SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Takımın Ahengine Göre Transfer'

0
Güncellendi - 2018-12-31 00:54:15
'Takımın Ahengine Göre Transfer'
A- A+ PAYLAŞ

Yaz transfer döneminde Danijel Aleksic, Ahmed Ildiz, Ömer Şişmanoğlu, Mitchell Donald, Guilherme Costa Marques, Erkan Kaş ve Sulley Muniru'yu kadrosuna katan Evkur Yeni Malatyaspor, ara transfer döneminde de takımı güçlendirecek transferler yapmak istiyor.

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk yarısını iyi bir şekilde kapattıklarını söyledi.

İyi ve disiplinli çalışmanın karşılığını aldıklarını anlatan Gündüz, "Bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Rehavete kapılmadan, yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Takımımızda çok güzel bir uyum var ve bunun bozulmaması için elimizden geleni yapıyoruz." diye konuştu.

"Takımın ahengine göre transfer yapacağız"

Ara transfer dönemi için çalışmalara başladıklarını belirten Gündüz, şöyle devam etti:

"Sezon başında iyi transferler yaptık. Bu oyuncularımız tam anlamıyla hazır olduğunda biz daha iyi duruma geldik. Sezon başında takımın iskeletini koruduk ve bu bizim en büyük avantajımız oldu. Şimdi ara transfer döneminde de sezon başında yürüdüğümüz şekilde ilerlemek istiyoruz. Takımın ahengine göre transfer yapacağız."

"Gidecek oyuncularımızın alternatifini mutlaka alacağız"

Erdal Gündüz, yıldız oyuncudan ziyade takım oyuncusuna yöneleceklerine dikkati çekerek, "Alacağımız oyuncu arkadaşlarımız takıma katkı sunacaktır. İhtiyacımız olan bölgelere transfer yapacağız. Stoper, sol bek ve forvet mevkilerinde oynayan futbolcularla görüşeceğiz. Bu konuyla ilgili kulüp başkanımız Adil Gevrek bizzat oyuncularla görüşüyor." diye konuştu.

Yeni Malatyaspor'un en istikrarlı ismi savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar'a Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif olduğunu hatırlatan Gündüz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sadık'a teklifler var, bunu değerlendiriyoruz. İnşallah tüm taraflar için hayırlı sonuç neyse o olur. Gidecek oyuncularımızın alternatiflerini mutlaka alacağız. Hedefimiz, ikinci yarı da sahada aynı hırs ve mücadeleyi sergilemek. Umarım yapılacak yeni transferlerimizle daha güçlü bir Yeni Malatyaspor'u taraftarlarımıza izleteceğiz."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Bülent (5 yıl önce)
    futbol takımları futbolcu alacak,satacak.Hiç bir futbolcu takımn tapulu malı değildir.Takımların sürekliliği paraya bakar.Siz değilmisiniz?3 Sezondur Boutab ve sadık için bunlar süper lig futbolcusu değil,tipik 2.lig futbolcusu diyen.İşte ne güzel teklif var ve sizlerin beğenmediği bu futbolcuları klüp satacak.Niye panik yapıyorsunuz.Aynı velveleyi azuibuke için yaptınız ne oldu?Ligin dibine mi düştük.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    sadığı satmak şuan malatyasporu satmaktır ve sadık malatyaspor ile sadık oldu gitmek istemesini anlarım fakat hakkını verin gitmez kadroyu bozmayalım avrupatya satarız satıdığ fb gd bjk bizden üstünki onlara verelim avrupaya yollayalım takım iyiyken sadık satılırmı
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (5 yıl önce)
    Alırlar yine elde kalan adamları Ömer gibi ,Ahmet gibi ahenk turar ozaman ilk 10 na girme ahengi çarşamba kamp başlıyor ortada transfer yok maçlar başlar transfer oluşur oda döküntüler gelir .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibaba (5 yıl önce)
    bu dediğine sen inanimisinki ?takımm iyi zaten elinizden geldiğince dagıtmamaya çalışınn yeter ,ama malesef kadro dagılırsa bu ahengi daha tutturamatız hayırlısı olsn yinede
    0
    0
    Yanıtla