SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Suça Karşı Caydırıcı Rol Üstleniyor"

0
Güncellendi - 2018-12-28 03:36:54
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Trambüs Bakım ve Onarım Merkezi ile Esenlik Ltd. Şti. bünyesinde faaliyet gösteren Et Entegre Tesisini ziyaret etti.

İlk olarak Trambüs Bakım ve Onarım Merkezini ziyaret eden Başkan Polat, çalışmalar hakkında MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı’dan bilgiler aldı.

Sahada 158 kamera ile hat üzerinde bulunan araçların takibinin yapıldığını belirten Başkan Polat, “MOTAŞ tarafından 22 Trambüs ile Çevreyolu üzerinde konforlu ve modern bir ulaşım hizmeti verilmektedir. Durak ve kavşaklara yerleştirilen 158 kamera ile Trambüsler anlık olarak takip edilmektedir. 2018 yılı içerisinde %61’i öğrenci olmak üzere yaklaşık olarak 690 bin vatandaşımız Trambüsleri kullanmıştır. Konforlu, ferah, sessiz, çevre dostu ve dizel yakıtlı araçlarla kıyaslandığında %75 tasarruf sağlamaktadır.  MOTAŞ kurulan kamera takip sistemiyle bir yandan kendi hizmetini denetlerken bir yandan da Malatya’da olası suç olaylarına karşıda bir caydırıcı rol üstlenmektedir. Malatya’mıza hizmet noktasında çalışmalar üreten bütün personellerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Polat daha sonra bakım atölyesini ziyaret edip, bakım çalışmaları yapılan Trambüsler hakkında da bilgiler aldı.

Esenlik Ltd. Şti. bünyesinde faaliyet gösteren Et Entegre Tesisini ziyaret eden Başkan Polat, “Esenlik Şirketimiz bünyesinde hizmet vermekte olan Et Entegre Tesisimiz imalatlarında hijyen kurallarına büyük bir titizlikle uymakta ve halkımızın sağlıklı ürün tüketimine katkı sunmaktadır. Malatya’da vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli gıda tüketimine büyük katkı sunan Esenlik Şirketimize ve çalışanlarına bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Memleketine sevdalı (5 yıl önce)
    Selahattin başkan gelince motasin Esenligin maskinin saltanatini bitirecek
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (5 yıl önce)
    EKSİKLER VE HATALAR *Sayın Başkan denetim de eline eldiven, ağzına ağız maskesi takmamış. *Böyle bir tesiste çalışan personelde üretim esnasında kol saati takmaması gerekir. *Ayrıca bone kulakları da içine alarak takılmalı. *Üretim yerinde, arka planda gözüken seramik lavabo'da Gıda Güvenliğine aykırıdır. *Üretimde Ahşap MDF dolap kullanılmaz yasaktır. *Cam esaslı ayna da kullanılmaz. Bu tesis de Gıda Müh. yok mu acaba ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali yilmax (5 yıl önce)TUNCAY isimli kullanıcı yorumuna
    He yokmus seni alsinlarmi :)
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi (5 yıl önce)
    Yağmurlu bir gün üniversiteden eve dönerken kartımda bilet bitmişti.Arkadaşımın kartıyla trambüse bineyim dedim.Onunda kartında para bitmiş para yüklemek istedi.Mühendislik fakültesinin yanında kart doldurma makinası var.Oda o gece çalışmıyor.Oradaki görevliye durumu izah ettik.Yarın para yükleyip gözünün önünde kartı okutalım ,eğer inanmıyorsan kimliğimi bırakayım dedim.Bize yaya gidin cevabı verdi.O gün malatya belediyesinin cebinde parası olmayan birini nasıl yolda bıraktığını anladım.Şimdi soralım.Bu görevlinin tek görevi sadece biletsiz yolcuları mı ayıklamak?Ya da sokak diliyle bu arkadaşın görevi hırsız mı beklemek? Motaş da yada Belediye de hiç iyi adam yok mu ki yolda kalmış olanlara yardım edin(kuran-ı kerim bu durum da zekat verilmesini emreder) talimatını vermiş olsun?İkincisi Trambüs şoförleri kullandıkları aracı Metro mu zannetmekte ki Malatyalı olmayan ve okuma yazması olmayan bir teyzeyi düğmeye geç bastı diye 1 km ötede indirsin?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya44 (5 yıl önce)remzi isimli kullanıcı yorumuna
    beş para etmez cefelere öğrencinin parası var ,ama yurda ve yola verecek paraları yok,türkiye'de profil bu. yaşlı teyze de bir zahmet zamanında sorsun. yoksa 10 durak ötede de inebilirsin,trambüs yolda geri mi dönsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Remzi kardeşim motaşta,belediyede ve maskide iyi insanlar var ancak o iyi insanlar hep halka yardım edemeyecek yerlerde görevlendiriliyor.Çünkü öyle olmasını istiyorlar.Örneğin babası yaşındaki insanları azarlayan,işini yapsada tersleyen,sadece gammazcıları seven kollayan.egolu davranan,arabasını personele yıkatan yönetici var.Şimdi söyleyin halka faydalı insanımı seçmiş oluyorlar,yoksa zararı olan insanımı?Onun için üzülme yapacak birşey yok yani Allaha havale ettik biz.
    0
    0
    Yanıtla