SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stevie Mallan ile 2 Yıllık Sözleşme İmzalandı

0
Güncellendi - 2021-07-18 11:07:30
Stevie Mallan ile 2 Yıllık Sözleşme İmzalandı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, İskoç orta saha oyuncusu Stevie Mallan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-siyahlı kulüpte geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Mallan, 2 yıllık mukaveleye imza attı.

Kulübün sosyal medya hesabından Mallan'ın sarı-siyahlı formayı giydiği ve sözleşme imzaladığı fotoğraflar paylaşılarak, "Geçtiğimiz sezon kulübümüzde kiralık olarak forma giyen Stevie Mallan ile 2 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktayız. 'Hoş geldin' Stevie." ifadeleri kullanıldı.

AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Eymen (2 yıl önce)
    Ahmed ildiz transferine üzülür hale geldik 2 senedir yapılamayan alt lig bu sene gerçekleşecek yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Yerinde bir transfer,Katkı sağlayacağına inancım tam tetteh'ten sonra,mallan'ın da takıma katılmasını yerinde buluyorum.Yönetim çabalıyor inşallah diğer oyuncularda katkı sağlarlar takıma.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (2 yıl önce)
    Cok iyi futbolcu gelmesi sevindirdi taraftari isabetli sert sutlari var youtube'da izleyebilirsiniz.yeni malatyaspora hayirli olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    S.Mallan, kötü bir oyuncu değil .H.Hamzaoğlunun kafasının estiği her iyi oyuncuya uyguladığı mobbingi; bu oyuncuyada uygulanmıştı.Ne diyelim?Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Kim nedersa desin bu sana eniyi transferi Malatya yaptı bu sana yüzümüz bulacak insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Şanlı KAPLAN (2 yıl önce)
    Geçen yılki oyuncuların dönmesi hele de en iyilerinin dönmesi çok güzel. Takımda kimse kalmamıştı. Yeni kadronun ne getireceği belli olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Y.Malatyasporumuza hayırlı olmasın temenni ediyorum.Sn Editör, bizler taraftar olarak kamp kadrosu nasıl,kampta çalışmalar ve performanslar ne gibi durumda, sizden haber sitesi olarak haber almamız gerekmez mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Çok iyi bir profesyonel futbolcu inşallah bize benzemez bozulmaz inanın giden sagbek cabek de böyleydi giderken tanınmaz haldeydi,adil başkan ödemelerde problem olmazsa bu sene iyi yoldasın .
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Helal sana Adil Gevrek taraftarla adeta dalga geçiyorsun aynı yemeği hergün farklı bir biçimde pişir bu taraftarın önüne bırak yermi demekki yiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen seneki sıkıntılar devam eder değişen birşey yok gibi
    0
    0
    Yanıtla