SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Ligde 15. Hafta Tamamlandı

0
Güncellendi - 2020-12-29 21:41:58
Süper Ligde 15. Hafta Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 15. hafta karşılaşmaları, Pazartesi akşam oynanması gerekiyorken yağış nedeniyle Salı akşamına ertelenen FT Antalyaspor- A.Hatayspor maçının oynanmasıyla tamamlandı. Hatayspor, deplasmanda Antalyaspor'a 6-0 mağlup etti. Haftayı yenik kapatan A.Alanyaspor, zirveyi rakibini mağlup ederek 3 puan alan ve puanını 29'a yükselten Galatasaray'a devretti. Bu arada, kendi sahasında BB Erzurumspor'a 3-1 mağlup olan Yeni Malatyaspor ise bu mağlubiyete rağmen puan cetvelinin 8. sırasındaki yerini korudu.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU..

Süper Ligde Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı günleri oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Bu sonuçların ardından puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatya- Erzurum maçı seremonisi (Ferdi DURDU)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bizde de üç oyuncu yedeğe çekilirse çok şey değişir.Erzurumda mesut bakkal bunu iki günde yaptı ve bambaşka bir erzurumspor çıktı ortaya.Bizde umut bulut,kubilay ve chabeki bir maç olsun sahaya çıkarmayalım eğer değişen birşey olmazsa bir daha hamazaoğluna eleştiri getirmeyeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • bambaşka çıkan erzurum değil bizim takımdı, sahada kim olsa bu sonuç değişmezdi. mesaj verildi hemşerim yetmedi maç sonu açıklamalar geldi şimdilik görüntü böyle, sorunun bitip bitmediğini göreceğiz, inşaallah geçen yıla dönüşmeden sorun çözülür.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Paralar ödenmiyor daha 3 gün önce para yerine Küfür aldilar hamza hoca ve oyuncularda ne bekliyoruz bir malatyali olarak hocanin ve oyuncularin haklı olduğunu düşünüyorum Yönetimin görevi küfür baronlarini oraya taşimak değil o gençlerin pariya ehtiyaci yokmu Para ödenir sonra şu bu deme hakkımız olur Adil ney nerde kim bu sorunu çözecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (3 yıl önce)
    İki gündür takım antrenman yapmıyor şu rahatlığa bakın
    0
    0
    Yanıtla