SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Lig'de Heyecan Kaldığı Yerden Devam

0
Güncellendi - 2019-10-16 01:53:35
Süper Lig'de Heyecan Kaldığı Yerden Devam
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'e milli heyecanın ardından sekizinci hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek. Süper Lig'de sekizinci hafta karşılaşmaları 18, 19, 20 ve 21 Ekim tarihlerinde oynanacak.

Süper Lig'de sekizinci hafta heyecanı Cuma günü oynanacak olan Galatasaray-Demir Grup Sivasspor karşılaşmasıyla başlayacak. Ligin sekizinci haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor ise 21 Ekim Pazartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Milli aranın ardından Spor Toto Süper Lig'de sekizinci hafta karşılaşmaları oynanacak. 18, 19, 20 ve 21 Ekim tarihlerinde oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

18 Ekim Cuma

20.30 Galatasaray-Demir Grup Sivasspor (Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu)

19 Ekim Cumartesi

15.00 Antalyaspor-Gençlerbirliği (Antalya Stadyumu)

17.30 Trabzonspor-Gaziantep Futbol Kulübü (Şenol Güneş Spor Kompleksi)

17.30 Medipol Başakşehir-Göztepe (Başakşehir Fatih Terim Stadyumu)

20.00 MKE Ankaragücü-Beşiktaş (Eryaman Stadyumu)

20 Ekim Pazar

14.00 İstikbal Mobilya Kayserispor-Kasımpaşa (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı)

16.30 Aytemiz Alanyaspor-Çaykur Rizespor (Bahçeşehir Okulları Stadyumu)

19.00 Yukatel Denizlispor-Fenerbahçe (Denizli Atatürk Stadı)

21 Ekim Pazartesi

20.00 İttifak Holding Konyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor (Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu).

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız