SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nurettin Soykan'ın 11. Ölüm Yıldönümü

0
Güncellendi - 2020-05-06 14:13:11
Nurettin Soykan'ın 11. Ölüm Yıldönümü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde mücadele eden Malatyaspor’un Efsane Başkanı Nurettin Soykan, vefatının 11.yıldönümünde anıldı.

6 Mayıs 2009 hayatını kaybeden Malatyaspor’un Efsane Başkanı, vefatının 11.yılında anıldı. Soykan’ın vefatının 11.yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü, “Malatyaspor'umuzun efsane başkanı Nurettin Soykan'ı vefatının 11. seneyi devriyesinde rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, Soykan’ın vefatı dolayısıyla “Malatyaspor'un efsane başkanlarından merhum Nurettin Soykan'ı vefatının 11. yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” mesajını yayınladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • malatyadan (3 yıl önce)
    yıl 1983, yetiştirme yurdunun önündeki boş alanda, rahmetli Özal ile birlikte miting sonu seçim otobüsünün üstüne çıkıp, beraberce Anavatan iktidara, Malatyaspor birinci lige diyerek milleti coşturmuşlardı, yıllar su gibi akıp gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    yıllar önce görüşmüştüm değerli başkanımızla Allah rahmet dilerim, cennet mekanı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal ALTUNKAYA (3 yıl önce)
    Malatya böyle sevecen böyle babacan , adam gibi adam Sayın Soykan a vefasını göstermelidir. Gariban babası varlığını Malatyaya ve ihtiyaç sahiplerine yardım için feda eden Binlerce ton kömürünü dağıtan bu güzel insanı Malatya halkı ve yöneticileri unutmamalı, unutturmamalıdırlar.. Mekanın cennet olsun HAYIRSEVER İŞ İNSANI MALATYAMIZIN GÜLEN YÜZÜ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi Doğan (3 yıl önce)
    Kendisi Artvinli olmasına rağmen Artvin'den çok Malatyalı olmuştur o Ne mağlup şampiyon olduğumuz zamanda beraber çalıştığımız Efsane başkan Nurettin Soykan baba kendi cebinden çok para harcadı o borçları ödemek için faizciden ve bankalardan para aldı Gölbaşı kömür ocağından kaloriferin yanması için gece kömür getirtirirdi Kendisine Allah'tan rahmet diler mekanının cennet ışıklar içinde uyumasını dilerim kendisini Malatyalı olarak unutmayacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • KEMAL (3 yıl önce)
    O yıllarda ne biensporttan geliri olan nede futbolcu satıp para kazanan bir Malatyaspor vardı..Rahmetli Cebinden çok para harcadı,hastalığını,mesaini unuttu.Ankarada üç beş kuruş takıma destek için varını yoğunu harcadı.Futbolcu satarak para kazanmak yerine ,cebinden para harcayıp futbolcu aldı.Malatyaspora çok ama çok hizmet etti.Bu günleri görünce rahmetlinin büyüklüğünü daha da iyi anlıyoruz.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.seni hiç unutmayacağız mümtaz insan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ve onca emek, onca para aktarma, onca başarıdan sonra, bu Malatyaspor taraftarı merhum Nurettin Soykan gibi bir efsane başkana stadda pet şişe fırlattı... Futbol nankördür deniliyor, bana göre futbol değil, futbol taraftarı nankördür. Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Nerede böyle dürüst yöneticiler. Birisi geldi Malatyasporu yok etti. Birisi geldi Yeni Malatyasporu yok etti. Bütün şehrin yöneticileri de ööööyle baktılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • şeref erdoğan (3 yıl önce)
    Nurlar içinde uyu sayın başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (3 yıl önce)
    şu malatyaspora bir kişinin hayrı oldu oda erzurumlu nurettin soykan allah malatyalılardan uzak tutsun insanı lafta vatansever dindar uygulamada tam aksi
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Efsane başkanı rahmet ve minnetle anıyoruz.Mekanı cennet olsun, unutmadık unutmayacağız..
    0
    0
    Yanıtla