SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ele Verir Talkını, Kendi Yutar Salkımı' Misali.. Salgında Konser!

0
Güncellendi - 2020-09-09 23:16:43
'Ele Verir Talkını, Kendi Yutar Salkımı' Misali.. Salgında Konser!
A- A+ PAYLAŞ

VATANDAŞA 'EVDEN ÇIKMAYIN' MESAJI GÖNDERİLİRKEN.. Koronavirüs salgınının ciddi ölçüde etkili olduğu Malatya'da, Vali Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ortak imzasıyla Pazartesi gecesi 21.00 sıralarında gönderilen, vatandaşların zorunlu olmadıkça 15 gün dışarı çıkmamalarını isteyen mesajının iletildiği saatlerde, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından konser düzenlenmesi tepki topladı.

Salgın Günlerinde Konser!

iha'nın haberine göre, kerpiç evlerin içinde pandemi kapsamında alınan tedbirlere uygun olarak gerçekleştirilen Zabıta Konserine, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürleri ve ekipleri katıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi (MABESEM) müzik öğretmenleri Malatya türküleri ve birbirinden güzel eserler seslendirdiler.

Korona virüs salgını dolayısıyla kısıtlı düzeyde gerçekleşen Zabıta Konserinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, “Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 194. yıl dönümünü dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda organize edilen bu güzel vefa örneği konserinden dolayı tüm mesai arkadaşlarım adına Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Zabıta teşkilatının yerel yönetimlerin önemli bir parçası olduğunu söyleyen Hanbay, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak 7/24 esasına göre sahada çalışmalar yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasının ‘Zabıta Haftası’ olarak kutlandığını belirten Başkan Gürkan, “Bütün Zabıta kardeşlerimin haftasını kutluyorum, görevlerinde ve bundan sonraki hayatlarında ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve konseri veren müzik öğretmenlerimize birbirinden güzel eserler seslendirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Zabıta Teşkilatının önemli bir kuruluş olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Zabıta Teşkilatının bu yıl 194. yıl dönümünü kutluyoruz. Her yıl 1-7 Eylül Zabıta Haftası olarak kutlanıyor. Zabıta Daire Başkanlığımız ve Kültür Sosyal Daire Başkanlığımız ortaklaşa konser programı düzenleyerek ilçelerimiz ile birlikte güzel bir program gerçekleştirdiler. Genel idarenin kolluk kuvvetleri polisler ve jandarmalardır. Yerel Yönetimlerin kolluk kuvvetleri de zabıtalardır. Zabıtalar toplumun mal ve can emniyeti noktasında şehir içerisindeki asayişin, tertip ve düzenin oluşturulması noktasında gece gündüz demeden fedakarca çalışma içerisindeler. Bütün zabıta teşkilatımızı bu gayretli çalışmalarından dolayı kutluyorum. Malatya zabıta teşkilatımız şehir içerisinde asayişle ilgili, Belediyemizin ihtiyaç duyduğu iş ve işlemleri en güzel şekilde yürütme gayreti içerisindeler. Bugün şehrimizde Yerel Yönetimler ile kolluk kuvvetleri anlamında huzurlu bir ahenk varsa burada zabıta teşkilatımızın fedakar çalışmasının neticesidir. Bu çalışmaları yürüten zabıta teşkilatımızın bütün çalışanlarını tebrik ediyorum. Zabıta Teşkilatımızın günlerini tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Korona virüs salgınından dolayı konser etkinliğini çok kısa ve sınırlı tuttuklarını söyleyen Başkan Gürkan, “Bütün hemşehrilerimizin maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda dikkatli olmalarını bütün hemşehrilerimizden rica ediyorum. Bunlara dikkat ettiğimiz zaman hem kendi sağlığımız açısından hem aile sağlığımız hem de toplum sağlığı açısından görevimizi ifa etmiş oluruz. Bütün hemşehrilerimizin bu kurallara titizlikle uymalarını ve riayet etmelerini rica ediyorum. Bu virüsün bütün insanlığı terk etmesini temenni ediyorum” dedi.

Zabıta personelleri, günün anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’la hatıra fotoğrafı çektirip, hafta dolayısıyla Başkan Gürkan’a çiçek hediye ettiler. Başkan Gürkan, kendilerine çiçek hediye eden Zabıta ekiplerine çiçeği tekrar hediye ederek, Zabıta Haftalarını kutladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesinin tüm zabıta personeline günün anısına özel hediyeler takdim edildi.

Sonra da 'Titizlik Gösterelim' Dedi!

Bu arada, konserin ertesi günü olan Salı günü AA''ya bir açıklama yaparak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının da bir an önce sona ermesini temenni eden Gürkan, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi maske, mesafe ve hijyen konularına da azami titizlik gösterelim. Dün özellikle valilikle ortaklaşa vatandaşlara gönderdiğimiz mesajda hemşehrilerimizi çok sevdiğimizi ifade ettik. Onlarında kendileri, aileleri ve toplum sağlığı açısından mecbur olmadıkları müddetçe sokağa çıkmamaları konusunda gerekli uyarıda bulunduk. Özellikle bu pandemiyle ilgili yaşadığımız hadiselerin asgariye indirilmesi ve salgının önüne geçilmesi noktasında hepimizin üzerimize düşen görevi yapmalıyız."

Tepkiye yolaçtı..

Koronavirüs salgının en etkili şekilde kendini gösterdiği illerden Malatya'da, bu duruma rağmen, her ne kadar 'gerekli kurallara uyularak' yapıldığı söylenen konser programı vatandaştan tepki topladı.

Salgının boyutlarının her geçen gün tırmanış gösterdiği Malatya'da, bu duruma karşı vatandaşların zorunlu olmadıkça 15 gün süreyle evden çıkmamalarına dair Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı ortak imzasıyla gönderilen cep telefonu mesajlarının vatandaşa iletildiği saatlerde gerçekleştirilen konser, durumun vahametinin daha yerel yönetimlerin bazı birimlerince farkedilmemesine örnek olarak gösterildi ve eleştirildi.

Salon düğünlerinin kısıtlandığı, taziyelerin yanı sıra sokak düğünleri, nişan, kına gibi etkinliklerin yasaklandığı bir dönemde, belediye tarafından konser düzenlenmesinin anlaşılabilir bir tarafı bulunmadığı belirtilirken, konser etkinliğini düzenleyenlerin salgın tehlikesinin ne kadar farkında olduklarının ve ciddiye aldıklarının sorgulanması gerektiği savunuldu.

malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • Tahir (3 yıl önce)
    Sayın Gürkan'a dost tavsiyesi. Salgının hala farkına varılmadığı mesajını veren bu konser fiyaskosu bahanesiyle buraya seni savunmaya gelenleri kovarsan emin ol doğru bir iş yapmış olursun. Bu tipler yöneticilerin etrafını sarar onun her yanlışını alkışlar, doğruyu bulmasını engeller. Bunların tek marifeti budur ortaya koydukları başka hiçbir yetenekleri yoktur. Bu çapsızlıkları nedeniyle güçlü gördükleri adamın etrafında birikirler onu şak şaka boğarlar ve aslında en büyük zararı verirler. Sen onları boş ver. Malatya'nın nabzı bu yorumlarda var. Bu eleştirileri oku, gereğini yap, sana daha faydası olur. Şakşakçı tayfasının birini zirveye götürdüğü görülmemiş. Gücü kaybettiğin an bunların birini bile etrafında bulamazsın. Bunlar dost tavsiyesidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (3 yıl önce)
    Gelen talimatla Son yorumcular dadanmis sayfaya. Aldığınız para helaldir ! İnş çok sevdiginiz öz başkan bakan olur da tüm turkiye bu yetenekten istifade eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet44 (3 yıl önce)
    Sizi anlamak gerçekten çok zor halka açık bir konser değil ki zabıta haftası sebebiyle her ilde olduğu gibi yapılan bir etkinlik!! Ama siz malatyanın seçilmiş ve sevilen ismi Selahattin Gürkanı karalamayı bir marifet sanıyosunuz bu sizi yıpratır sadece... Yayın politikanızı gözden geçirin olurmu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (3 yıl önce)
    Maalesef halkın büyük umut beslediği Selahattin Gürkan hızla kendini bitiriyor. Korona Virüs salgınıyla ilgili evden çıkmayın mesajı atılan gece konser düzenlenmesini 'talimatla' savunanlar ve bunların Gürkan'ın etrafındakiler olduğunu görmek ne acı. İşte bunlar Gürkan'ın en büyük düşmanları. Etrafını çevirmişler, zaten egosu çok yüksek olan ve kendini dünyanın merkezi olarak gören başkanın, kamuoyunda şaşkınlık, hayret yaratan birçok açıklamasıyla ilgili onu düzeltecekleri, halk arasındaki tepkilerini yansıtacakları yerde, yanlış, uygunsuz, gereksiz, tutarsız, çok abartılmış açıklamaları pohpohlayıp adama daha zarar veriyorlar. Sadece şunu söylerim, bu kadar zamandan sonra: Kendilerinden sonra Selahattin Gürkan geldiği ve kendilerini unutturduğu için Ahmet Çakır ve Hacı Uğur Polat çok çok şanslı adamlarmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Konser düzenleyenlerin, bunu savunanların daha bu konumdaki insanların ve kuruluşların örnek olması gerektiği gibi en basit halkla ilişkiler ve davranış biçiminden dahi haberleri yok. Yok dar konsermiş zamanı darmış sadece zabıtayaymış. Hepsi maval. Bu konser işi tam bir skandaldır. Hele aynı anda millete evden çıkmayın mesajı gönderen bir kuruluş yapıyorsa. Yanlış olduğunu kabul edeceklerine daha bunu savunuyorlar. Yani durum umutsuz. Başkanı tamam 1 senede anladık, o herşeyi bilen (!) dünya allemesi biri. Ama yanındakilere ne demeli. Yazık olmuş Malatyama.
    0
    0
    Yanıtla
  • Derya (3 yıl önce)
    Malatya haber ekibini anlamak zor !!! Yapılan program vatandaşlara açık bir program degilki. Herkes evinde TV karşısında izledi. Zabıtalar haftası olması sebebiyle zabıta ekiplerini düşünüp çağırması kadar doğal ne olabilir ki! Zaten zabıta ekipleri 7/24 sahada çalışan bir ekip bildiğim kadarıyla. Bu tarz kriz durumlarında insanları motive etmek, yanlarında birinin olduğunu hissetmek kadar güzel bişey olabilir mi? Bence Selahattin bey hem çalışanına hemde Malatya'ya çok özen gösteriyor. İllaki böyle nifak sokmak isteyenler olacaktır ki onlarında bu hainlikle bir yere varacağını düşünmüyorum. Kendi adıma ben senden de hizmetlerinden de memnunum Selahattin Gürkan.. Durmak Yok Yola Devam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Haluk44 (3 yıl önce)
    Gerçekten sırf mualefet olmak için haber yapılmış diyeceğim ama onu bile diyemiyorum çünkü sadece bir kişi üzerinden mualefet olmaz bu karalama olur siz çalışan adam sevmiyorsunuz siz malatya için gece gündüz çalışan bir Başkanı sadece karalıyorsunuz. Ordaki detayı görmeyecek kadar kör olmuşssunuz konser dediğiniz sadece zabıtalara yönelik mini bir sanat eğlencesi sadece motive ve zabıta haftası amaçlı,sosyal mesafe maske kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi halktan kimse yok.. Sizlere tavsiyem yayın politikanızı gözden geçirmeniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haluk44 (3 yıl önce)
    Sellahattin Gürkan Malatyanın son şansıdır. Malatyanın Öz evladıdır. Malatya aşığı biri olduğu için çekemiyorsunuz yayın politikanızı bir kişi üzerine kurmuşssunuz. Biraz kendinizi geliştirmenizi tavsiye ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Merve (3 yıl önce)
    Olumsuz yorum yapmak için sıraya girenleri üzülerek okuyoruz malesef Selahattin başkan malatyanın öz evladıdır malatyanın değeridir. Karalamarla gölge düşürmeniz bu memlekete ihanettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Selahattin gürkan halkın oylarıyla seçilmiş Malatyaca sevilen birisi kendinisini bu tür haberlerle yıpratamazsınız derdi memleket olan adamları yolundan alı koyamazsınız halkın sağlığı için gece gündüz çalışan insanlar için zabıta teşkilatı için pandemi kurallarına uygun bir konser düzenlemesinden daha doğal nolabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (3 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Sellahattin Gürkan Malatyanın son şansıdır. Malatyanın Öz evladıdır. Malatya aşığı biri olduğu için çekemiyorsunuz yayın politikanızı bir kişi üzerine kurmuşssunuz Biz razıyız gardaş Allah işini gücünü rast getirsin Başkanımın Allah siz ve sizin gibilere akıl fikir versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Haber politikanızı geliştirmenizi sizlere tavsiye ediyorum. Zira sadece bir kişiye yönelik karalama yapmak sizlere yakışmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazık ki ne yazık... (3 yıl önce)
    Mutlumusunuz! Birilerini hedef göstermekten mutlumusunuz! Vatandaşla, yöneticileri karşı karşıya getirmekten mutlumusunuz! Felaket tellalığı yapmaktan mutlumusunuz! Haber yaptığınızı düşünerek mutlumusunuz! Bu konser benim bildiğim kadarıyla sadece ve sadece zabıta personellerine özeldi ve kurallar çerçevesinde yapıldı. Yazık gerçekten yazık sizin haber yaptığınızı zannetmenize. Yazık sizin kullandığınız haber diline. Yazık sizin habercilik anlayışınıza. Yazık sizin toplumda fitne çıkarmanıza. Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın. (Hucurat Suresi 6. Ayet)
    0
    0
    Yanıtla
  • ne diyelim ki (3 yıl önce)
    sıktıkca civatalar laşkalaşır...insanız tekrar tekrar tekrar tekrar maske tak tak tak tak ....artık deli olduk anlamıyoruz...kulaklarımız kapalı vücut reddediyor sesleri ...camii namaz sonrası,bütün medyada ve televizyonda caddelerde anoslar, denetleyicilerin uyarıları bu kadar çok tekrar varki insanlar artık normal deyup geçiyor...aynı sigaranın reklamlarında olduğu gibi....sigar öldürür... içen verha arttı...yeni bir yol- yöntem bulunmalı ....maske tak de çay ocağında yakın temas çay içeçek...sigara içeçek...yemek yiyecek...fırıncı eldiven takmış parayıda ekmeğide aynı eldiven ile veriyor ...yapılan ile uygulanan birbirine zıt...SİZCE...
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Selahattin başkan keşke açıklama yapsaymış dünya ve Türkiye tarihinde bir ilk diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Müneccim (3 yıl önce)
    Başkanımıza laf yooohh. Başkanımız her şerin en iyisini biliiiirrrrr...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazık (3 yıl önce)
    Malatya'nın virüsün merkezi haline gelmesinin tek sebebi yöneticilerdir. Vatandaşa evden çıkmayın denilirken konserler, toplantılar, parti mitingi gibi ilçe gezileri, yatırım incelemeleri vs vs yapılıyor. Ne gerek var kardeşim? Koronalı vakalarla temaslı personeller belediyede maskide çalıştırılmaya devam edildi, esnek çalışma uygulanmadı,ilaçlama anca müdür bey hastalanınca yapıldı, temaslı kişilere idari izin vermemek için kırk takla atıldı ve daha neler neler. Sonra da vatandaş bilinçsiz dikkat etmiyor. Yahu biz şehrül eminlerden ne görürsek onu yapalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kasım (3 yıl önce)
    Bir de çiğköfte ikram.etseydiniz bari. Canıni dişine takmış Sağlık ordusunun yüzüne nasıl bakacaksınız? Vallahi kafayı tırlatmamak elde değil. Hani derler ya "işin ciddiyetinin anlaşılması için biirlerinin ölmesi mi gerekiyor?" Evet birileri ölüyor, malatyada ölüm vakaları zirve yapıyor. Daha ne olması lazım bilmiyorum. Kesinlikle Büyükşehir Belediyemiz bu vurdumduymaz tavrı ile Pandemi ile Mücadele sürecini sabote ediyor. Büyükşehri arayıp bundan sinra bana pandemi ile ilgili uyarı mesajları atmayın diyeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi Cemal Canlı (3 yıl önce)
    Belediyeden millete cep telefonlarına mesaj gönderiyorlar 15 gün süreyle evden çıkmayın kendileri ağalar paşalar konsere katılıyorzabıta haftasıymiş ortalık coronadan geçilmiyor milleti maskeye mahkum ettiniz evden çıkmayın diyorsunuz bakan Koca çıkmış sabahlara kadar uyumuyor siz eğlencenin peşindesiniz siz de konsere gidiyorsunuz yazıklar olsun size yazıklar olsun birde 3.saatte bir anons yapılıyor yaptırıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Eda (3 yıl önce)
    Millet korona derdinde bunlar konser derdinde yazıklar olsun bu ne vurdumduymazlık konserin açılışın sırası değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezgin (3 yıl önce)
    Bir tarafta miting bir tarafta kutlamalar vatandaşa aman haaaa salgın var ,sanki salgın yurdum insanı için beyefendileri teğet geçiyor uyarilara uyan vatandaş ,ama ekabir kesim hak getire..Zaten covitle mücadele fiyasko kalan sağlar bizimdir felsefesi ile hareket ediyorlar sonrada vatandaştan kurallara uymaları isteniyor ,siz uymuyorsunuzki vatandasinizda uya..
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (3 yıl önce)
    Ya merak ediyorum bu Korona acaba sadece iktidar partisinin mitngleri vekillerinin düğünleri etkinliklerinde bulaşmıyor sanırım, insanlar aylar öncesinden ertelenen düğünleri için yeniden gün aldı, yine yasaklandı, mesafeye uyun diyorlar, toplu alanlardan kaçının diyorlar gerekirse yasak getiriyorlar, ama nedense kendilerinbu yasakların hiç birine uymuyor, miting düzenliyor, vekilleri 1500 kişilik düğün organize ediyor, belediye başkanları konser düzenliyor, korona ile anlaşma yapmış olsalar gerek bizim programlardan uzak duracan diye...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet koc (3 yıl önce)
    Selahattin Gürkan neden sürekli hata yapıyor? A-Halen kendisini Eskimalatya Belediye Başkanı sanıyor? B-“Türkiye’de ilkler” patentinin başvurusunu yapamadığı için C-“Belediyeyi boyayıp yeni bina yaptım diye anlatsam Malatyalı inanır” fikrine sahip olduğu için D-“Malatya’da nasıl olsa kimse hesap sormuyor” diye düşündüğü için E-Aldığı danışmanlara kendisi danışmanlık yaptığı için F-Hepsi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Siz etkimlikler yapin dugunlere izin verin bizler evde bekleriz cocuklarimizin psikolojisi bozulur sokaga cikamazlar okullarina gidemezler saglikcilarin emegi bosa gider bunlarin bi onemi YOK onemli olan dugunler ve etkinlier....Hakkim geciyorsa helal etmiyorum!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun bakan kocaya yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • İşte bu (3 yıl önce)
    Bu şehir bu yönetim kafası ile her gün geriye gider. Kötüye gider. Keşke tüm medya Malatyahaber gibi (sizde başta gürkana güvenerek hata ettiniz ama hatadan dönmek erdemdir) Malatya menfaatini siyasetçinin menfaatinden önemli görse virüs bu kadar artmazdı
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (3 yıl önce)
    Bir salgın bir deprem bırakmıyorlar ki adam başkanlığın tadını çıkarsın. Yüksek egolu başkanımız istiyor ki bütün kalabalıkları başına toplasın kendini doya doya övsün, cumhuriyet tarihinin dünya tarihinin rekorlarını kırdım desin zorunlu getirilmiş belediye personeli alkışlasın babaaa diye bağırsın. Ne yapalım kısmet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ego (3 yıl önce)
    Bu nasıl bir kibir ve ego son dönemlerde belediye bürokratları açıklama yapıyor ve hepsinde kalıplaşmış aynı söz “Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda“
    0
    0
    Yanıtla
  • Söyleyene değil, söyletene bakacaksın demek bizim kibir abidesi başkanımız öyle talimat vermiş, yoksa ne diye öyle açıklama yapsınlarki? Zaten belediye adına açıklama yapıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla