SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanker Patladı, 140 Kişi Öldü

0
Güncellendi - 2017-06-26 04:52:20
Tanker Patladı, 140 Kişi Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Pakistan’ın Pencap Eyaleti’nde bulunan Bahawalpur şehrinde dün sabah petrol tankeri patladı. Ölü sayısının 140’a yükseldiği açıklandı.

Pakistan’ın Bahawalpur şehrinde  petrol tankerinin devrilmesiyle sızan yakıtı almak isteyen halkın kalabalık olduğu bir anda petrol tankeri patladı. Olayda en az 140 kişinin öldüğü ve 50’den fazla kişinin yaralandığı açıklandı.

Polis memuru Muhammed Akhtar yaptığı açıklamada petrol tankerini kullanan sürücünün kontrolünü kaybetmesinin ardından devrildiğini açıkladı. Akhtar, petrol tankerinden sızan yakıtı almak için halkın toplandığı esnada tankerin patladığını belirtti. Yaralananların Victoria Hastanesi’ne kaldırıldığı ve tedavilerinin sürdüğü açıklandı. Pakistan Ordusu ise kurtarma çalışmalarına yardım etmek için olay yerine 2 helikopter gönderdiğini belirtti.

Pencap Hükümet Sözcüsü Salman Sufi, kentte olağanüstü hal ilan edildiğini aktardı. Ölü sayısının daha artmasından endişe ediliyor.

İslamabad, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız