SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlardan Statta 18 Mart Etkinliği

0
Güncellendi - 2021-03-19 00:57:57
Taraftarlardan Statta 18 Mart Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği ile Esenlik Şirketi ve 15 Temmuz Milli İrade Ocakları tarafından Yeni Malatya Stadında gerçekleştirilen etkinlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi unutulmadı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında Malatya’da da Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği ile Esenlik Anonim Şirketi ve 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Derneği tarafından ortaklaşa bir program düzenlendi. Yeni Malatyaspor Stadyumunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle Atatürk posteri asılırken, daha sonra grup hep birlikte Çanakkale türlüsü ve şiirleri okudu.

Programa Esenlik insan Kaynakları Müdürü Furkan Şengönül, Derebeyleri Derneği adına tribün liderleri Murat Alpay ve Serdar Kaplan, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları adına ise Gençlik Kolları Başkanı Serkan Can Özbey katıldı.

Yapılan konuşmalarda Çanakkale Zaferi’nin 106. Yılı kutlanırken, bu uğurda can veren tüm şehitler de yad edildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız