SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Lig’de Sivasspor İle Beşinci Randevu

0
Güncellendi - 2019-12-04 13:57:39
Süper Lig’de Sivasspor İle Beşinci Randevu
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’de beşinci kez karşı karşıya gelecek. Bundan önce oynanan 4 karşılaşmada Demir Grup Sivasspor’un üstünlüğü bulunuyor. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’de ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Sivas’ta oynanan karşılaşmayı Demir Grup Sivasspor 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-0 BtcTurk Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. 

İki takım geçtiğimiz sezonda Süper Lig’de karşılaştı. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma gol düellosuna sahne olurken, 4-4’lük eşitlikle sonuçlandı. Sezonun ikinci yarısında Sivas’ta oynanan karşılaşma ise 2-0 Demir Grup Sivasspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. 

YENİ MALATYASPOR SAHASINDA 11 PUAN TOPLADI

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de sahasında oynadığı karşılaşmalarda şuana kadar 11 puan topladı ve bu anlamda ligde sekizinci sırada yer aldı. 

İç sahada oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet alan sarı kırmızılı takım, 2 karşılaşmada berabere kalırken, 1 karşılaşmada ise mağlup oldu. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında oynadığı 6 karşılaşmada rakip ağları 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 5 gol gördü. 

SİVASSPOR DEPLASMANDA 2 KEZ KAZANDI

Süper Lig’de 27 puanla zirvede yer alan Demir Grup Sivasspor, 27 puanın sadece 8’ini deplasmanda topladı ve bu anlamda sekizinci sırada yer aldı. 

Kırmızı beyazlılar, deplasmanda oynadıkları 6 karşılaşmada 2 kez galip gelirken, 2 karşılaşmada berabere kaldı ve 2 karşılaşmayı ise kaybetti. 

Demir Grup Sivasspor, 6 deplasman karşılaşmasında rakip ağları 11 kez havalandırırken, kalesinde ise 8 gol gördü.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • İrfan (4 yıl önce)
    Bu takım bize ters geliyor inşallah iyi bir sonuç alırız
    0
    0
    Yanıtla