SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftardan Torres'e Çağrı 'Come to Y.Malatyaspor'

0
Güncellendi - 2017-07-12 17:37:30
Taraftardan Torres'e Çağrı 'Come to Y.Malatyaspor'
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in yeni ekibi Yeni Malatyaspor transferde çıtayı yükselterek İspanyol yıldız Fernando Torres'ten gelecek haberi bekliyor. Taraftarlarda dünyaca ünlü yıldızın dikkatini çekmek adına Torres'in sosyal medya hesabına yüz binleri aşan yorumda bulunarak "come to Torres" diyerek çağrı yapıyor.

Forvet hattı için bir yıldız isimle anlaşmak isteyen Yeni Malatyaspor yönetimi dünya yıldızı Torres ile görüşerek her konuda anlaştığı iddia ediliyor. Fernando Torres'i, şuanda oynadığı Atletico Madrid transfer yasağı olması sebebi ile devre arasına kadar elinde tutmak istiyor.

Taraftarların sosyal medyadan "Come to Torres" mesajları;

https://365timeline.com/m/BWM2p3Yjc31

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Saso (6 yıl önce)
    1-sonnokarak bibarsa kim ?Rüyandamı gördün.Bu futbolcumu ?gs.nereden aldı.Kime satıyor.2-3.100 milyar demişsin.Bu ne demek 3 trilyar 100 trilyon demek.Mübarek ,Barcelona ve Real Madrid'in toplam değerinden fazla .Kafadan atmanın da bir sınırı var..Belliki sen spordan da,paradanda anlamıyorsun! Kara.bu bildiklerini memleketindeki,çocuklara anlat.Belki onlar inanırlar.Sende mutlu olursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumo (6 yıl önce)
    Come to torres demek,bildiğim İngilizcede( torrese gel) demek Yani mişmişe gel mişmişe gibi olmuş.Doğrusu( torres come to Malatya )olacak.Düzeltin şunu.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyaspor (6 yıl önce)
    murat ceylanı istemiştik göztepe kaptı. lukakuyu istedik manchester kaptı. aman elinizi çabuk tutun torres kaçmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alis44 (6 yıl önce)
    Baştan, aşağı yalan :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor lu (6 yıl önce)
    Tores olmax ibrahimovic alın o daha iyi boşta şuan ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Gelmek istedi.onu almayacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • alp eren (6 yıl önce)
    "come to torres" :) böyle demesinler bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Haberi yapan kendisinin inanmadiğı birşeyi neden insanlara pazarlar.....
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    Nerede o eski Soykanlar, Çevikler, Güvenler ve Çağlayanlar, Serginho, Eder ve Carlos u getirerek 3 büyüklerin önünü açanlar...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (6 yıl önce)
    Milletle dalga gecmeyin...Torres Malatya'ya gelir mi? Olmayacak duaya amin demeyin..daha mantıklı haber verinde gazeteciliğinize zarar gelmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Nijeryalı sincere seth ile 3 yıllık anlaşma yapıldı.(Antalyaspor talipdi.Malatyaspor aldı)Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    5 ile 10 milyon euro arası yıllık ücret ile ile 20 milyon euro gibi bonservisi olan bir adamı nasıl alacaklar merak ettim? 5 milyon euro yıllık ücret bonservisi dörde bölüp senelik 5 milyon euro versek 10 milyon euro eder. Bugünün kuru ile 40 milyon Lira yapar. Bunun vergisini kulüp ödese 10 milyon Lira vergi üstüne eklesen 50 milyon Lira eder. Bizim takımın bütçesi 90 milyon Lira kalan para ile takım kuramazsın. Böyle bir transferin oluru var mı? Asparagas bile olacak kalitede olmayan haber için bizim taraftarlar kendinden geçiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu transfere bende inanmıyorum.Ancak yukarıda yaptığın hesabı ancak rahmetli cavcav yapardı.Bugün klüplerin oldukça yüklü borçları var.(Örn:g.s'ın 164 milyon yani 164 trilyon borcu var.)Ama halen futbolcu alabiliyor.Yani transfer sadece federasyonun verdiği parayla yapılmıyor.Bu iş birazda 1 koyup 10 almaya çalışmak gibi.1988 yılında yılında Malatyaspor Brezilyalılara o zamanın parasıyla 3.5 milyar tl.transfer ücreti verdiğinde Tüm Türkiye ayağa kalkmış, inanamamışlardı.Bu işler biraz farklı sayın yorumcu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Galatasary..sonnokarak bibarsayı 3.100 milyara sattı bircu kapaniyor borcununda fazlası elinde kaliyor..malatya be6dagınımı satacak borçlanırsa..sayin yorumcu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara,sonnokarak bibarsa kim?Bu adam kim.Senin hayal dünyanda yarattığın bir futbol fenomeni herhalde ?3.100 milyar tl ye kime satılmış hahha ha ??kara, 3100 milyar dediğin 3 trilyar 100 trilyon tl eder.Galatasarayda bu parayla,messi,neymar gibi 11 futbolcuyu satın alır,borçlarını kapattığı gibi kasasınada para atar.? Hayal gücün çok gelişmiş mi desem.Başına güneş mi geçti desem.Çok güldürdün.Allahta seni güldürsün.
    0
    0
    Yanıtla