SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Standartların Yüksek Olmasına Önem Veriyoruz'

0
Güncellendi - 2021-05-08 15:21:55
'Standartların Yüksek Olmasına Önem Veriyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Fahri Kayahan Bulvarı - Tecde Kavşağında incelemelerde bulundu.

Bölgede yapılan çalışmalarla alakalı olarak bilgiler aktaran Yol ve Altyapı Daire Başkanı Mehmet Mert, “Fahri Kayahan’ın üst kısmı ile Tecde yolumuzun ilk aşaması olan kısmı eskiden iki gidiş iki gelişken çalışmalarımız sonucunda üç gidiş üç geliş şeklinde yeniden düzenlendi. Fahri Kayahan ve Tecde kavşağımızda çalışmalar sonrasında düzensiz bir hale geldiğinden yenilendi. Çalışmalarımızın devamında Tecde’ye kadar inşaatların durumuna göre yolumuzu tamamen yenileyeceğiz” dedi.

Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür eden Aşağıbağlar Mahalle Muhtarı Ömer Şahin ise, “Aşağıbağlar mahallemizin her tarafında çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar gece-gündüz devam ediyor. İki hafta gibi kısa bir süre içerisinde saat kulesinin çevresi tamamlandı. Çalışmalarda emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Tecde-Konak bağlantı yolunun da daha önceden asfaltlandığını belirten Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, “Tecde-Aşağıbağlar yolu ile İsmetpaşa Caddesinin asfaltı tamamlandı, yenilendi. Mahallelerimizde yapılan bu güzel çalışmalara şahit oluyoruz. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini gezdiklerini belirten Hak-İş İl Başkanı Bünyamin Geleri ise yaptığı konuşmada, “Malatya’nın çehresi çok hızlı bir şekilde değişiyor. Parklarıyla, Kavşaklarıyla ve yollarıyla trafiğin daha rahat akışını net bir şekilde görebiliyoruz. Bu hizmetleri yaparken işçi arkadaşlarımızın ciddi emekleri var. 24 saat esasına göre çalışıyorlar. Hep birlikte Malatya’mızı en güzel noktaya getireceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış oldukları hizmet ve yatırımlarda standartların yüksek olmasına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Bu bölgemizdeki yolumuz bozulmuş ve sürücülerimizin bu konuda şikâyetleri bulunmaktaydı. Bu yolumuz seyahat konforu ve güvenliği açısından olumsuz bir tablo çiziyordu. Muhtarlarımızın da ifade ettiği gibi Banazı-Horata yolu ile Çilesiz yolunun asfaltlanması noktasında arkadaşlarımız gerekli planlamayı yaparak çalışmalarını tamamladılar.

Malatya huzurun adı olacak. Malatya şehri huzur kenti olacak. Seçkin insanların yaşadığı bu diyarlara huzurlu insanlara layık olduğu hizmetleri vermekte Büyükşehir Belediyemizin ve diğer Belediyelerin görevidir.  Çalışmalarımız Malatya genelinde 13 İlçe ve 718 mahallemizde yoğun bir şekilde devam ediyor. Malatya, mazisine layık istikbale hazırlanma noktasında emin adımlarla ilerliyor. Malatya’mız çağdaş ve modern anlamda İnsanların yaşayabileceği bir huzur kenti olma noktasında emin adımlarla ileriye doğru yürüyor. Çalışmalarımızın bölge halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın çalışmalarından oldukça memnun olduklarını belirten Serdal Yılmaz, “Başkanımız çalıştığı yerlere çok güzel bakıyor yalancı cennet yapıyor. Caddelerimiz temiz, çöplerimiz günlük alınıyor, insanlara iyi davranıyorlar ayrım yapmadan hizmet veriyorlar” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 yıl önce)
    Yahu Baskanim bu ne ya. Büyüksehir yönetiyorsunuz. Büyüksehir, kavsaklariyla meydanlariyla yarinlara hazirlanir. 70 li 80 li yillarin kafayapisiyla hareket ediliyor sanki. Daire trafigi diye bir sey var artik. Yol üstünlügü dairede olanlara verilir ve vatandas sol tarafi kontrol ederek herkes yoluna devam etme imkanina sahipken neden böyle bir görünte ve yapilasma.? Trafik lambalarina dahi gerek kalmayacak.Akici bir trafigi yok etmissiniz. Bu meydan yada kavsak okullarda geri kalmisligimizin ispati olarak Trafik derslerinde cocuklara gösterilmelidir. Bu sekliyle en fazla 5 yil sonra yeniden yapilanmaya gidilecegi garantisini simdiden söyleyebilirim. Bu kadar emege ve bu kadar masrafa yazik degilmi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Hasan bey caddesini yap.kostebek yuvasına dönmüş.Ayip 2021deyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Büyüksehir belediyesinin adını degistirelim. Fahri kayahan- bostanbaşı belediyesi yapalım zaten hizmet sadece buralarda. Yolaltı ve şehrin diğer taraflarını da köy statüsüne düşürüp ismini koyalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • osman (2 yıl önce)
    Varsa yoksa mıhlı dut ve tecde , MALATYA BU İKİ YERDEN İBARET DEĞİL SELAHATTİN BEY . biraz gelin adam gibi hasanbeyi,cengiz topeli , hasan varolu , fuzuli ara sokaklarını vs, yapın. varsa yoksa 20 yıl faizli kredi çekip kölesi olan adamlara hizmet götürüyorsunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Arif BİLİR (2 yıl önce)
    Hasanbey caddesi üzerinde bulunan canbay marketten başlamak üzere aşağıya giden (Koyunoğlu camisine kadar) labirente benzeyen yolun (eski başkan sayın çakır'ın tabiri ile) sokak güzelleştirmesine ihtiyacı var. Lütfen kaldırım ve düzgün bir yol haline gelmesini sağlayın. Asfaltını yapın. Mesaiye gidip gelirken bu yolu kullanıyoruz. Bu görüntü hiç yakışmıyor.İyi çalışmalar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • orhan ince (2 yıl önce)
    belediyenin işi nedir vatandaşa yol su altyapı yapmaktır kalkmış sanki 500 metre alt geçit yapılmış gibi reklam yapılıyor allah aşkına
    %100
    %0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Yol ve kaldırım çalışmaları belediyenin haber niteliği taşımayan rutin işleridir. Haber yapmayın Allah aşkına. Ne zaman ki eski SSK kavşağı ve İstasyon kavşağına alt geçit yapılır, Kuzey, Güney çevre yolları bitirilir, yeni alt merkezler ve devasa yeşil alanlı parklar yapılır o zaman haber niteliği taşır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • orhan ince (2 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    aynen katılıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • TAKSİCİ (2 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Harfiyen katılıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bari (2 yıl önce)
    akıllı kavşak yapsaydınız, o kadar emek boşa gitmezdi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bu yolun (2 yıl önce)
    devamı yapılırsa ortasını kapatın,rastgele yola çıkıyor orada oturanlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Peyzajcı (2 yıl önce)
    Geçenlerde eski belediye başkanı Ahmet Çakırın 2018 Nisan ayında yaptığı peyzaj çalışmaları sosyal medyada gözüme çarptı. O zaman ne kadar güzel ve şahaneymiş Malatya. Her taraf çiçek, gül ve lale. Başkan ve Ekibi bi zahmet eski görsellere baksınlar şehir nereden nereye gelmiş. Buda dünyada ilk...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğrucu Davut (2 yıl önce)
    Yeni Moda bu oldu...Yolu hiç genisletmeden çizgilerin yerini değiştirerek 2 şerit arttırıyorlar...Aynısını istasyon caddesinde yaptılar...Bizde yiyoruz,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yol asfalt kaldırımda Ahmet Çakır döneminin üstüne kimseyi tanımam..Çakır çok eleştirilsede bi hatırlayın onun döneminde yapılan asfalt kaldırım çalışmalarını...Yiğidin hakkını vermek gerek..Mübağala sanatını çokça kullanan Gürkan 3 km lik asfalt serimini yine yüzyılın hizmeti gibi gösterme çabasında..Kayısı araştırma enstütüsünün arazisi bölgede kalan tek yeşil alandı ve şimdi oraya okul diye yine beton koyuyorlar..Ama adama sorarlar o bölgede imar emsal bina mütahhite verilirken okul gerekliliği yetkilinin beyninin bı yerine gelmedi mi de koca agaçlarin oldugu yemyeşil alana okul yapıyorsunuz başkan??Aynı şey hürriyet parkının yanındaki kız Anadolu Lisesinin yeşil kuşak projesi adı altında yıkılıp şimdilerde bu araziye kütüphane yapılmasıyla da yapılıyor!!!Gürkan orayı yeşil kuşak yapacam diye yıktı,yazık oluyor..Gürkan kendinden beklenileni karşılamıyor..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Minibüslerin (2 yıl önce)
    kasap pazarında park yaptığı memlekete bu hizmet fazla
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (2 yıl önce)
    Başkan hiç mi gözün yok hizanın yok, o güzelim meyvecilik araştırma alanı gibi yeri betona kestirdin. Hiç mi okul yapacak yer kalmadı. Şu beton sevdası koca iktidarı devirecek hala mı göremiyorsunuz...???
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çok acil (2 yıl önce)
    Yasak döneminde hasanbey caddesi yenilenmezse başka zaman hiç yapılamaz , hasta oluyor yaşlı oluyor, çukurdan yolcu taşıyamıyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cirmiktili (2 yıl önce)
    ne bakış amma, neredeyse sıfır asvalt üstüne asvalt dökülür ama Konak yolu köprüsü ile Kanalboyu caddesindeki 250m lik mesafeye el sürülmez ; göye ziraat Fahri Kayahan kavşağından Tecde mezarlığına kadar; yine Fahri Kayahan caddesi boyunca Malatya nın en prestijli yolu diye hava atılır amma bisiklet yolları Allah korusun .....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • TAKSİCİ (2 yıl önce)
    Şehrin içine de baksanız diyorum başkanım hasanbey den gazi lisesine kadar kısımdan Bi geçseniz diyorum aracınızla hatta orayı cengiz Topel üçgenparka kadarda asfat olabilir. Asfalta hasret kalmış yıllardır
    %100
    %0
    Yanıtla