SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sultansuyu'nun 74 Tayı Satışa Çıkıyor

A- A+ PAYLAŞ

Safkan Arap taylarının yetiştirildiği Sultansuyu Tarım İşletmesi’nde 2018- 2019 doğumlu 74 baş Arap tayının satışa çıkarılacağı duyuruldu. Taylar, 28 Temmuz 2020 tarihinde Bursa Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nde açık artırma usulü ile satılacak.

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü’ne ait 2018-2019 doğumlu, 39’u dişi, 35’i de erkek tay olmak üzere toplam 74 baş Arap tayı açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Tay başına geçici teminatın 5 bin TL olarak belirlendiği satış, 28 Temmuz 2020 tarihinde Bursa Karacabey Tarım İşletmesi Atçılık tesislerinde yapılacak.

Yarışseverlerin bir dönem büyük beğeniyle takip ettiği Özgünhan, Ateştopu ve Onurkaan gibi aygırların damızlık olarak kullanıldığı Sultansuyu Tarım İşletmesi’nde hepsi birbirinden değerli şampiyon atlar yetiştiriliyor ve her yıl yapılan satışta işletmeye önemli bir gelir sağlamaya devam ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahmet Turan (3 yıl önce)
    Binicilik okulu, okculuk kulübü gibi etkinliklerin neresi yanlış kardeşim. Selçuklu osmanlı bakiyesi bir haranın olduğu şehirde olaması gaflet zaten. Mustafa beyi tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Malatya at yarışları ve atlı sporların tümünün yapılabildiği bir hipodrom istiyoruz. Türkiye nin yarış atı yetiştiren bir kaç ilinden biri olan Malatya bunu hakediyor. Siyasilerden ve il yöneticilerinden bir Malatya lı olarak talep ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizi de bu konuyu gündemde tutmaya davet ediyorum. Haydi Malatya bu hizmet senin hakkın. Hakkımızı gasp etmesinler. Yarış atı yetiştirerek bu ülke atlı sporlarına Osmanlıdan beri hizmet eden bu şehir bir hipodromu, atlı spor kompleksini çoktan haketmektedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • vay bee....!! memleketin onca eksiği varken hipodrom yapılmasını istemek!!!!. bu zihniyet daima bize kaybettirir ve başkaları hizmete kavuşur bizde hayıflanarak izleriz..biraz mantık talep ediyorum lütfen...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence çokdan yapılmalıydı hafta sonu çocuklarımızı alıp bi at yarışı izleyip bir saattde olsa stres atsak çokmu kötü olur. At yarışı oynadığımız falan yok yanlış anlaşılmasın . Malatyaspor süperlige cıkdıda kötümü oldu bakın herkes ailesıyle birlikde gidip haftasonunu güzelce değerlendırıp takımımızı desteklıyor memleketın onca eksiğinin içinde demekki bu dalda varmış...
    0
    0
    Yanıtla