SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sumudica 'Rahatsızlandı' Yerine Yardımcısı Konuştu

0
Güncellendi - 2022-01-14 23:50:56
Sumudica 'Rahatsızlandı' Yerine Yardımcısı Konuştu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da yardımcı antrenör Gabriel Margarit, “Önümüzdeki günlerde yeni oyuncularda gelecek. Hep beraber her şeyi deneceğiz Süper Lig'de tutmak için her şeyi yapacağız” dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica’nın maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklama yaptıktan sonra rahatsızlanması üzerine basın toplantısına çıkan yardımcı antrenör Gabriel Margarit, karşılaşmayı değerlendirdi.

Kendileri için çok önemli olan 3 puanı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Margarit, “İlk 15 dakikada 1-0'ı da yakalamıştık. Bir penaltı oldu, o penaltıdan sonra takımda bir anda özgüven eksikliği ortaya çıktı. Bu maçla beraber bazı yeni oyuncularımız aramıza katılmıştı. Bir iki antrenmanla beraber onları takıma adapte etmek tabii ki kolay değil. İlk 11'e aldık çünkü yeni bir kana ihtiyacı olduğunu düşündük, onlarla başladık bu oyuna. Önümüzdeki günlerde yeni oyuncularda gelecek. Hep beraber her şeyi deneceğiz bu ligde, Süper Lig'de tutmak için her şeyi yapacağız. Sumudica için de onun adına özür diliyorum kendisi gelemedi, kendisi çok kötü şuanda kulüp doktorumuzla beraber içeride” ifadelerine yer verdi.

Takıma yeni katılan oyuncularla birlikte ligde kalmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını da belirten Margarit, “Şimdi önümüzde 3 gün sonra oynayacağımız Gaziantep maçı var. Orada elimizden geleni yaparak 3 puanı almak için mücadele edeceğiz. Bugün takıma yeni katılan ve ilk 11 de müsabakaya başlayan oyuncularım da ellerinden geleni yaptılar iyi bir mücadele verdiler. Yeni geleceklerle birlikte de çok yakında daha iyi olacağız” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu yönetim değişmediği sürece bu takım düşeeeer. Çünkü bu yönetim, bu takımı geçen yılda ligden düşürmüştü. Bir hata iki defa arka arkaya tekrar edilmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Yorumcu mehmete katiliyorum ligler baslamanda soyledim bu takimi kumede birakacak bir kisi var yilmaz vural takimda disiplin yok acilen bu gunden itibaren getirin Yilmaz hoca oynamayan oyuncuyu oynatir Hic kimse kendi kafasina gore oynayamaz Disiplin olan yerde basari oran yuksektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Derhal Yılmaz Vural hocamla devreye girilmeli ve Malatya’ya seve seve gelir bu takımı tek oynatacak adam yöneticiler bu mesajı dikkate alın çok geçmeden bugün anlaşın gideceklere o karar versin Adem hafez sadık Semih derhal gönderilsin tabi Yılmaz hocanın onayı alınarak bu takımı kimse yenemez bileğini bükecek takım yok teteh azünbuke Münir bu takımı kümede tutar
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (2 yıl önce)
    Hafez ve semih hiç katkı vermediği gibi zararı çok fazla. Malen - abid çok boş. Sadık ne zaman hangi hatayı yapacağı hiç belli değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pello (2 yıl önce)
    Teknik direktör değiştire değiştire ülkemizde Teknik direktör kalmadı.Sorun yönetimi değiştirmek ama bunu yönetim hariç herkes tespit etti.Benden hızlısı mezarda diye diye yagcilikta tavan yaptın.Bir kombine bilet al takıma maddi yardımın olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bu takımı mahveden 6 futbolcu takımdan gitmedikçe biz daha çok hoca değiştiririz.Malum ilkonbir yerine genç yedeklere forma verilseydi bugünkünden dahamı kötü olurdu?Sadığın yaptığı penaltı hareketi kesinlikle kasıtlıdır.Hafezin sahadaki berduşluğu asla afedilemz bir gerçekken bunları halen ilkonbirde sahaya sürmek resmen intihardır.daha niye sonuca üzülüyoruzki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Ulusal basında hoca ile yolların ayrıldığı yazılıyor tam bir şark kurnazlığı gerçek sorumlu orada oturuyor ikide bir cambaza bak cambaza diyerek dikkatleri gerçeklerden başka bir yere çeviriyor.cekirge bir sıçrar iki sıçrar ama Mayıs gelmeden düşme kesinleşir bu seferde belediye iş adamları yardım etmediler vs mazeretlere sığınma başlar Haziran'da borç batağında bir kulübü bırakır çantasını alır gider iyi seyirler malatyam .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Bu kulübün bir yöneticisi çıksın konuşsun pardon özür dilerim başkan sayın Adil gevrek dışında bir yönetici ismi bilmiyorum işte başarısızlığın ana nedenlerinden birisi bu durumdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gevrek var ya onun dışında yönetici tanımana ne gerek var.Tanısan ne olacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bütün yorumculara saygilarimla ,Sizi gidi yancı tayfası sizi birde yorumları begenmezsiniz degilmi hoca ve yardımcısı figurandir figüran ,figuranlar değil kulübü bu hale getiren başkan çıksın konuşsun Malatya kamuoyuna hesap versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Elin adamı bir gol atıyor 95 dakika üzerine yatıyor. Biz iki farklı maçlarda bile skoru koruyamiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    Semih, sadık ve hafezden kurulu defansla 5 sıfır önde olsan ne yazar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Maç başlamasına yarım saat kalaya dek maça kesin bakarım diyodum, sonra içimden bi ses "lan oğlum zaten tansiyon hastasısın, en iyisi Gaziantep maçından itibaren takımı seyretmeye başla"dedi. İyiki de öyle yapmışım, seyredenlere Allah tan şifa diliyorum :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (2 yıl önce)
    Malatya,Altay ve Rize 1.lige düştü
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Adamda (siminca)her türlü numara var..irfan buz diyince burda herkes kızıyor bundan daha karekterli daha samimi bir insandı adamda mazeret çok şimdide hastaymış yayıncı kuruluşa çıkıyor ama basının önüne çıkmıyor..irfan buz iki galibiyet aldı onun bıraktığı takım üst üste iki galibiyet aldı takım Altan altinciydu şimdi sonuncu hala transfer yapılıyor rakibe gerek yok 1-0 galipsin bakıyorlardı rakip gol atamıyor topa yumruk at..beberlik. bakiyorki maç bebarevere bitecek ortaya gelen topu tut kaleye sok böyle bir futbolculuk lakayik lik olmaz.. başkan başkan ne yapsın karekter lazım kaleci Sertaç son yediğin goldede büyük hatan vardı sadikla iyi Elele vermişsiniz başkanın yerinde olsam derimki ..hocayı göndermek istiyoruz diye takımı küme düşürüyorsunuz bindiğiniz dalı kesiyorsunuz.. sadiginda sertacinda bu takımda yeri yok demek bu yetenekle büyük kaleci olunamiyorsa sorun faklı yerde..bu takım düştü bu kadar masrafa gerek yok değişen birşey yok futbolcular oynamıyor eski takım kötü değildi..bu simunica Allah aşkına ne kattı adamın galibiyeti yok olan iki galibiyette irfan buzun emeği.yazik günah madem ligde kalmak istiyorsunuz sadık Sertaç ve simunica da gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz cami hocasımısınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet nerden nerden bildiniz muhterem biz futbolu sevemezmiyiz.Bizde Malatyaspor sevgisi olamazmi neden öyle yazdınız..
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (2 yıl önce)
    Bir daha gitmem dediğim maça O soğukta yenil de gel.. takıma mı yanayım güzelim Memleketime mi yanayım canıma mı yanayım neye yanayım artık emekliligimde görürüm süper ligi tüm hemşerilerime geçmiş olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Üzülme muhteterem o stadı oraya yapanlar düşünsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • sahin (2 yıl önce)
    yaziklar olsun rezil ettiginiz yetmiyormu bu nasil bir yonetim bu nasil bir oyun daha sahaya ne icin cikiyorsunuz birakin karsi tarafi yormayin herkes 3 puanini alsin gitsin derhal birakin bu saaten itibaren malatyada durmayin bir an önce terk edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Onlarda kovalanmak istiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burakkkkk (2 yıl önce)
    Mustafa ve Semih top ezdi o kanattan goller yedik bu iki ismi kesersek takım kurtulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Adil gevrek oraya yapıştın.Klübü mahvettin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bende maçtan sonra tansiyonum 16/10 çıktı.böyle acizlik hayatımda görmedim.Helede son saniyede Karim hafezin lakayt şutu adeta taraftara hakaret gibiydi.haketmeyen bir sürü ruhsuza forma verince sonuç bellidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Konusmaniza gerek yok herzamanki mazeretler sizlerde biraz vicdan kurur varsa Istifa edin malatyayi terk, edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Değerli Malatyalı kardeşim bu takımı bu hale getiren başkandir başkan ,teknik direktörü mezardaki rahmetli babammi getirdi bu takımı rahmetli dedemmi kurdu esas sorumlu başkandir başkan
    0
    0
    Yanıtla