SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım Olarak Yukarılara Oynamak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2021-02-21 02:49:09
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş, yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) dolayı maçlar seyircisiz oynandığı için taraftar hasreti çektiklerini belirtti.

Kubilay Kanatsızkuş, Yeni Malatyaspor TV'ye yaptığı açıklamada, Malatya'da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

En büyük hayalinin A Milli Takım forması giymek olduğunu söyleyen Kanatsızkuş, şu ifadeleri kullandı:

"Yeni Malatyaspor'da başarılı olmak istiyorum. Takım olarak yukarılara oynamak istiyoruz. Profesyonel olduktan sonra Avrupa'ya gitmek gibi bir hayalim vardı, inşallah bunu gerçekleştiririm. Takımın geneliyle iyi anlaşıyorum. Takımın en çalışkanı yaşına rağmen Umut Bulut ve fitnessten çıkmayan Eray İşcen olabilir. Pandemiden dolayı taraftar hasreti çekiyoruz. Umarım en kısa sürede pandemi biter taraftarımızla buluşuruz, onlarla birlikte başarıdan başarıya koşarız. İstediğimiz yerde ligi bitirmeyi umut ediyorum."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Eleştirilecek eksiklikleri var ama yetenekli bir forvet gittikçe daha iyi olacaktır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Musafa DEMİR (3 yıl önce)
    Arkadaşlar yorum yaparken şu noktayı lütfen dikkate alarak eleştiri yapalım.Unutmayalım ki teknik direktör de futbolcular da benim , sizin gibi duyguları olan aileleri olan üzülü sevien insanlar.Yaptığı işi eleştireyim derken onların ailelerinin onur ve haysiyetlerini kişiliklerini zedeleyici anlaşılabilecek yorumlanabilecek cümleler kurmayalım.10 milyon euro verilip de karşılığıda istenilecek bir takım zellikleri 300 bin 500 bi euro verdiğimiz futbolcu arkadaşlardan istemek haksızlıktır .Takımda Kubilayın yapığı görevi yapabilecek şu an için başka futbolcumumuz yok cezalı olduğu 2 haftada bunu gördük.Bırakalım herkes işini rahat rahat yapsın engelleyici olmayalım.futbol tekniği anlamında eleştirimizi yapalım ama kişiliklerine sayı duyalım ki onlarda bize saygı duysun
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    Kubilay kardeşim,bana göre geleceği olan bir futbolcusun Ancak bana göre Bazı eksiklerin var.Sahada vücudunu.iyi kullanamıyorsunuz sahaya dengeli basmıyorsun.Uzun boyuna rağmen hava toplarında yeterince etkili değilsin.Topa vuruşlarında eksiklerin var.Tabii bu eksikleri gidermek için ekstra çalışma yapmak gerekir.Dünya genelinde Bazı istisnalar hariç(Messi Ronaldo,Mpeza gibi) 25-26 yaşından önce pek golcü olunmuyor.Tecrübelendikçe daha fazla gol atacağını düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (3 yıl önce)
    Taraftar olsaydı statta Hamzaoğluna, sana ve Umut a diyeceği çok şey var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizimde sizin gibilere diyeceğimiz şeyler olurdu muhakkak.
    0
    0
    Yanıtla
  • İyiki seyirci stada alınmadı.Alınsaydı takım sizin gibi düşünenlerin katkısı ile belkide ligin dibindeydi.Çünki Malatya birçok kişi futbol profesörü .Birde Malatya taraftarı çabuk yönlendiriliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (3 yıl önce)
    Biraz kosabilsen dalağın şişmesi olmasa,birazda pozisyonları okuyabilsen maç içinde nerede durmana karar verebilsen ve en son olması gereken topa kullanmayı öğrensen bunun içinde tekniğin olacak, her şey.nasip işte bunlar olsaydı dediğin gibi hayallerin çok yakın olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)Tekin isimli kullanıcı yorumuna
    Tebrik ederim kafamdan geçen her konuyu yazdığın için
    0
    0
    Yanıtla