SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sosyal Medyada Sergen Yalçın'a Tam Destek

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, sosyal medyada büyük bir destek görüyor. Twitter'da #SergenYalçınYalnızDeğildir hashtagi açılırken, tecrübeli hocayla ilgili binlerce tweet atıldı.

Süper Ligin 10.haftasında İstanbul'da oynanan Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya tarafından kırmızı kartla cezalandırılan sarı kırmızılı takımın teknik patronu Sergen Yalçın'a sosyal medyadan tam destek geldi.

Twitter'da #SergenYalçınYalnızDeğildir hashtagi açılırken, milletvekilleri, belediye başkanları ve taraftarlarda tecrübeli hocaya sahip çıktı.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, twitterda BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın ile ilgili "Ülkemizin önde gelen sporcularından, milli futbolcumuz, YeniMalatyaspor'umuzun teknik direktörü #SergenYalçınYalnızDeğildir" paylaşımında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise sosyal medya hesabından BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın'a sahip çıkarak, "Sergen Yalçın, Türkiye’nin önemli bir değeri, Malatya’nın ve Yeni Malatyaspor’un evladıdır. Milli futbolcumuz, YeniMalatyaspor'umuzun teknik direktörü SergenYalçınYalnızDeğildir" paylaşımını yaptı.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, sosyal medya hesabından Yalçın'a sahip çıkarak, şu paylaşımı yaptı: "Gerek futbol hayatında, gerekse teknik direktörlüğü döneminde futbolseverlerin gönlünde müstesna bir yere sahip olan, eski milli futbolcumuz ve Yeni Malatyaspor Kulübü'nün kıymetli hocası #SergenYalçınYalnızDeğildir."

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu'da, twitterda BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın ile ilgili #SergenYalçınYalnızDeğildir hashtagiyle "Malatyaspor’un hocasına kimse defol git diyemez Halis efendi. Ya o düdüğü TFF asacak ya da Halis kendi defolup gidecek. Niyeti Halis olmayanların karşısında, ne Malatyaspor sahipsiz, ne de Sergen Yalçın. Futbolun namusu size emanet Nihat bey sahip çıkın" paylaşımını yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da "Yeni Malatyaspor'umuzun kıymetli hocası #SergenYalçınYalnızDeğildir. Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen hocamızın her zaman yanındayız" paylaşımını yaptı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise"(Efendilik hem kendine saygı duymak, hem de başkalarına saygı duymaktır.) Sergen Hocamıza hakaret etmek kimsenin haddine düşmemiştir, biz hocamızın her zaman yanındayız" paylaşımıyla tecrübeli hocaya sahip çıktı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da "Kimsenin haddine düşmemiştir Malatyaspor’un hocasına 'Defol' demek. Yeni Malatyaspor'umuzun teknik direktörü #SergenYalçınYalnızDeğildir" paylaşımını yaptı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü ise "Niyeti 'HALİS' olmayanların karşısında, #SergenYalçınYalnızDeğildir" paylaşımıyla maçın hakemine tepki gösterdi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın'ın Kasımpaşa ile deplasmanda oynadıkları karşılaşmanın 84. dakikasında kırmızı kart gördü ve oyundan ihraç edildi. Bu karara tepki gösteren Yalçın'ı yardımcısı Murat Şahin ile sportif direktör Ali Ravcı sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada, maçın hakemi Halis Özkahya'nın Yalçın'a, kırmızı kart gösterdikten sonra 'defol' dediği iddia edilirken, twitter'da açılan 'Sergenyalçınyalnızdeğildir' etiketiyle tecrübeli hocaya destek yağmaya başladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    HAKEM ÖDÜLENDIRILDI VE HEMEN AVRUPA MAÇI VERILDI SAHIPSIZ MALATYAM KASIMPAŞA KIMIN TAKIMI TABIKI PAŞANIN TAKIMI ONUN IÇIN HIÇ KIMSENIN BIR ŞEY YAPACAĞI YOK YÜREK ISTER AKP KENDI BAŞKANINA KARŞI GELECEK VAH KI VAH
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (4 yıl önce)
    halis efendi anlarsın ya.....
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (4 yıl önce)
    arastırın onceden bir husumet varmıs gibi duruyor
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Malatyaspor 2-1 öne geçince hakem bizi resmen biçti.Suat Aslanboğanın hakemliğini elinden alanlar bu rezilliğe ne yapacaklar acaba.bu yaşananlar karşılıksızmı kalacak.Kalırsa ikinci sezon kasımpaşa malatyaya gelince yaşanacakların sorumlusu kim olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftar (4 yıl önce)
    Göz göre göre hakkımızı yediniz. Ne işler dönüyor ? Bu kasıt nedir . Bu maçtaki hakemlik basit bir hakem hataları dizisi değil. Bu konunun gündemden düşmemesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla