SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stadın Son Durumunu Görüştüler

0
Güncellendi - 2017-07-25 16:40:32
Stadın Son Durumunu Görüştüler
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek, yeni stat, tesisler ve kulübün son durumuyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediye binasında Başkan Ahmet Çakır'a ziyaret gerçekleştirdi. Görüşme sonrası İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Gevrek, "Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır’a Malatya adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kendileri yine kulübümüzün menfaati noktasında hem statla ilgili hem de tesisle ilgili önemli işlere imza atıyor" dedi.

"Başkanımız sorunların çözümü için her zaman bir irade koymuştur"

Gevrek, yaklaşık 1 buçuk saat süren görüşme sonrası açıklamalarda bulunarak, "Bugün sayın başkanımızla kulübümüzün son durumu, yeni stattaki çalışmalar ve tesislerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bilindiği gibi Büyükşehir Belediyemiz mevcut tesisimizin bulunduğu yerin hemen yanındaki yeni tesislerin tamamlanması noktasında şu an çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanında yeni stadımızda da locaların bölünmesi işini Büyükşehir Belediyemiz yürütecek. Sayın başkanımızla gelinen aşamaları konuştuk. Kulübümüzün Onursal Başkanı ve Divan Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Sorunların çözümü adına başkanımız ortaya her zaman bir irade koymuştur, bu sefer de öyle oldu” şeklinde konuştu.

“İlk maçını yeni stadımızda oynamak için bir eksiğimiz kalmayacak”

Görüşmede yeni stadın yeni sezona yetişip yetişmeyeceğine dair konunun da konuşulduğunu belirten Gevrek, "Yeni stadımızla ilgili şu an için tek eksik zemin. Zeminimizin iyileştirme çalışmaları sürüyor. Gerek kulübümüzün gerekse de Gençlik Spor Müdürlüğümüzün personelleri çalışmalarını sürdürmekteler. Bu konuyu da sayın başkanımızla görüştük. Henüz zamanımız var. Zemin hazır olduğunda sezonun ilk maçını yeni stadımızda oynamak için bir eksiğimiz kalmayacak" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mustafa Hamamcilar (6 yıl önce)
    Ne cok felaket tellalimiz varmis be malatyam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (6 yıl önce)
    Şu sarı siyahlı takım demeyi bırak artık Malatya haber sizde görüyorsunuz ki imza atan tüm futbolcular bile sarı kırmızı giyiyor ben 32 yaşındayım 10 yaşımdan beri içerdeki deplasmanda ki tüm maçlara gidiyorum giymeye çalışıyorum biz gözünüzü sarı kırmızı ile açtık isterseniz de istemesenizde bu böyle devam edecek yok kulübün resmi rengi sarı siyah üçüncü rengi kırmızı desenizde bu takım kurulurken de Malatyaspordan 6-7 futbolcuyu alarak birleşmiş bir takım dır aslında bu arada sakın ola beni sarı kırmızı yı istiyorum diye gs li sanmasnlar zaten sarı siyahı isteyenlerin de çoğu fb li ama biz gerçek MALATYASPOR luyuz İstanbul takımlarıyla da işimiz olmaz takip ettiğimiz tek Malatya'nın haber sitesinin sogutmayın kendinizden
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Stad bitse ne olurki sdata kim gidecek 9 bin kisilik inonüyü dolduramıyorduk 25 bin kisilik stad mı dolucak
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Sanki takim super lige cikmis bizim siyasiler istemiyorlar imaji var.
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    İNŞAATA BAŞLAMADAN ÖNCE ZEMİN ETÜDÜ YAPILMAMIŞ ÖNCEKİ MÜTEAHHİT ONDAN İŞİ BIRAKMAK ZORUNDA KALDI. ZEMİN ETÜDÜ YAPMADAN İŞE BAŞLADILAR. ZEMİN ETÜDÜ Bİ İNŞAATIN EN ÖNEMLİ PARÇASIDIR Kİ GEÇTİĞİMİZ AY ZEMİNDE Bİ ÇÖKME OLDU. ALLAH KORUSUN YARIN STADDA 30 BİN KİŞİ OLACAK BU KADAR YÜKÜ ETÜDÜNÜ YAPMADIĞINIZ ZEMİN KALDIRAMAZSA ŞAŞMAYIN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Yav kaç ayda stad zemin olmadı gitti. İnanın bu ihmal beceriksizlik .. insanlara bakıp ihmali bahane bulmak ayıptır. Hükümetimiz bir çok ile yatırım yaptı güzel stadlari yaptı. Malatyada ihmal ve beceriksizlik var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (6 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyada işi bilen adam yok. Önüne gelen yönetici oluyor. Tanıdığı olan takım elbiseyi giyip yönetici diye karşımıza çıkıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Biz kök saldık bu haberde stad kök salmadı.Amatörce yönetim hep aynı haberler artık malatya kamuoyu yoruldu.seneye inşallah yetişir.1 lige düşecek zaten.1 lig için ideal stad
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    Buradan yazıyorum bu stat değil ilk maça bu sezona da yetişmeyecek. Biz de bukadar iş bilmez idareci varken.Nereden biliyorsun derseniz 2012 de bitmesi gereken stad 2017 de hala teslim edilemiyorsa anlayın derim. Rahmetli Turgut Özalın yaptırdığı Vagon Fabrikası onca yıldır kaderine terkedildi ise anlayın derim. Seçim vaadinde 5 yıldızlı malatya deyip 150 bin trafiğe kayıtlı bir ilde ancak 1500 araçlık otopark varsa, trafik tek şeritten akıyorsa anlayın derim. Mlatayanın hala bütün ara mahalleleri delik deşik , toz toprak içinde ise anlayın derim. Daha ne diyeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat E. (6 yıl önce)
    Ne zeminmiş 10 ayda kok salamadı
    0
    0
    Yanıtla