SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Kuyusuna Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2019-12-21 23:27:00
Su Kuyusuna Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 6 yaşındaki çocuk düştüğü su kuyusunda boğuldu. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Yeşilyurt İlçesine bağlı Dilek Mahallesi Ova Sokak’ta meydana geldi. 6 yaşındaki Menderes Özer, bir bahçe içerisinde sulama için açılan su kuyusuna düştü.

Çocuğun su kuyusuna düştüğünü gören vatandaşlar durumu jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine 3 araç ve 10 personel ile bölgeye giden itfaiye ekipleri, 10 dakikalık çalışma sonucu Özer’i 8 metre derinliğindeki kuyudan çıkarttı. 

Kuyudan çıkarıldıktan sonra sağlık ekiplerine teslim edilen çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 6 yaşındaki Menderes Özer’in cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı’na kaldırıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Kuyu açılmış ancak etrafında güvenlik açısından hiç bir önlem alınmamış. Bu çocuğun katili bu kuyuyu bu şekilde açıp bırakan ve kullanandır. Bu nedenle en büyük cezayı bu kuyuyu bu şekilde kullanana vereceksin. Eğer bu ülkede adalet var ise.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baran (4 yıl önce)
    Rabbim acılı anne babanın sabrını arttırsın..sadrını genişletsin inşallah..çok elim bir olay..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kuyu bu şekilde ise ihmal var böyle etrafı ve üzeri açık kuyumu olur evlat acısı zordur aileye sabırlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla