sitesini, bazen adı olup basımı dahi olmayan bir gazeteyi, dergiyi kullanarak şantajla, aba altında sopa göstermek suretiyle sindirmeye, susturmaya, yönlendirmeye çalışıyorlar. Bu zavallilara pirim verenler bir takım işlerinin günyüzüne çıkmasından endişe eden korkaklardır. Gayri meşru bir işi olmayan, verilemeyecek hesabı bulunmayan üç beş kişi ancak bu zavallılara pirim vermiyor, mahkemeye gidiyor, hesap soruyor. Unutmayalım ki, bu tiplere pirim vermek onlara ortak olmaktır. Milletin parasını, kamu imkânlarını sus payı olarak bunlara verenler de en az o mufteriler kadar suçludur, ortaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyyüp (4 yıl önce)
    Gerçekten herkesin ağzından çıkanı kulağının duyması lazım. Maalesef sosyal medya insanların biribirlerinin yüzlerine söyleyemeyeceği ne varsa söyleyebildikleri bir mecraya dönüştü. Herkes yaptığı hakarrtin bedelini ödemeli. Geçenlerde yine duydum, Büyükşehir Belediyesinde eski bir daire başkanı bir sozde gazeteciyi hakaret gerekçesiyle mahkemeye vermis. Bu her ne kadar ben Toy bir gazeteciyim, sosyal medya mecrasında görüslerimi ifade ettim dese de manevi tazminattan kurtulamamış. Herkes hakkını hukukunu aramalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)
    Darısı Engin ÖZKOÇ' un başına...
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin özkoc kimseye küfür etmedi çünkü çok değerli bır insan senin anlaman mümkün değil MUSTAFA 44 denen zat
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)mustafa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Amin Mustafa Bey Amin! Maalesef gözleri var görmezler kulakları var duymazlar! Allah ıslah etsin inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Harikasınız Mustafa44 gerçek bir Malatyalısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Bu şahıs kamu görevlisi ise bir üst makama ,siyasetçi ise Milletvekilliğine terfi eder. Atatürk e ve İnönü ye hakaret akp döneminde prim yapıyor. Bu şekilde hakaret edenlerin mevki ve makamları nasıl atlayarak daha iyi konumlara geldiklerini görüyoruz. Atatürk ün ve İnönü nün devlet adamlığını örnek almayan yöneticileri nasıl bocaladıklarını gördük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Kılıçdaroğlu ve bütün cehapeliler de sabahtan akşama kadar Cumhurbaşkanımıza hakaretler savurup küfür ediyorlar onları ne yapacağız peki? Ha pardon onların ki demokrasi kapsamında ifade özgürlüğüydü değilmi bir anda unuttum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık. Lafı iyi oturtmuşsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif yurtsever (4 yıl önce)Vaizin Oğlu isimli kullanıcı yorumuna
    Türkiye Cumhuriyeti tarikatlar,şeyhler dervişler ve meczuplar ülkesi olamaz.Hayattaki en büyük tarikat bilimdir fendir. Mustafa Kemal Atatürk
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ahmet ergen (4 yıl önce)
    Demekki adelet demokrasi varmis...
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (4 yıl önce)
    iyi olmuş yeter artık bu provatörlerden kutuplaşmaktan bıktık
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    iyi olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan (4 yıl önce)
    Enver kirazın bütün derdi bitmiş sıkıntıları bitmiş sıra vartandaşa dava açmayamı gelmiş. İşte bu yüzden bu chp sittim sene iktidar olamaz beyin sıkıntılı çalışıyor bunlarda
    %100
    %0
    Yanıtla