SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Lige Veda Eden İlk Takım Denizlispor

0
Güncellendi - 2021-05-02 20:46:32
Süper Lige Veda Eden İlk Takım Denizlispor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 39. haftasında Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor, ligden düşmesi kesinleşen ilk takım oldu.

Denizli Atatürk Stadı'ndaki müsabakanın 72. dakikasında Braian Samudio'nun golüne engel olamayan yeşil-siyahlı ekip müsabakadan 1-0 mağlup ayrıldı. Ligde 39. haftayı 28 puanla son sırada geçen Yukatel Denizlispor'un matematiksel olarak ligde kalma şansı kalmadı.

Bu sezon 21. kez Süper Lig'de mücadele eden Yukatel Denizlispor, 9 sezon aradan sonra 2019-2020'de Süper Lig'e döndü.

Yeşil-siyahlı ekip Süper Lig'de ilk olarak 1983-1984'te yer aldıktan sonra 1987-1988, 1996-1997 ve 2009-2010 sezonlarından sonra 4. kez lige veda etti.

Geçen yıl 4 farklı teknik adamın görev yaptığı yeşil-siyahlı ekibi bu sezon da Hırvat teknik adam Robert Prosinecki'nin ardından Kenan Atik, Yalçın Koşukavak, Hakan Kutlu ve Ali Tandoğan çalıştırdı.

"Belki de herkesten daha çok üzgünüm"

Yukatel Denizlispor'un teknik direktörü Ali Tandoğan, eski futbolcusu olduğu takımın küme düşmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını söyledi.

Ali Tandoğan, Denizli Atatürk Stadı'nda yapılan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligden düştükleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Bugün Süper Lig'den düşmelerinin kesinleştiğini dile getiren Tandoğan, "Zamanında Denizlispor ile Süper Lig'e çıkan, şampiyonluk yaşayan, 5 yıl oynayıp takım kaptanlığını yapan bir oyuncu olarak belki de herkesten daha çok üzgünüm. Durum belliydi, biz son ana kadar takımın yanında olmak için Denizlispor formasının, Denizli halkının yanında olmak için buradaydık." diye konuştu.

Tandoğan, oyuncu grubuna saha içinde yapmaları gerekenleri defalarca anlattıklarını dikkati çekerek, "Onlar da ellerinden geleni yaptılar. Gücümüz bu kadardı. Bundan daha fazlası olur muydu? Belki başka sebepler oluşsa olabilirdi. Ben oyuncularıma ellerinden geleni yaptıkları için teşekkür ederim. Fazla konuşacak bir şey yok. Üzgünüz. Bundan sonraki durumlara bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Denizli, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Bülent (2 yıl önce)
    Ligde kalirsak Denizlispordan Sagal (resimdeki) futbolcuyu Malatyaspor formasi ile görmek isteriz tabiki sartlar uyuyorsa .
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bugün konya Karagümrük maçı oynandı sahada Karagümrük diye bir takım varmiydi yokmuydu karar veremiyorum resmen utandım kardeşim çıkın oyununuzu oynayın ayıp yahu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet geçmiş haftalarda burada yazmış.Masa başı oyunları başladı demiştiniz.Bir iki maça göz atalım,Mesela Erzurum deplasmanda,G.Antebi yeniyor!Aynı G.Antep de Ankaraya gidip Ankaragücünü yeniyor!.Hiç bir iddiası olmuyan Sivas,5.lik iddiam var deyip(Diğer adaylarla arada 9 puan var.Mümkün değil.Malatyasporu durup dururken yeniyor,Bu iddiası olan sivas,aynı zamanda antalyaya da yenilmişti.42 puanlı konya ,sabaha kadar oynasa asla yenemiyeceği ,karagümrüğe 5 atıyor.vs..Önümüzdeki maçlarda da öyle skorlar,sonuçlar göreceğiz ki inanamıyacağız.Kayseriyi yenip,planlarını bozarız inşallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Yukarda Allah var kim şike yapıyor maç alıp veriyorsa bisekilde sonunu kendisi hazırlıyor .o günü unutmadık. Denizli hem Fener'den hem gs den çantalar dolusu para alıp Gaziantep e teşvik verip Malatya yi dusurmustu Ama asıl üzücü olan 1989da Malatya yi kumeye düşüren Adana Demirspor o yıldan bu yana ilk defa şampiyon olup lige çıkıyor .ve Boluspor . İnşallah birgün Gaziantep in dususunude Allah bizlere nasip eder gösterir. Eski Malatya li lar o günleri iyi bilir Z kuşağı bilmez .
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Adanademir spor,bolu,Denizli ve Antep ligde hep bizim üzerimize oynayan takımlar,inşallah samsun ve Giresun çıkar,tabiki bizim Adana kenti ile bir proplemimiz yoktur, Adanaspor bizim dost ve kardeş kulübümüzdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Size katılıyor ve iyi hatırlıyorum.Mesela Denizli-Fenerbahçe maçı Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçmiş bir maç.Küme düşecek takımların belli olacağı o gün .Tüm takımlar aynı saatde maça başlamış olmaları gerekirken,Denizli taraftarları önceden planlanmış bir kurguyu sahneye statda ateş yakıldı.Sahanın tümü yanan konfetilerle donatıldı,duman ve ateşten görüş mesafesinin neredeyse sıfıra yaklaştığı sahada ,ortamın durulması için hakem bu maçı neredeyse 15-20 dakika sonra başlattı ve bu iş planlandığı gibi uygulandı ve Malatyaspor düşürüldü.Denizlinin düşmesine hiç üzülmedim.Tam tersine çok mutlu oldum.İnşallah bir 20 yıl çıkamazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • O dönemin Futbol Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy Fenerbahçe'yi şampiyon yaptırmadığı gibi Malatyaspor'u da küme düşürmüştü. Malatyaspor Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi'yi kendisine rakip gördüğü için, Erman Toroğlu Galatasaray'dan Denizlispor stadına gelen para dolu çantadan.üzerinden o kadar yıl geçmesine rağmen halen gündeme getiriyor. Sıra Gaziantep'de
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Denizli Fener'den para mı almış :D O yüzden mi Fenerbahçe şampiyon olamadı? O sezon şike yapanlar bellidir, galatasaray, denizli, gaziantep!
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bakalım yarın biz ne yapacağız kulüplerin başarısı bütçelerinin iyi kullanımı ile yakından ilgili borç batağında ki kulüpler bu sene kurtulsa gelecek yıl gidiyor geçen sezonda Malatya,Kayseri,agucu,Denizli , Rize , Gençlerbirliği düşme hattındaydilar bu sezon yine aynı senaryo sadece yeni çıkan Erzurum buraya katıldı rahmetli İlhan cavcav 35 milyon dolarla bıraktığı takımını kötü yönetim borç batağına batırdı ,.
    0
    0
    Yanıtla