SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sümerpark'ta 2.Etap Yenileme

0
Güncellendi - 2020-12-23 02:24:44
Sümerpark'ta 2.Etap Yenileme
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sümer Park alanı içerisinde yaptığı çalışmaların birinci etabının tamamlanmasının ardından ikinci etap çalışmaları için hazırlıklara başladı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sümer Park’ta yapılacak olan ikinci etap çalışmaları öncesinde alanda incelemelerde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz dönemde bakım onarım ve yenileme çalışmasının birinci etabının tamamlandığı Sümer Park alanı içerisinde bahar ayı öncesinde ikinci etap çalışmalarına da başlanılacak. İlk etap çalışmalarında bakım onarım ve yenilemenin gerçekleştirildiği parkta, ikinci etap yenilemesinde yürüyüş yolları, peyzaj çalışmaları, süs havuzu ve çevre düzeni çalışmaları gerçekleştirilecek. Sümer Park alanı içerisinde incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bahar dönemi için Sümer Park alanında ikinci etap bakım onarım ve yenileme çalışmalarını yapacaklarını ifade eden Başkan Gürkan, “Geçtiğimiz dönem içerisinde Malatya merkezde yer alan ve hemşehrilerimizin sıklıkla kullandıkları parklardan biri olan Sümer Park alanında yenileme ve bakım onarım çalışmalarını başlatmış ve akabinde aynı dönemde tamamlamıştık. Sümer Park içinde ikinci etap olarak çalışmalarımıza başlayacağız. Hemşehrilerimizin aileleriyle vakitlerini geçireceği güzel bir mekân olan Sümer Park’ta yapılacak çalışmaların projesini tamamladık. Bundan sonra hızlı bir şekilde bahar dönemine parkımızı yetiştirmek için ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını yürütecekler. Özellikle yeşile, çevreye ve kent estetiğine önem veren yönetim anlayışı içerisinde projelerimizi sürdürüyoruz. Şimdiden yapacağımız çalışmaların Malatya’mıza ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • aga (3 yıl önce)
    başkan yorulmasın diye belediye etrafını 2., 3. yenileme yerine tecde yolunun 1,5 şerit olması kaldırım çalışmaları gibi saçmalıkları çözsün
    0
    0
    Yanıtla