SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP Gençlik Kollarında Görev Değişimi

0
Güncellendi - 2021-03-21 22:18:14
SP Gençlik Kollarında Görev Değişimi
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı olan Av. Emre Fırat görevini Mehmet Sofuoğlu'na devretti. Kasım 2019' dan beri gençlik kolları başkanlığı görevini sürdüren Av. Emre Fırat yaptığı açıklamada; "Yaklaşık iki yıldır muhterem il başkanımız Osman Marasalı' nın tensipleriyle sürdürmekte olduğum Gençlik Kolları Başkanlığı görevini bugün itibariyle Mehmet Sofuoğlu kardeşime devretmiş bulunuyorum. Duasını ve yardımını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. " dedi.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı'nda düzenlenen devir teslim töreniyle Mehmet Sofuoğlu yeni görevine başladı.

MEHMET SOFUOĞLU KİMDİR ?

1995 yılında Malatya'da doğan Mehmet Sofuoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini Malatya' da tamamladı. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Sofuoğlu; Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde İş Sağlığı ve Güvenliği alanında yüksek lisans eğitimine devam ediyor. Günümüze kadar Saadet Partisi Osmaniye İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Anadolu Gençlik Derneği Malatya Liseler Komisyonu Başkanlığı ve Saadet Partisi Malatya Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız