SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım İçerisinde Herkes Mutlu"

0
Güncellendi - 2019-10-24 02:24:06
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un solbek oyuncusu Sakıb Aytaç, takımda iyi performans sergileyerek, en iyi hedefler ulaşmak istediğini söyledi.

Sakıb Aytaç, kulüp televizyonunda yayınlanan 'Futbolcunun Dünyası' programında açıklamalarda bulundu.

2006 yılında Çanakkale Dardenelspor'a transfer olarak futbol hayatının başladığını ifade eden Aytaç, "Çanakkale'de beş yıl oynadıktan sonra Gençlerbirliği'ne transfer oldum. Daha sonra Denizlispor, Tavşanlı Linyit, Antalyaspor ve Kayserispor'un formalarını giydim. Kaysersipor'dan sonrada BtcTurk Yeni Malatyaspor ile devam ediyorum" dedi.

Aytaç, futbolu seçmese polis olabileceğini kaydederek, "Her Türk gencinin olduğu gibi devletimize, askerimize, polisimize olan ilgimiz bayağı yüksek. Futbolcu olmasaydım büyük ihtimalle polis olabilirdim" diye konuştu.

Sakıb Aytaç, 2-3 yıllık hedefler koymadığını, daha çok bulunduğu zamanı yaşamayı sevdiğini ifade ederek, "Şuan için futbola devam ediyorum. Henüz bir karar vermedim. En büyük hayalim futbolu bıraktıktan sonra çok güzel bir çiftlik evim olmasını ve ailemle birlikte güzel zamanlarımın geçmesini istiyorum" dedi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğunu anımsatan Aytaç, "Şuan Malatyaspor'dayım ve iki yıllık kontrantım var. Burada en iyi performansımı sergilemek istiyorum. Takım olarak en iyi hedeflerimize ulaşma taraftarıyım" şeklinde konuştu.

Aytaç, BtcTurk Yeni Malatyaspor'da iyi bir arkadaşlık ortamının olduğunu belirterek, "Türk ve yabancı oyuncular birbirine saygılı. Böylede olması gerekiyor. Çünkü bazı takımlarda sıkıntılar olabiliyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor'da böyle bir sıkıntı yok. Takım içerisinde arkadaşlık iyi bir seviyede, herkes mutlu" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN SAKIP KARDEŞİM. GELDİĞİN GÜNDEN BERİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE FUTBOL OYNAYIP DÜRÜSTÇE MÜCADELE EDİYORSUN. EN ÖNEMLİSİ DE BİZİ ŞU ERKAN KAŞ DENEN KAZMAYA KATLANMAKTAN KURTARDIN YA SAĞOLASIN VAROLASIN...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    fırsatı değerlendir çalış biraz milli takımda doğru dürüst sol bek yok
    0
    0
    Yanıtla