SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suskun Golcü Bir Coştu Pir Coştu

0
Güncellendi - 2018-12-18 15:57:51
Suskun Golcü Bir Coştu Pir Coştu
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Fas asıllı golcüsü Khalid Boutaib, Etimesgut Belediyespor ile oynanan kupa maçının ardından Antalyaspor karşısındaki formuyla da alkış aldı. Boutaib, Antalyaspor ağlarına 2 gol birden bıraktı.

Etimesgut Belediyespor ile 6 Aralık’ta Malatya’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu birinci maçında bir gol, bir asistle oynayan Khalid Boutaib, kart cezası nedeniyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında forma giyememişti.

Antalyaspor karşılaşmasında yeniden ilk 11’deki yerini alan Khalid Boutaib, maça oldukça istekli başladı. İleri uçta Eren Tozlu ile birlikte iyi işler yapan Boutaib, mücadelenin 16 ve 34’üncü dakikalarında kaydettiği gollerle takımına 3 puanı kazandırdı.

Antalya maçı sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Erol Bulut, Khalid Boutaib’in ikinci yarıda oyunda olmamasıyla ilgili sorulan soruya, “Kasığında bir ağrısı vardı. 30.dakikada bana işaret etti. Ben, devreyi bitirmesini istemiştim. Onu hallettik, ağrısıyla ikinci golü de kaydetti.” cevabını vermişti.

Evkur Yeni Malatyaspor'a 2017 yılında Fransa Lig 1 ekibi Strasbourg'tan transfer olan Khalid Boutaib, Evkur Yeni Malatyaspor’daki 50.maçına çıktı.

Ligde 15 karşılaşmada bin 209 dakika görev alan Boutaib, 4 gol, 3  asistle oynadı. Boutaib, Türkiye Kupası’nda ise 2 karşılaşmada 121 dakika forma giydi ve 1 gol atıp, 1 de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız