SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın Eski Müdürüne Balıkesir'de Görev

0
Güncellendi - 2021-09-17 17:41:57
Malatya'nın Eski Müdürüne Balıkesir'de Görev
A- A+ PAYLAŞ

Balıkesir’de 4 yıldır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren Yakup Yıldız görevinden alındı. Yıldız’ın yerine daha önce Malatya'da görev yapan ve geçen yıl görevden alınarak Milli Eğitim Bakanlığı merkez teşkilatında görevlendirilen Ali Tatlı Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde değişim yaşandı. Dört yıldır Balıkesir’de Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Yakup Yıldız, Milli Eğitim Bakanının değişmesinin ardından görevden alındı. Yıldız’ın yerine daha önce Malatya’da İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan ve bu görevden bakanlık emrine alına Ali Tatlı atandı.

1 YIL ÖNCE MALATYA'DAN ALINMIŞTI

6,5 yıl Malatya'da İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan ve aslen Bingöllü olan Ali Tatlı, Eylül 2020'de bakanlık emrine alınırken, yerine Malatyalı olan İstanbul Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Battal Kanbay atanmıştı.

Bakanlık emrine alınan  Ali Tatlı, 2014 yılı Mart ayında Malatya İl Milli Eğitim Müdürü iken bakanlık emrine alınan Mehmet Bulut’un yerine, Muş İl Milli Eğitim Müdürü iken vekaleten atanmış,  aynı yılın Ağustos ayında da asaleten ataması gerçekleştirilmişti.

Balıkesir, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

65 yorum yapılmış

  • Şanlı (2 yıl önce)
    Onlarca yorum yaptım. SANA YAZIKLAR OLSUN. Sadece işinize geleni yayınlıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şanlı (2 yıl önce)
    Editör sana yazıklar olsun. Taraflısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    https://balikesir24saat.com/milli-egitimde-surpriz-atama-yildiz-gitti-tatli-geldi.html
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Biz hep kişileri konuşuruz ,şu anda bir milyonun üzerinde öğretmen çalışıyor , öğretmenler hangi şartları tasirsak,il ,ilçe milli eğitim müdürü oluruz,il milli eğitim müdür yardımcısı oluruz,bakanlık birimlerinde genel müdür,daire başkanı gibi görevlere geliriz,proje okullarına idareci olabiliriz bilen varmı diyorum.,biz Ali beyi tartışır dururuz Ali bey sanki Malatya'ya sonra Balıkesir'e kendi kendisini atadı,bizim tartismamiz gereken kamuda ehliyet ve liyakatin olmaması kimin adamı,tanıdığı var genellikle makamlara onların geldigidir bu durum sadece milli eğitim de değil bütün kurumlarda böyledir bir etrafiniza bakmanız yeterlidir,bu durum bugün biraz artmasına rağmen 1950 yılından beri böyledir,bizim derdimiz kişiler değildir bozuk olan kamu idaresi sistemidir,bu sistemde değişiklik yapmak isteyen milli eğitim bakanımız Ömer Dinçer bakanlığı bırakmak zorunda kaldığını biliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feristah bicer (2 yıl önce)
    O yerel medya yada, eşraf mi demeliydim derinliksiz sığ sularda küçücük menfaati için pusu kuran.. güç ve iktidar karşısında haysiyetini kurban etmeye hazır kalemler bize 'l i y a k a t' in iktidarın küçük ortağının belirlediği oyun alanında oynamaktan çok mutlular...şuraya da mutlu ve küçük bir ağaç çizelim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Feristah bicer (2 yıl önce)
    Ali hocam bir avuç yerel lobi tarafından saldırganca hala linç edilmesi tüm Malatyalılar mal edilmesin nokta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (2 yıl önce)
    Yanlış bir atama ya da değil size ne ya? Malatya dan gitti mi, bunu istemiyor muydunuz? Hangi menfaatiniz kesti de bu kadar bilenmiş kan kusuyorsunuz? Belli birkaç kişinin yazdığı bu mesajlardan tek anlam çıkar: Çıkarlarınızı engellemiş ki kuyrugunuza basmış siz de güya kötüleyerek intikam almaya çalışıyorsunuz. Devlet büyüklerimiz sizden daha zeki merak etmeyin, siz daha akıllı olsaydınız zaten burada değil makamda ülkenin geleceği için bir şey yapıyor karar vericiler olurdunuz. Zerre kadar vicdanınız varsa ve illa eleştirecekseniz ilk önce kayısı hasadı döneminde okulda olması gereken idarecilerin kayısı tarlalarında olmalarını eleştirirdiniz. Ama işin bu kısmını görmüyorsunuz niye çünkü vicdanınızla yazmıyor çıkarlarınıza göre yazıyorsunuz. Bırakın bu ayakları kendiniz ne kadar başarılısınız buna bakın önce
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Saçmalama kadir efendi.Ne demek bize ne.Egitimi biz yapıyoruz yetersiz birisi başımıza verildi de bizenemi.Senin gibiler yeri geldiğinde Cumhurbaşkanı ni elestirir ama müdürü eleştiremez.o zaman halk seçti size ne.Belliki Ali'nin prenslerinden birisin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet efendi senin hiçbir şey yaptığın yok, eleştirinin bir dozu vardır, bir ölçüsü vardır. Sizin derdiniz eleştirmek olsa oturur mantıklı birkaç şey yazar işinize bakarsınız. Mantıktan yoksun yazıyorsunuz. Halk seçti diyorsunuz. Halk sizsiniz benim tabi eleştiririm akıllım. Belliki yan gelip yatan kayısıcı ya da galericilerden birisiniz. Bu arada Bingöl den yazıyorum burada misafir edelim gelin de insanlık görün. Eğitimi biz yapıyoruz demişsiniz yemek gibi bir şey mi bu bahsettiğiniz? Biz eğitimi emek vermek olarak öğrendik "Bingöl'de" :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (2 yıl önce)
    Gram sevmezdim,adamci,heyyamcı,egoist,kimin destegi ile biyerlere geliyor bilmiyorum ama Vallahi Billahi yanlış bir adam,şimdi yazık Balıkesire diyorum
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Sevgili Malatyalılar o insanı konuşmaya bile değmez, böyle birisi bu ilde yedi yıl kalmış ise tek sorumlu ilimizin siyasileridir, esasında bizim sitem etmemiz gereken yıllarca bire bir anlatmamiza rağmen sesimize kulak vermeyen siyasilerimizdir,sayın vekilimiz Öznur hanım olmasa bu ilden zor giderdi diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Önder başkanıyla beraber proje okulunu mahvettiniz.Hala kendine gelemedi. Atadığınız müdür de okulu babasının malı gibi kullanıyor.. Kimse Bi şey diyemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi (2 yıl önce)
    Bazı müdürler şire pazarina gitmeden okula ugramayi bilmiyir. Yaz aylarinda zaten kayısıdan okula fırsat bulmaz ve ek dersini de kesin alır. Bazı öğretmenler de öğretmenler odasında araba satmazsa o günü zarar kabuk eder. Sonra da gelir burda laf atar ohooooooo
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali A. (2 yıl önce)
    Hep aynı silahşörler mı yazıyor, bak üzüldüm şimdi. Battal Bey size prim vermiyor değil mi? Yine istediğiniz olmadı çünkü sorun Ali Tatlı da ya da Battal Kanbay da değil sorun sizde . Siz çalışmadan yan gelip yatmak istiyorsunuz derdiniz öğrenci ve eğitim değil . Sizin derdiniz kaysı kaysı pazarı hava durumu. Hadi geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Behçet (2 yıl önce)
    Vay sizi gidi galericiler sizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal K. (2 yıl önce)
    Okullarda hizmetli yok oturup kalkıp yazdığınız şeye bakın. Ali Tatlı yukarı Battal Kanbay aşağı. Kendi işinizi yaptınız da onlar bir tek yapmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet T. (2 yıl önce)
    Kesinlikle herkese rotasyon gelmeli, oturdugubyerden sadece konuşup hiçbir iş yapmayana da, çok fazla emek verip çalışana da rotasyon uygulanmalı. Ali Tatlı nin Malatya macerası bitmiştir hâlâ cekemeyenler boş boş mesaj yazıyor. İlla yazacaksanız şuanı değerlendirin kıskançlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Balıkesirli okul müdürleri sizi hemen toplar eser gürler hakaret eder korkmayın sakalı kaptırmayın saygı çerçevesinde gerekli cevapları verin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet44 (2 yıl önce)
    Güle güle Ali,artik oradakiler düşünsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (2 yıl önce)
    geçmiş olsun Balıkesir. Adam a ödül gibi oldu. bu ülkede hiç bir şeye güvenim kalmadı.burdan ne için gönderdiler. adam balıkesire tayin oldu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Sevgili yorumcu arkadaşlar bosuna kafanızı yormayın canınızı sıkıp zamanınızı boşa harcamayın..Ali Tatlı şubi veya doğru yanlış diye eleştiriyorsunuz da bu zatı tekrar il Milli Eğitim müdürlük makamına getiren zihniyeti sorgulayın.neresi doğruki yapılanın bunada eyvah diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir öģretmen (2 yıl önce)
    Ali müdür Bursaya il müdürü olmak istiyordu Balıkesire oldu hayırlı olur inşallah. Bakanlık keşke öğretmenlere de rotasyonu getirebilse onsekiz yıldır aynı okulda çalışan öğretmen var bence değişimde fayda var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Belki seni de alır yanına neticede gitmek istediği yeri bile biliyormuşsun. O değilde koca bakanlıkta il müdürlükleri kimlere kaldı Allah'ım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Ufak bir yeğeni vardı . Okul müdürü yapmıştı torpille . Ali beyden sonra tepesinin üstüne çakılmıştı. Adamlık birilerinin gücünü alarak hava yapmak değildir, adamlık kendi kalibrenle yapacağını yapmaktır. Ali bey'in yalakalarina battal bey sahip çıktığı için onu da kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alamut44 (2 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Küçük yeğen ne oldu acaba? Ben de onunla çalışmak zorunda kaldım. Tek vasfı Ali Tatlı nin yeğeni olmasıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)Alamut44 isimli kullanıcı yorumuna
    Çok istedim küçük yeğen okuluma gelmedi gelmediği için üzgünüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)Alamut44 isimli kullanıcı yorumuna
    Yeğenin okuluna yok yoktu yegende kerameti kendinde sanıyor havalı havalı geziyordu , müdür gitti ama müdürün tayfası her yerde emin olun eski müdürün tayfası yeni müdüründe yakında ayağını kaydiracaklar, değerli müdürüm sayın Battal bey aman dikkat diyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaynarca (2 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın Maalesef Battal müdür bey o ekipten bazılarını hala taltif ediyor. Müdürlükte yetkilendiriyor. Böyle davranması akla çeşitli sorular getiriyor. Adam menfaati için her şeyi yapar ama bunu Battal müdür göremiyor. Ali müdürün Malatya'yı karıştıran o ekibinden kimse burda olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum özel eğitim okulları i dayısı adına denetlemeye çalıştı ama bazı delikanlılar gerekli cevabı verdiler,aynen doğru giden müdürün adamları Battal hocanin etrafını kusatmislar keşke o ekibi dagitsaydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (2 yıl önce)
    Şimdi Balıkesir düşünsün.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bekir (2 yıl önce)
    Balıkesire hayırlı olsun tepe tepe kullansınlar bu zatta evini alsın inşllah Malatya ya dönmemek üzere oraya yerleşsin burda sabık müdürün şakşakcıları hala kulis derdinde bu atama ile MEB den eğitim sisteminden bi şey olmayacağı aşikar olmuştur. Dağılabilir siniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Alsın hayrını görsünler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Ali Tatlı kapasitesi olmayan bir öğretmendi.Sendikanin ve hükümetin o dönemdeki şiddetli gücünü arkasına alarak müdürlük yaptı son yıllarında dikkat ederseniz bu güçleri kaybedince artık okullara giremez oldu Ali tatlı kapasitesi ve duruşuyla Balıkesir'de Müdürlüğü falan yapamaz. Malatya'da hiç bir başarısı yoktur bu başarı sadece okulların kendi içerisindeki gayretleri olmuştur çünkü Ali tatlı okul idarecilerini öğretmenlerinin moralini bozmak da derneklere vakıflara yaranmaktan başka hiçbir şey bilmiyordu gittiği timav toplantılarında önüne bir tabak meyve konulup meyveyi yerken karar alanları sadece seyrediyordu Ali tatlının kapasitesi Balıkesir'de müdurluk yapmaya yetmez çok kısa bir süre içerisinde Balıkesirin altını üstüne getirir orayı karıştırır oranın yöneticileri Ali tatlıyı orada barındırmaz lar oradaki siyasilere artık hangi kimliğiyle duruşlar sergileyecek çok merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğrusunuz isimlerini zikretmek istemiyorum döneminde milli eğitimi dernekler,vakıflar,cemiyetler yönetiyordu,bir gün bir toplantıda bir cemiyetin başkanı sanki müdürlerin amiri ağzına geleni söylüyor tehdid varı konuşuyordu milli eğitim müdürü de kullaklarini tikamış seyrediyordu ,atanmasına milli eğitim camiası adına gerçekten üzüldüm,zaten atanmasada bir sefer il ,ilce müdürü veya il müdür yardımcısı oldunuzmu tamamdır görevden alinsaniz bile 65 yaşına kadar göreve gitmeden bankamatik memuru oluyorsunuz al maaşı ne güzel degilmi, ama benim bildiğim, tanıdığım bir çok görevden alınan il ilçe müdürleri bu durumdan rahatsızlık duyuyorlar,çalışmak istiyorlar onların haklarını da teslim etmek gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (2 yıl önce)
    Böyle eğitim sistemine böyle müdür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Bakanlıktan rica ederim Malatya'da öğretmenler arasında bir anket yaptırınız sonucu gördükten sonra yanlış bir atama olduğunu açık bir şekilde görürsünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Malatya'da okulları gezerek milli eğitim müdürünün yetkilisi gibi davranan bir akraban vardı onu da al götür diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İdareciler (2 yıl önce)
    Ne demişti geldiğiniz yere hak ederekmi geldiniz sizi ben müdür yaptım başkalarıda sizin yerinize müdür olabilirdi demişti ve toplantıda bulunan yuzlerce müdür dinlemişti,şimdi daha iyi anlıyorum 2014 yılındaki okul müdürlerinin niçin görevden alındıklarını,çünkü onlar o konuşmayı yaptirmazlardi.
    0
    0
    Yanıtla
  • engin (2 yıl önce)
    Balikesir'in siyasileri bizimkiler gibi susup kalmaz.Diyecek tek şey; Biz kurtulduk,Balıkesir düşünsün ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Asa (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun, Allah utandırmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Sayin il müdürü Battal kanbayin bir toplantıda yaptığı iddia edilen konuşma ile fırtınalar kopartilmasi gündemden düşen ve unutulan Ali tatlının tekrar gündeme getirilmesi idi, konuşma üslubu bozuk,kibirli, görev yaparken,okurken tanıdığı insanlara ve doğduğu ildeki insanlara pozitif ayrımcılık yapan ,,refaransiniz yoksa makamında görüşmenin imkansız olduğu birisiydi,temennim yeni görevinde yukarda belirttiğim yanlışları yapmaz ve başarılı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Ali tatlı görevden alınınca aşağıdaki haberde 400'e yakın yorum yapılmıştı. Bir bakanlık yetkilisi o yorumları hiç mi okumadı . O yorumları okusalar bırakın il müdürlüğünü öğretmenlik yaptırmazlar. https://malatyahaber.com/haber/milli-egitim-muduru-tatli-gorevden-alindi/
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Hasan bey haklısınız bende şaşırdım mutlaka güçlü referansları vardır,zaten son yıllarda ehliyet ve liyakat nerede kaldı ki diyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Arkadaşlar geçen günlerde yorum yapmıştım okuyanlar bilir. Bu elin bingollüsü olayı ile ilgili. Ali tatlı kendini hatırlatmak için gündeme gelmek için bunu kullanacak demiştim. Hatta Bingöllülerin gönlünü almak için Ali tatlıya müdürlük verileceğini yazmıştım. Müdür yapacaklari adamı 1 yıl boş boş bekletmezlerdi . Operasyon ve algı çalışmaları ile Ali tatlıyı mağdur edebiyatıyla müdür yaptılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısıcı (2 yıl önce)
    Malatya'da başarısız bir yönetim sergileyen birine nasıl oluyorda başka bir ilin eğitim yönetimi teslim ediliyor. Bakanlığın milli eğitim müdürü liyakat kriterlerini çok merak ediyorum. Eğitimin düzeleceğine ilişkin hiç ama hiç umudum yok maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitim düzelir mi iki hafta oldu okullarda temizlikçi yoktur, başka söze gerek varmı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Şimdi Balıkesir eğitim camiası düşünsün.balıkesirde yaşayan bingöllüler yarın kendinize yeni takım elbise alabilirsiniz malum önemli yerlere getirileceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Mltykrl isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru ARGE,sınav hizmetleri kısacası milli eğitimin bütün birimlerini tanıdıkları ile doldurur, Malatya'da peşinde koşanlara duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Öğretmen (2 yıl önce)Mltykrl isimli kullanıcı yorumuna
    Keşke Malatya da sayesinde makam sahibi olanları da birlikte götürse
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bingöl lüleri doldurur artık oraya. Bir de sağa sola fırça atar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Fırçayı dişli olanlara atamaz, tanıdığı olmayanlara atar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taha (2 yıl önce)
    Ali Tatlı başarılı bir müdürdü. Yiğidi öldürüp hakkını teslim etmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok başarılı senin bu mesajınla birlikte yine çok andılar sevgili müdürünü. Hep anıyoruz kendisini.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyyah (2 yıl önce)
    Balıkesirdeki bingöllüler yaşadı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Sayın müdür burada bıraktıklarını da götür beraberinde isabet olur. Artık Balıkesir düşünsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özellikle şu uzun saçlı süslüyü götürse,
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Karim isimli kullanıcı yorumuna
    Vallahi doğrusun o da gitse Malatya kurtulur,
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın milli eğitim müdürü Battal bey ,giden müdürün bıraktığı ekiple çalışmaya devam ediyor,keşke bazı çalışanların görevlerinde değişiklik yapabilseydi,diğer bir konu norm kadro açığı olmamasına rağmen il ve ilçelerde görevlendirme şube müdürlerinin görev yapmaları diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıhtı (2 yıl önce)Eğitimci isimli kullanıcı yorumuna
    Zaten battal müdürün başını Ali müdürün arta kalanları yiyecek. Geçen ki lafı çıkaranda aynı ekip. Çok dikkat etmesi gerekiyor. Söylediklerin çok doğru bilen için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Müdür değişti önceki müdürün bıraktığı düzen aynen devam ediyor,sayın milli eğitim müdürümüz Battal bey çok şanslıydı önceki müdür zamanında çalışan 1 şube müdürü dışında hepsi rotasyonla gitmiş yeni şube müdürleri gelmişti,4 il müdür yardımcısından biri dışındakilerle rahatlıkla uyum içerisinde calisabilirdi,şeflerin ve memurların görev alanlarında radikal değişiklikler yapması gerekiyordu, özellikle ARGE, projeler,sınav hizmetleri vb birimlerde radikal değişiklikler yapılmalıydı, şahsen ben efendi, konuşmasını bilen,gayretli bir müdürün dışında milli eğitimde bir değişiklik göremedim,temennim sayın müdürümüz Battal hocam başarılı olur bizde mutlu oluruz,bazı sendikalar,dernekler,cemiyetler, vakıflar başarısız olsada müdür gitse diye gün sayıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)Karim isimli kullanıcı yorumuna
    Milli eğitim müdürleri ve milli eğitim müdür yardımcılarına rotasyon gelmelidir, örneğin Battalgazi ilçe müdürlüğüne bir sayın Ali kaçmaz bey geliyor,bakıyoruz bir müddet sonra sayın Recep Bulut geliyor , Yeşilyurt ve bir çok ilçede müdürler ve il milli eğitim müdür yardımcıları 8 yıldan beri değişmiyor,nasilki şube müdürlerine rotasyon var il ilçe müdürleri ne ve il müdür yardımcılarınada mutlaka rotasyon gelmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence de.. Bingöllüleri de (müdür, stk temsilcisi.. ) götürsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Önder başkaninida götürsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten buradaki ekibini götürmezse orada zor müdürlük yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Aydın isimli kullanıcı yorumuna
    Orada ekip tanıdık işlerini kimse yemez sahipsiz Malatya'da yaptıklarını oralarda yaptirmazlar.m
    0
    0
    Yanıtla