SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şu An Tam Olarak Hazır Değiliz"

0
Güncellendi - 2019-07-11 21:26:34
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Romanya 3. Lig takımı Rapid Bükreş ile yaptığı hazırlık maçıyla Bolu kampını tamamladı. Maç sonunda açıklama yapan Sportif Direktör Ali Ravcı, tam olarak hazır olmadıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, 1 Temmuz’da başladığı Bolu kampını Romanya 3. Lig takımı Rapid Bükreş ile yaptığı hazırlık maçından 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı kamp sürecini ve takıma yapılacak transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Ravcı, “Biz geçen ayın 25’inde Malatya’da 5 günlük toplanma sürecimiz oldu. Burada ayın 1’inde başladığımız ve bugün itibariyle sonlandırdığımız bir kamp oldu. İkinci etap için oyuncularımıza 2 günlük izin verdik. Bu ayın 14’ünde Topuk Yaylası’nda toplanıp ikinci kamp dönemimize başlayacağız. Buradan ayrılırken bir hazırlık maçı oynadık. Bizim için iyi bir antrenman maçı oldu. Hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah ayın 25’inde oynayacağımız Avrupa Kupası maçına kadar yüzde 60-70 hazır hale geleceğiz” dedi.

“Kamp dönemi verimli geçti”

Kamp sürecinin iyi geçtiğini ve hazırlık maçlarının da önemli olduğunu belirten Ravcı, “Sergen hocayla başladık sezona. Onun da sistemini oturtması açısından hazırlık maçları bizim için önemli. Oyuncular yavaş yavaş adapte olmaya başladılar. Ama burada kampın ilk dönemleri yoğun geçti. Fiziki açıdan da hazır hale gelmemiz gerekiyor. Bizim açımızdan gayet iyi bir kamp oldu. Yeni transferlerimiz var. Onların da takıma adapte olması açısından bu kamp dönemi verimli geçti. Yeni oyuncularımızdan da memnunuz. Transferlerimiz devam edecek. İnşallah bu sezon hem Avrupa Kupası’nda hem ligde hem Türkiye Kupası’nda başarılı olmak istiyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“Transferleri yaparken kulübün mali yönünü düşünmemiz gerekiyor”

Takımda eksik mevkilerin olduğu ancak mali yönden de kulübü düşünmek zorunda olduklarını söyleyen Ali Ravcı, “Özellikle stoper konusunda, orta saha merkez ve forvete yapacağımız takviyelerle transferlerimiz devam edecek. Hazırlık maçları bu eksikleri görmemiz açısından da önemli oldu. Ama başkanımız, yönetim kurulu, transfer komitesi var gücüyle çalışıyor. Ama transferleri yaparken kulübün mali yönünü de düşünmek zorundayız. Hemen hemen çoğu kulüp borçlu durumdayken Yeni Malatyaspor borçsuz bir şekilde giymeye çalışıyor. Bu konuda da dengeyi korumak zorundayız. Şuana kadar her şey bizim için iyi gitti. Yapacağımız transferlerle de takıma faydalı olacak, hem oyunsal anlamda hem karakter anlamında iyi oyuncular takımıza güç katacak” şeklinde konuştu” dedi.

Ravcı son olarak, Malatya’da oynayacakları ilk maça kadar hazır hale geleceklerini kaydederek, “Şu an tam olarak hazır değiliz ama 12-13 günlük süremiz var. Bu süre içerisinde daha hazır hale gelmeye çalışacağız. O güne kadar yüzde yüz hazır olacağız dersek doğru olmaz. Yüzde 60-70 hazır hale gelsek bile daha sonra transferlerimiz devam edecek. Bu süreci iyi geçirirsek Malatya’da oynayacağımız ilk maça hazır hale geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Bolu, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ahmet arikan (4 yıl önce)
    Bozuk plak gibi aynısını söylüyorsunuz ya yeterin allah aşkına çıkıp bi açıklama yapım transfer yapamıyoruz diye yok hazır değiliz yok söyle oldu yok böyle oldu taraftarla dalga geçmeyi bırakın 8 gün kaldı ali ravci sen ne zaman transfer yapacan o transferlerin alışma süreci yeter allah aşkına ya bi hergun biriniz çıkıp açıklama yapiyosunuz açıklamalarınız birbirini tutmuyor size olan güvenimiz boş artık Sergen hocada gider bu şekilde giderse takımın basında sen olursun artık
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    kulübün mali yönünü düşündüğünüz için mi dia barazide set doria dialo munira gibi çöpleri aldınız sattığınız oyuncuları erol bulut aldı sırf yandaşsınız diye yönetimdesiniz iş bildiğiniz için değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Rahat (4 yıl önce)
    Küme düşmeye en büyük aday konumunda bir takım.²5 Temuzda maç var orada konyasporun kadroda düşünmedikleri futbolcuları almışız. Takımı sırtlayan kim varsa göndermişsin.Sezona erken gireceğiz diyorlar ama transferde en pasif takımız.Gazişehir ilk beşe girecek tüm topcuları topluyor.bizse bekle nerde bir ıskarta varsa toplayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    Altyapı oyuncularıyla kamp yapıyor verimli geçtimdiyor. Begenmedigimiz Adem Galatasaray’a gitti, Kamara , guilherme, aleksic gitti hücum hattı mahvoldu defans Sadık’tan sonra Allah’a emanet zaten. Yedek kalecimizin iyi olması kalecinin performansını arttırıyodu o da yok artık. 1.lige düşersek yıllık 70-80 milyonluk gelirdenmde oluruz. Takım silinir gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (4 yıl önce)
    Başka kelime bilmiyomu bunlar hep aynı söylüyorlar yeter transfer yapamıyor kimse gelmek İstemiyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan (4 yıl önce)
    Sergen in eline iyi adamlar verecen ki takim sekillensin. Erol bulut gibi degil sergen ne yazikki bu kadroyla zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    Maçı seyrettim, fena değildik.Sistem değişecek gibi gözüküyor, çok gol yiyebiliriz. Eğer Yigithan olmayacaksa, stoperde Mustafa çok eksik. Bu sene ücretler yarıya düşecek gibi tranferde acele etmemek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Borçsuz olmak ne demek ki, hiç bisey yapmazsan borcun olmaz tabiki de, acaba aynı şey sahibi olduğu şirketler içinde geçerli mi, yani sıfır borç, bu gidişle bu kafayla, 1. Ligde, super ligde değil, orta sıraları hedefleyen bir takım oluruz, borcumuz da olmaz, iddiamiz da olmaz, azıcık aşınız, kaygısız basiniz,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Sürdürülebilirlik için borçsuz olmak veya minimum borca sahip olmak gerekir. Malatyaspor Fenerbahçe gibi değil ki bağış kampayası düzenlendiğinde milyonlar toplansın da borçlar ödensin. Tribünler bile dolmuyor 27 bin kişilik statda.
    0
    0
    Yanıtla