SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Stada Alternatif Yolla İlgili Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2019-11-25 16:48:03
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarete BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulüp ikinci Başkanı Selim Pilten, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ile Kulüp Yöneticileri katıldı.

Malatyaspor ve Milli maç öncesi istişarelerde bulunmak amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiklerini belirten BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Önümüzdeki günlerde Milli Takımımızın Malatya’da bir maç yapması ile ilgili olarak Federasyon Başkanımızdan söz aldık. Onunla alakalı olarak stat çevresinde yapılması gereken çalışmalar var Sayın Başkanımızla bu çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. İnşallah bu çalışmalar önümüzdeki günlerde tamamlanır. Milli takımın bir şehirde maç yapması çok önemlidir. Milli Takımımızı Malatya’da görmek istiyoruz. Malatya şehri bunu hak ediyor.

Şehrimizin marka değerini artırmak ve Malatyaspor’umuzu daha iyi noktalara taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kulüp olarak ‘Futbol Köyü Projemiz’ bulunmakta. Bu projemizi hayata geçirdiğimiz zaman bölgemizde futbol adına çok büyük bir yatırım yapmış olacağız. Gerçekleştirilecek bu proje ile iyi ahlaklı, topluma örnek olacak futbolcular ve bireyler yetiştirilecek. Sayın Başkanımız her zaman bizlerin yanında olmuş ve desteklerini esirgememişlerdir. Desteklerinden dolayı Sayın Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Sayın Başkanımız ve Yönetimi Malatyaspor’u en iyi noktalara taşıma gayretinde olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Sayın Başkanımızın ve beraberindeki arkadaşlarımızın Malatyaspor’u en iyi noktalar taşıma gayret ve çabası içerisinde olduklarını biliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Malatyaspor kulüp yöneticilerinin bu gayretlerine bir nebzede olsa katkıda bulunmak amacıyla elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Özellikle stadyuma erişim noktasındaki alternatif yollarla ilgili çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.

Sayın Başkanımızın ifade ettiği gibi stat çevresinde yapılması gerekenler ile stada ulaşım noktasında yeni aksların yapılması ile erişim daha rahat bir hale gelecektir. Mevcut yollar buna yeterli gelmemektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak mevcut yollara alternatif olarak 30 metre genişliğinde yeni bir yol yapılması noktasında çalışmalar başlatıldı. Bu yolumuzun birinci kısmını çok kısa bir süre içerisinde tamamlayarak hizmete sunmayı amaçlamaktayız. İkinci kısmı için ise gerekli kamulaştırma çalışmalarını tamamlayarak yolumuzu Battalgazi yoluna bağlanması ile ilgili çalışmalarımızı da başlatacağız. Bu yolumuzu inşallah Milli Maçtan önce tamamlamış olacağız” dedi.

Başkan Gürkan, “Malatyaspor idarecileri tarafından Malatya ve bölgesi için önemli olan ‘Futbol Köyü Projesi’ adı altında çok güzel bir proje hazırlanmış. Bölgemiz ve Malatyaspor altyapısı için çok anlamlı bir kompleks. Büyükşehir Belediyesi olarak bizim üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya da hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Gayretlerinden dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların Malatya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyor Malatyaspor’umuza başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a isminin yazılı olduğu bir forma ve kaşkol hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mustafa (4 yıl önce)
    Sabredin az kaldı.Yeni yapılan çevre yolu stada yakın geçecek. Sorun çözülmüş olacak.Ama hangi bahar biter onu bilemem .
    0
    0
    Yanıtla
  • doğanşehirli (4 yıl önce)
    15 yıldır çevre yolları yaptıkları gibi yaparlar ....
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    yapılması gereken tek şey toplu taşıma ile taraftarı götürcen herkes kendi arabasıyla gelirse bu iş olmaz..ortalama 10bin kişi oynuyon..trambusler ve otobüsler bu işe yeter minübüs ler işin içine girdimi olay biter.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Beyler kendinizi yırtsanızda stad orası hergün stad yapılmaz söylenecek tek şey var o alternatif yol şehir güsteren altından orduzudan bir duble yol yapılırsa çok iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (4 yıl önce)
    Protokol yolunu biraz genişletin, yollarda taraftar perişan olurken, protokol araçları kornalar, çakarlar filan derken 2 dk gecikiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Birisi (4 yıl önce)
    O stadı oraya yer olarak seçen ve onaylayan kişiler kendi cebinden bir zahmet yapsın yolu da. 3 yasinda ki cocuk bile orayi secmez konum olarak stadı. Hastane yolunda ve şehirler arası yol üstünde stad yapmak yaptırmak cikardan başka şey değil mi. Daha cok se y yazılır ama silivri soguktur ;)
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Stad için özel ulaşım ağı geliştirilmeli. Gidiş gelişler ,toplu ulaşım. Yılların ihmali var bu işte..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Tabi tabi yapılır alternatif yol tıpkı çevreyolu yapıldığı gibi...
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Malatya44 isimli kullanıcı yorumuna
    Neden zoruna gitti ki..?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (4 yıl önce)
    Bir zahmet yol yapilmadan stad yapılması da başlı başına bir yanlıştı zaten. Maç 21:00 da bitiyor. Eve 23:20 de varıyoruz. Yani elazığa gitsek daha erken gideriz. Umarim bu soğukta çekilen cefayi yöneticiler anlarlar. Yazıktır geçen saatlerce zamana. Saat 17:00 da maça girdik. 23:20 de eve vardık. Tam 6 saat 20 dakika sürede 90 dakika maç izledik. Birde bu iş kul hakkına da giriyor. Bir an önce çözüm bulun lütfen.
    0
    0
    Yanıtla