SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suçta Kullanılan Silah Ele Geçti

0
Güncellendi - 2020-10-30 03:26:12
Suçta Kullanılan Silah Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışmaları sonucu, daha önce Tandoğan Mahallesi'nde meydana gelen silahla yaralama olayında kullanılan tabancanın ele geçirildiği, ayrıca bazı suç faillerinin saptanarak yakalandığı, uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildiği bildirildi.

Ekiplerin çalışmalarıyla ilgili şu bilgi verildi:

"• Akpınar civarında bir şahıstan 2.40 gr narkotik maddesi alınmış,

• Tandoğan Mahallesinde meydana gelen Ateşli Silahla Yaralama olayı ile ilgili suç aleti tabanca ele geçirilmiş,

• Başharık Mahallesinde durdurulan bir araç içerisinde bulunan 3 şahıstan yaklaşık 120 gr. metamfetamin, 0.5 gr. Sentetik Kannabinoid, 2 hap ve cam aparat ele geçirilmiş,

• Ayrıca Taştepe Mahallesine meydana gelen yağma iddiası ile ilgili; müşteki G.Ç. 1000 lira borç verdiği şüpheli Ü.L.’den borcunu istediğini, ancak şüphelinin kendisini darp ederek telefonunu aldığını beyan etmiş, Battalgazi Polis Merkezi ekiplerince şüpheli Ü. L. telefonla birlikte yakalanmış, telefon müşteki şahsa teslim edilmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

• 17.10.2020 günü Uçbağlar Mahallesinde bir araçta meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili parmak izi tespit edilen 2 şahıs 28.10.2020 günü yakalanmış olup Beydağı Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir.

• PTT önünde bir şahıstan bir adet kesici alet elde edilmiş şahsa idari para cezası uygulanmıştır.

• İskender mahallesinde bir şahsın üst aramasından 14 uyuşturucu hap elde edilmiş,

• Halep caddesinde bir şahıstan 2.55 gr uyuşturucu madde alınmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız