SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tartıştığı Şahsı Tüfekle Vurdu

0
Güncellendi - 2021-05-15 02:13:19
Tartıştığı Şahsı Tüfekle Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Cuma günü akşam saatlerinde Orduzu Arslantepe Höyüğü civarında meydana gelen silahlı kavgada, bir kişi pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay saat 19.15 sıralarında Orduzu semti Arslantepe Caddesi höyük civarında meydana geldi. R.D. adlı şahıs ile Y.E., iki gün önce maytap atma yüzünden tartıştılar. Akşam saatlerinde tekrar karşılaşan ikili arasında aynı nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Y.E., tüfekle ateş ederek K.D.'yi ayağından yaraladı. Ayrıca, park halinde olan bir araç da isabet aldı.

Yaralı Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılırken, 16 yaşında olduğu bildirilen Y.E. adlı şüpheli olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Polisler, olay yerinde 2 boş tüfek kartuşu bulurken, firariyi yakalamak için çalışma başlattı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız