SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tam Kapanmanın Ardından Kuyruklar

0
Güncellendi - 2021-05-17 22:46:38
Tam Kapanmanın Ardından Kuyruklar
A- A+ PAYLAŞ

Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmanın ardından Malatya’da berberlerde ve PTT önünde yoğunluk oluştu.

Malatya’da Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle vatandaşlar berberlere akın etti. Berberlerde gün boyu randevular doldu. Vatandaşlar, banka ve kargo işlemlerini halletmek için de Battalgazi ilçesi Dabakhane Mahallesi'nde bulunan PTT Başmüdürlüğü binasına akın ettiler.

Sabahın erken saatlerinden itibaren PTT Başmüdürlüğüne gelen vatandaşlar, bina önünde metrelerce kuyruk oluşturdular. Sırada bekleyen vatandaşlar arasında zaman zaman sosyal mesafe de unutuldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Eeee neye yaradı yine tam kapanmanın hiçbir faydasını göremeyeceğiz yine hızla yayılacak böyle giderse
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz bey ne kapanması herkes dışarıdaydı . Ptt önünde bekleyen gariplerin çoğu 15 günlük adı tam kapanma olan yasağın ardından canının zorundan kendini dışarı atan ve belki bir derdine derman olur diye devletin verdiği 1100 TL için ordalar.
    0
    0
    Yanıtla