SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U19'da YMS, Sahasında Kasımpaşa'ya Mağlup

0
Güncellendi - 2021-04-12 19:02:59
U19'da YMS, Sahasında Kasımpaşa'ya Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig U19 Ligi’nde kendi sahasında Kasımpaşa ekibi ile karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor U19 takımı, rakibine 2-1 mağlup oldu.

STAT:Orduzu Pınarbaşı Sentetik saha

HAKEMLER: Mehmet İhsan Derme, Batuhan Saraç, Melih Eser

YENİ MALATYASPOR: Talha Dere, Mikail Serhat Esenlik, Necati Gürüş, Emircan Bayraktar (Dk.46 Yiğit Ulaş) Phılıp Gamali Awuku, Metehan Ünal (Dk.46 HaQı Osman) Umut Taniş (Dk.34 Onur Hüseyin Gevşin) Emirhan Türkmen, Hakan Çatar, Burak Efe Yaz, Berat Yaman

YEDEKLER: Yusuf Aslanargun, Yiğit Ulaş, Kerem Altunışık, Yusuf Kenan İsimbay, HaQı Osman, Mehmet Süha Yiğit, Mehmet Emin Taştan, Onur Hüseyin Gevşin,Yasin Çırgamış

TEKNİK SORUMLU: Ercüment Kurt

KASIMPAŞA: Yunus Emre Şentürk, Eren Karacaoğlu, Furkan Yaşa, Taha Veysel Kemendi, Bilal Selamet, Ahmet Erol, Berkay Güntay (Dk.6 Aykut Balcı) Hozan Harman (Dk.83 Muhammed Ali Çelikel) Furkan Külekçi (Dk.83 Zargos Harman) Anıl Özçelik, Mümin Paksoy (Dk.61 Oğuzhan Özcan)

YEDEKLER: Yağız Yusufcan Emirboğa, Mehmet Emin Kaburga,Muhammed Ali Çelikel, Oğuzhan Özcan, Zargos Harman, Aykut Balcı, Kaan Balcı

TEKNİK SORUMLU: Erkan Çömer

Karşılaşmada Kasımpaşa takımı 31. dakikada Ahmet Erol'un attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Yeni Malatyaspor, 51. dakikada Phılıp Gamali Awuku'nun attığı golle beraberliği sağladı. Karşılaşmanın 89. dakikasında Kasımpaşa Oğuzhan Özcan'ın kaydettiği golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bülent (2 yıl önce)
    Tek kurtulus Ptt ligine düsüp orda Altinordu modeli uygulanmali Baska secenek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Altyapı bitmiş durumda ,altyapıya bölge illerindeki amatörler taranarak gelecek vaat eden oyuncular bulunsa eğitimlerine ilimizde devam etseler yatma yiyecek gibi bütün ihtiyaclarini kulüp karsilasa kimin altyapıya alınacağı konusunda hocalara baskı yapilmasa altyapıdan çok oyuncu a takimina çıkar diyorum,bu ilin Özkan Akbulut ,İsmail Tekin gibi değerleri var onların dönemlerinde Malatya adeta bir futbolcu çıkarma merkeziydi bu değerli hocalarımızi ziyaret ederek fikirleri alinmazmi diyorum,örnek olarak Karadeniz kulüpleri ve Bursaspor'un altyapısı incelenemezmi yoksa bu transfer politikası ile kuluplerimiz maalesef batarlar ve kapanirlar.
    0
    0
    Yanıtla