SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sözüm Ona Malatyalılar, Bu Günü Bekliyorlardı!'

0
Güncellendi - 2020-12-28 00:44:50
'Sözüm Ona Malatyalılar, Bu Günü Bekliyorlardı!'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maç sonrası basın toplantısından önce, yayıncı kuruluş mikrofonuna ilginç açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, burada “Anlamadığım şuanda seyirci yok, akredite olmuş yukarıda insanlar var ve sözüm ona Malatyalılar. Herhalde bugünü bekliyordu. Bizim takılıp düşmemizi bekliyorlardı. Yukarıdan bağırıp çağırıyorlar ama kimse demiyor, ‘Bu çocuklar ne zamandan beri paralarını almıyor? Ne zamandan beri mücadele ediyorlar?’ Sadece sezon başı transferleri yapmak, o transferlerin isimleriyle hava atmak olmuyor. Burada gerçekler var, gerçeklerle mücadele var. Birazda bu çocukların hakkını yememek, yedirmemek lazım” açıklamasıyla, takımda maddi sorun olduğunu ifade etti.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a sahalarında 3-1 mağlup olduktan sonra Süper Ligin yayıncı kuruluşu beIN Sports’a açıklamada bulunan Hamzaoğlu, Bizim takılıp düşmemizi bekliyorlardı. Yukarıdan bağırıp çağırıyorlar ama kimse demiyor, ‘Bu çocuklar ne zamandan beri paralarını almıyor?’ açıklamasıyla kafaları karıştırdı.

Basın toplantısında yaptığı açıklamalarla yönetime sitem eden Hamzaoğlu’nun yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise maddi sıkıntıya dikkat çektiği görüldü.

Hamzaoğlu, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u galibiyetten dolayı tebrik ederek, “İlk golü biz bulsaydık farklı olacaktı. 40 dakika boyunca saldırdık, pozisyon üretmeye çalıştık, çok fazla olmasa da 1-2 tane yüzde 100’lük olmasa da yüzde 90’lık pozisyonlar yakaladık. İlk golü biz atsak belki Erzurumspor’un direnci kırılacaktı ama ilk golü yedikten sonra tabii ki dirençleri arttı” ifadelerini kullandı.

Golü bulmak için daha çok risk aldıklarını belirten Hamzaoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Çünkü kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı. Beraberliği de yakaladık fakat çok erken hemen ikinci golü yedik. Sonuçta Erzurumspor buradan hak ettiği bir galibiyet aldı. İşin doğrusu bizde iyi oynamadık. Ama her zamanki gibi iyi mücadele ettik. Sezon içerisinde bu ilk ya da son kaybettiğimiz maç olmayacak.”

Hamzaoğlu, maçın ardından yaşananlara ilişkin ise yayıncı kuruluşa şu değerlendirmelerde bulundu:

"Saha içerisindeki maç bana göre normal, kaybedebiliriz. Karşımızda da kıymetli ve değerli bir rakip var. Anlamadığım şuanda seyirci yok, akredite olmuş yukarıda insanlar var ve sözüm ona Malatyalılar. Herhalde bugünü bekliyordu. Bizim takılıp düşmemizi bekliyorlardı. Yukarıdan bağırıp çağırıyorlar ama kimse demiyor, ‘Bu çocuklar ne zamandan beri paralarını almıyor? Ne zamandan beri mücadele ediyorlar?’ Bu çocuklar bu kadar şeyin içerisinde bir gün bile antrenmanlarını aksatmadılar. Her gün antrenmanı yüzde yüz yaptılar. Bunu hiç soran yok. Sadece oradan bağırıp, çağırıyorlar, eleştiriyorlar. Biraz bunları da düşünsünler. Herkes bunun zorluğunu yaşıyor. Burada bizlerde yaşıyoruz. Burada Malatya için mücadele veriyoruz. Bunu da ciddi bir şekilde, hiç aksatmadan yapmaya çalışıyoruz. Maç kaybedebiliriz, sen benim yönetimimsen, sen benim yönetimimin yakını olan ve akredite olmuş insansan, tribünde bunu yapmaya hakkın yok diye düşünüyorum. Normal bir taraftar bağırabilir, eleştirebilir ama bunlar açıkça söyleyeyim hoşuma gitmedi. Ama hiç önemli değil takımım ve ben yine dimdik ayaktayız, bu takım içinde sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Bu konuşması aslında bu haftalarda yapmak istemezdim ama her şeyi zamanında yapmak lazım. Bazı şeyleri de söylemediğimiz zaman sanki her şey güllük gülistanlıkmış gibi düşünüyor herkes. Biraz bunu da düşünsünler. Sadece sezon başı transferleri yapmak, o transferlerin isimleriyle hava atmak olmuyor. Burada gerçekler var, gerçeklerle mücadele var. Birazda bu çocukların hakkını yememek, yedirmemek lazım.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

33 yorum yapılmış

  • Osmanlı torunu (3 yıl önce)
    Sanki bütün kulüpler tıkır tıkır ödüyor paraları konu para değil Hamza hoca suçunu bastırıyorsun böyle bir takım dizilişi nerede var Kubilay,ı ve umut,u oynata bilmek için kadroyla her hafta oynuyosun bu takımın başına kör bir teknikdirektör getirsen bile umutla Kubilay’ı oynatmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (3 yıl önce)
    Hamza hocam sonuna kadar haklısınız. Butaibe küfür etmeyin dediğim için benide döveceklerdi. Bu terbiye yoksunu insanları stada alan kim? Bildiğim kadarıyla maçlarda seyircisiz.. O vakit stadın yönetimi derhal değişmelidir.. Derhal. Yönetim futbolcular için uyguladığı kararlı dsiplin uygulamalarını idari personel içinde uygulamalıdır. yeter artık bu sorumsuz yöneticilerin sorumluluk almamasından. oraya küfür eden adam nasıl geldi? Nasıl izin verildi ? Ayrıca küfürlerden sonra savcılığa yönetim tarafından suç duyurusunda bulunuldu mu? Bunlar yapılmamışsa suçlu yönetimdir. Maça gelince , maçı futbolcular değil hamza hocanın bu maça uyguladığı taktik kaybettirdi. hücum oynayan takımlara karşı dört forvet ile önde basarak oynamak mantıklı. Ancak orta sahayı kalabalık tutan ve oyunu bozmaya çalışan takımlara karşı ise yanlış. Kaldı ki üç puana ihtiyacı olan erzurumspordu. Biz sakin kalıp geride bekleyip orta sahayı kalabalık tutsaydık rakibi hataya zorlardık. Ayrıca kapalı savunmaları açmanın yolu kanatlardır. ikinci yarı başlar başlamaz iki kanat oyuncusu ile oynumuzu değiştirebilirdik ancak hamza hoca böyle bir şey düşünmedi. Ayrıca önceki maçlarda tetteh pivot santrof oynayıp topları sağa sola indirirken ve iki stoperi öne çekerken biz onu sola atarak pasifize ettik. maçı takım değil hamza hoca kaybetti. canı sağolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Demekki sadece umut bulut parasını alıyor.onun için bunca zaman hakaret yiyorsun ama yine umutu sahaya çıkarıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yördem (3 yıl önce)
    kötü söz sahibinindir onda şüphe yok...Fakat biz hamza hocaya takım yenildi diye sitem etmiyoruz her maç bizi 9 kişi ile oynatıyor ona kızıyoruz yoksa tabiki yenmek nekadar doğalsa yenilmekte okadar doğaldır.
    0
    0
    Yanıtla
  • |Erzuruma hep yanlış yaptığınızda bunlar başınıza geliyor Erzurum bütün takımla hakkıyla oynuyor ağlamıyan tek takım helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sivasl,11 hafta galibiyeti olmuyan bir takım ,mağlubiyeti olmuyan malatya ya gelip 2 dakikada 2 gol atıyor.Futbol seyrediyormusun?anlıyormusun?Ayrıca siz kendi halinize bakın?Ne yapacan erzurumu?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)Sivasl isimli kullanıcı yorumuna
    gelenin gidenin evire çevire yendiği kadrosu zayıf erzurumu çok abartmışsın, erzurum yenmedi biz yenildik sivaslı anlıyormusun?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Hamza hocam biz sonuna kadar arkandayız bu takım elbette ki her maçı kazanacak diye birşey yok kayıplarda olacak normaldir o tribündeki kendini bilmez futbol cahili beleşçi şakşakçılara bakmayın siz MALATYA arkanızda yanınızda herdaim
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)44 isimli kullanıcı yorumuna
    Çok güzel özetlemişsiniz,bende sizin gibi düşünüyorum,Yüreğinize sağlık, Malatyamız bu hasütlükten ne zaman vaz geçecek,Maatyamızın başarısız olmasın isteyenlerin, Allah belalarını versin ve kahrolsunlar .
    0
    0
    Yanıtla
  • erdal (3 yıl önce)
    uzun zamandır yorum yazmıyordum yazdığım bir yoruma hakaret edenler bu cüreti nerden alıyorlar açıkçası merak ediyorum kırk yıl maçlara gidim ama böylesini görmedim kime yalakalık ediyorlar oda bellisiz biraz farklı yazacam eğer sevgi bir çiçekse, sevgi onun koruyan saksıdır çiçek solmaya başlamışsa dikkat edin saksı mutlaka çatlamıştır yani çatlak her zaman için tehlikelidir hayatına giren herkes değerlidir; ama herkes özel değildir saygı hepsine sevgi layık olana verilir bir insan yerleri süpürüyor veya tavan boyuyor olsanız dahi bunu dünyadaki herkesten daha iyi yapın saygı satın alınmaz kazanılır yani bu takım hepimizin eğer sen başkalarından kendine saygı beklersen bu onlar için büyük bir şeydir sadece kendine saygı duyabilirsen diğerleri de sana saygı duymaya mecbur kalır kimseye hakaret edemezsin eğer bu takımın taraftarıysan bir işi doğru yapmanın üç yolu vardır birincisi akıl yürüterek ki en saygı değeridir ikincisi benzeterek ki en kolayıdır üçüncüsü tecrübeyle ki en acısıdır yani malatya taraftarı geçen sene bu tecrübeyi yaşadı ve takım küme düştü şimdi merak ediyorum bu kulübün başkanı yokmu bir yöneticisi yokmu madem bunlar stada girip küfür hakaret ediyorlar içeri nasıl giriyorlar bir açıklama yok nasıl olur olacak iş değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)erdal isimli kullanıcı yorumuna
    Tebrikler ,sizlere katılıyorum,Nedir bu kin ,yazık etmeyin ,Malatyamıza.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Malatyamız stada gidip edepsizlik yapan üç beş kendini bilmez yüzünden ulusal kamuoyu nazarında itibarsızlaşmıştır. Bunu yapanların en ağır şekilde cezalandırılarak bu utancın ortadan kaldırılması için gereken bir an önce yapılmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yvz (3 yıl önce)
    Küfür iyi birşey değil ..bütün futbol maçlarında küfür var çıkarsın karşı takım daha iyi oynadı yenildik diye yorum yaparsın .küfüru yenilgiden öne cikarmislar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (3 yıl önce)
    Aç ayı bile oynamax
    0
    0
    Yanıtla
  • zafer yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza hoca,kusura bakma ...Varsa bir problemin çıkar erkekce biz bu durumdayız diyeceksin ve kimseye taviz vermeyeceksin.Ama sen milyonlarca para alacaksın ve karşılığını da vermeye mecbursun.Birkaç kendi bilmezin ettiği sözlere de aldırmayacaksın.Anladık senin ve bazı futbolcuların dini imanı para olabilir yaptıklarınızın karşılığı helal olsun..Sizde en azından aldıklarınızın hakkını verin ki helal olsun...Birkaç densizin değil ,Malatyanın arkanızda olduğunu da bilin
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    R.Madrid degiliz her mac kazanamayiz bu ne şiddet bu celal Takimi elestirebiliriz ancak hakaret etme hakkimiz yok hele yoneticilerin bunu yapmasi kabul edilemez Baskanim boyle insanlari stada sokmayin yonetime almayin Hamza Hocanin arkasinda durun guzel giden takimiin tilsimini bozmayin lutfen Bizim baska takimiz yok gecen seneki filmi gormek istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • apricot (3 yıl önce)
    Futbolda yenmek de var yenilmek de yeter ki mücadele edilsin takım dün mücadele etti basit hatalardan gol yedik olabilir R.Madrid değiliz biz de yenilecektik.Medeni bir şekilde eleştirmek olabilir ama hakaret etmek hele de yönetimden birinin bunu yapması asla kabul edilemez bunu yapanların stada alınmaması gerekir Hamza Hocam gerçek Malatyalılar senin arkanda sen bildiğin yolda yürümeye devam et başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Küfür yakışmaz edenler ahlaksızlık yapmışlardır her pis kokuya futbolcu teknik direktör muhatap olmamalı olan bir şey varsa açık açık konuşmalı adilin bu pis kokusu ilk değil size sözümüz yok şu andan itibaren ama yama yapmadan gidin dik durun ki beceriksizler gitsin biz malatya sevdaliyisiz kazanInca. Mutluyuz kaybedince uzuluyoruruz adilin yaptıkları bizi korkutuyor o oldukça bu korkular endişeler bitmez bak yine aynı hava puan alırsınız ama düşmekten bu adille kurtulamazsiniz vizyonu sıfır adam çık konuş yardım kampanyası yap söyle durumunu bak gör taraftar nasıl yanında şeffaf olmak kaydıyla
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Önce kaprıslerinden kurtul sonra adeletli davran fotbolcuları küstürdün kaçırttın yürümekten acizler oynuyor sana yalakalık yapanlar oynuyor kaliteli kariyerli fotbol cular yedek Malatya görüyor ce tepki koyuyorlar görün artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Geçen yıl gibi.Para yoksa futbolcular,oynamaz,takımına da oynatmazlar.Aynı plak ,aynı şarkı.....
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (3 yıl önce)
    Hamza hoca konuyu farklı tarafa yönlendirmeye çalışıyor. Yanlış kadro tercihini, Cueva'yı kadro dışı bırakmasını, Olcay Şahan gibi takıma hiçbir katkısı olmayan birini oynatmasını vb. örtmek istiyor. Konu ne ödenmeyen futbolcu parası ne de edilen küfürdür. Mesele kötü futboldur. Mesele maçın daha ilk dakikasında 50 metre koştuktan sonra nefes nefese kalan sol beg meselesidir. Mesele topu istob etmekte zorlanan santrofor meselesidir. Mesele şansa oynayan sağ beg meselesidir. Mesele kötü futboldur. Mesele bir oyun kurgusuna sahip olmamaktır.......HAMZA HOCA AYRILMALI.... Konuştukça batıyor.....
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (3 yıl önce)
    yönetim hatalardan ders aldığını söylesede aynı hatalar devam ediyor ayrıca bir eleştirimde taraftara olacak özellikle sosyal medyada eleştiri dozunu aşıp küfürlü aşşağılıyıcı saçma sapan yorumlar yapan taraftarlar insan yüzüne söyleyemeyeceği şeyleri klavyeden yazıyor. Malatyaspor camiasının bir an önce bütünleşmesi lazım yönetim kendine çeki düzen vermeli kendine gelir getirecek kampanyalar yapmalı maddi kaynaklar yaratmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Tamam da hamza umut kubulay ne fayda veriyor cuave neden oynatmıyorsun burası babanın çiftliği değil Malatya ona kızgın dört forvet oyna ama hak edeni oynat adamların topa vurmaktan acızler çalım atamıyorlar huzlı değiller onlardan on kat daha iyisi yedek bekliyor hamza kime kızalım hamza
    0
    0
    Yanıtla
  • grandrock (3 yıl önce)
    Takımın ligde bulunduğu yere bakacak olursak hedeflenenin üzerinde bir performans gösterdi, yönetimin durumu ise kendi kafasına göre transfer yaptıktan sonra en son hoca transferi yapıp topu hocanın kucağına bırakmak ve klasik mali sorunlarla baş edememek, tafaftara bakacak olursak asıl taraftar stada gidemeyip içten içe sızlanırken kendini bilmez taraftarlıkla alakası olmayan bir takım insanlar da stada gidip kıymeti bilinmeyen emekçi sporculara küfrediyor. Burası Türkiye
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (3 yıl önce)
    Burda herkes elini taşının altına koyması gerekiyor para lafı oldu mu Adil Gevrek' e atıp tutanlar hiç klübe katkı sağlıyor mu bi forma en basiti bi atkı alıyor mu ? Haricinde Hamza Hamzaoğlunun para lafı yapması hoş değil tabi bu Adil Gevrek 'i destekliyorum anlamına gelmesin kim parasız oynar futbolcular sonuna kadar haklı
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Oraya sırf küfür etmek için gelenler şakşakçı Hamza hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Bu takım mali açıdan iyi yönetilmiyor. Geçen yıl da aynı sorun vardı. Hiç bir şey değişmemiş görülüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    eyvah yine para konusu takım yavaş düşmeye başlayacak semih ve hamza hoca şimdiden partlak verdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (3 yıl önce)
    Hamza hoca hikaye anlatma istersen artık bize.. umut ile Kubilay ı geçtim ki onların maç başı ücretlerine ortak olduğunu düşünüyorum. Haftalardır ayağına gelen her topu öldüren veya rakibe kaptıran ve kaptırdığı topların çoğunluğu gol olan ki bu hafta da oldu yahut tehlikeli atak olan orta yapmaktan aciz bindirme yapmak gücü olmayan chabeke deki ısrarın neden. Geldiği ilk günde defansta iyi uyum sağlayan güven veren wallace kesip özellikle son iki hafta da hata üstüne hata yapan arkaya adam kaçıran hadebeyi oynatman bir hocalık değil. 37 dakika adam oyundan alıp sonra tepki verdi diye oyuncu kadro dışı bırakıyorsun oyuncuyu o dakika da oyundan alınca tepki görmeyeceğini mi sanıyordun böyle acemi bir hoca mısın sen. Kısacası biraz şapkayı önüne koy da kendinle yüzleş. Baktın Başkan apartman yönetemez sende kafana göre at oynatmaya çalışıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Geçen sezon düşme çilesi bu dönemde paralar ödenmiyor yani malatyalilar sporla gurur duymasin Bıktik birleri bu pis oyunu bitirsin her yil üzülmek kadermi malatyaliyiz diye övünürüz onu cok gördüler o kadar seviyomki anlatamam Birak diyorum bırakamıyom malatya sevdasini Köstek olan kimse INŞALLAH krona olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırr (3 yıl önce)
    Hocam biz burdan sürekli uyarıda bulunuyoruz,umut,kubilay,olcay,fofana vs.bunlardan olmaz diye.Sen en iyi topçuyu ülkesine gönder,bunlardan medet bekle.Geçen yıldan ağzımız yandı.Bu yıl rahat bir sezon geçirmek istiyoruz.Kimse inadı uğruna bu memleketin hayalleriyle oynamasın.Sana ve takıma küfür edenleride bir daha stada almasınlar.O küfürleride edenlere iade ediyoruz.Herkes haddini ve hududunu bilecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Bu takım, teknik kadro ve oyuncular makina değil elbette galibiyetlerle beraber mağlubiyetlerde olacak hatalarda yapılacak. Fakat yönetimin sahada misafir ettiği bu şahıslar hiçbirşeye olmasa bile kendilerini misafir edenlere saygı göstermeliydi. Yönetimde bu duruma hemen müdahale edip takımına sahip çıkmalıydı. İlk yarıyı en iyi puanla, en iyi yerde bitirmeliyiz ikinci yarı çok zor olacak. TAKIMINA SAHİP ÇIK MALATYA.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Hamza hocam o size küfür edenler malatya düşmani malatyalilar onĺari biliyor onlar ceblerini düşünen dalkavuklar paralar ödenmiyorsa başkan Nerde ne yapiyor sesi çikmiyor
    0
    0
    Yanıtla