SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecrübeli Futbolcu Umut Bulut 38 Yaşında

0
Güncellendi - 2021-03-15 23:56:15
Tecrübeli Futbolcu Umut Bulut 38 Yaşında
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon ara transferde Kayserispor'dan kadrosuna kattığı, geçtiğimiz günlerde Süper Lig'de 504'üncü maçına çıkarak bu konuda rekor kıran forvet oyuncusu Umut Bulut, 38 yaşına girdi.

15 Mart 1983 Kayseri doğumlu ve Türkiye liglerinde faal olarak top koşturan en yaşlı futbolculardan olan Umut Bulut'un doğum günü, kulübün sosyal medya sayfasında kutlandı.

Tecrübeli oyuncunun Yeni Malatyaspor'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2021'de sona erecek.

Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Dıgıdık Neco (3 yıl önce)
    Şampiyonlar liginde oynamış, 10 kupa 1 gol krallığı sahibi bir ismin, Malatyaspor’da ‘ağbeylik’ yapması güzel...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hamzaoğlu olsaydı bizde 65 yaşına kadar dururdu.bunun malatyaspora gelişi çöküş döneminin başlangıç tarihi oldu.kimse sormazmı ya bunca zamandır kaç golün var diye.umutun değil onu transfer edenler kulübü batıranlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Mutlu yıllar Türliyede 40 yaşında emekli olunurdu emekli yaşı yükseldi o nedenle umut bey de böyle hoş görülü bir şehirde isdediği kadar oynar
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (3 yıl önce)FFM isimli kullanıcı yorumuna
    umut falan diyoruz da takım da iki hafta oynamadı ne oldu gorduk futbolu bırakmalı falan tamam da umut gibi mucadele kosan var mı en kötü 20,30 dk 45dk bu takımda oynar irfan buz dan hiç umudum yok marım şaşırtır bizi
    0
    0
    Yanıtla