SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Spor Etkinliğiyle Bir Başka Güzel"

0
Güncellendi - 2017-07-08 00:20:31
A- A+ PAYLAŞ

23.Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivalinin sportif etkinlikleri arasında yer alan Ulusal Masa Tenisi Turnuvası ile Sokak Basketbolu Turnuvasının açılış törenleri yapıldı.

Tecde Spor Salonunda iki gün sürecek olan Ulusal Masa Tenisi Turnuvasının açılış töreninde Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri Ağası Kahraman Kavuk, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, turnuvaya katılan sporcular ve antrenörleri hazır bulundu.

Turnuvaya katılan bütün sporculara başarı dileklerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Festivalimiz hem kentimize hem de ilçemizin sosyal yaşamına farklı bir renk getirmeye başladı. Gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmenin yanı sıra ilçemizin tanıtılmasını sağlayacak sportif etkinlerimize hız verdik. Karakucak güreşleri, futbol turnuvası, atlı cirit yarışmaları, sokak basketbolu, ulusal masa tenisi turnuvaları festivalimizin daha renkli ve coşkulu geçmesini sağlayacak. Geleneksel spor dallarımızın yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasına önem veriyoruz. Türkiye’nin farklı kentlerinden toplam 110 sporcunun katılımıyla düzenlediğimiz Ulusal Masa Tenisi turnuvamız hayırlı olsun. Tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmasının ardından turnuvaya katılan bütün sporcularla toplu fotoğraf çekimi yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, daha sonra Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Masa Tenisi takımı oyuncularından Zeynep Güngördü ile oynadığı maçla turnuvayı başlattı.

23.Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali Sokak Basketbolu Turnuvası, Malatya Park AVM’nin otopark alanına kurulan basketbol sahasında başladı. İki gün sürecek olan turnuvaya 4’er kişiden oluşan toplam 28 takım katılıyor. Üç ayrı grupta eleme usulüne göre yapılacak maçların ardından oynanacak final maçıyla dereceye giren takımlar belirlenecek. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları, Malatya Park AVM Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Kavuk ve diğer misafirlerle turnuvanın yapıldığı alana giderek sporculara başarı dileklerini sundu.

Sokak Basketbolu Turnuvasındaki ilk maçları saha kenarından bir süre takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Festivalimizin daha geniş kesimlere ulaşması için bu tür sportif etkinliklerin farklı bir önemi var. Sokak Basketbolunun festival etkinliklerinde mutlaka olmasını istedik. Toplam 28 takımımızın katıldığı turnuvamızın ilk gününde çok farklı bir heyecan yaşandığını görmek bizleri mutlu etti. Gençlerimizi spora teşvik etmek, kötü alışkanlardan uzak durup takım ya da bireysel spor dallarına yönlendirmek bizim asli görevimizdir. Sokak Basketbolu da her açıdan çok heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oluyor” diye konuştu.

Ulusal Masa Tenisi Turnuvası ile Sokak Basketbolu Turnuvasında dereceye giren sporcuların ödülleri, 9 Temmuz Pazar günü saat 18.00’de Çırmıktı Güreş Sahasında düzenlenen ödül töreninde takdim edilecek.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız