SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecrübeli Oyuncu YMS'nin Gündeminde

0
Güncellendi - 2019-07-18 18:55:27
Tecrübeli Oyuncu YMS'nin Gündeminde
A- A+ PAYLAŞ

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçını 25 Temmuz'da Malatya'da oynayacak olan Yeni Malatyaspor, tecrübeli forvet oyuncusu Emmanuel Adebayor'u kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

İleri uç için Adis Jahovic'in ardından tecrübeli bir santrafor daha katmak isteyen Yeni Malatyaspor yönetimi, rotasını Spor Toto Süper Ligi iyi bilen bir isme çevirdi. Sarı kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir'in formasını giyen Togolu yıldız Emmanuel Adebayor'u kadrosuna katmak için girişimde bulundu.

Bonservisi elinde bulunan tecrübeli oyuncu için temasa geçen yönetim, oyuncunun yıllık ücreti konusunda anlaşma sağlaması halinde Adebayor'a imza attırmak istiyor.

35 yaşında ve 1,92 metre boyundaki Togolu santrafor daha önce Crystal Palace, Real Madrid, Manchester City, FC Metz, Tottenham Hotspur, Monaco, Arsenal ve Medipol Başakşehir'in formalarını giydi.

2016-2017 sezonunda Başakşehir'e transfer olan Adebayor; 76 karşılaşmada forma giyerken 28 gol kaydedip, 8 asist yaptı.

Arsenal'de 142 karşılaşmada 62 gol, 22 asistlik bir performans sergileyen Togolu yıldız, Monaco'da 115 maçta 26 gol atıp, 7'de asist yapmıştı. Tottenham Hotspur formasıyla 113 karşılaşmada 42 gol, 20 asistlik bir performans ortaya koyan Adebayor, İngiltere Premier Lig'de 242 karşılaşmada 97 gol kaydedip, 44'de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Gökhan (4 yıl önce)
    Adamın son kontratı olacak, çok para ister. Ayrıca geçen yıl Başakşehir'de Süper Lig maçlarında sadece 862 dk oynamış ve 3 gol 2 asist yapmış. Bence pek verimli olmaz bu sene.
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (4 yıl önce)
    Bence güzel transfer olur . tecrübeli hava hakimiyeti çok iyi zaten sergen hocanın oyun sistemi 4-2-3-1 tek forvet olacağı için jahovic ile değişmeli oynatacaktır .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek (4 yıl önce)
    Selamlar Hemşerilerime bu iyi golcü alîn Ama koşan genç topu çabuk ileriye taşıyan süratli futbolcularda alın maçlara bakın genç dinamik koşanlar kazanıyor kaçtane süratli futbolcumuz var
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Herkeş eski oyuncusunu alıyor boutaib i alalım bizde. Defansta bile oynuyor gol atıyo attırıyor çıkartıyo daha nolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Adebayor bir dünya yıldızı.Abartı değil onun ölüsü bile iş yapar.Özellikle bu yıl üç kulvarda oynayacaksak.Böylesine gol atmayı alışkanlık haline getirmiş oyuncu çok iyi bir seçim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ufuk koseoglu (4 yıl önce)
    Bence almayın adabayoru onun kendine faydası yok
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    Aman ha , gelirler düşüyor, pahalı hiç bir adam alınmaz. Takım yeterli....Paraya sahip çıkın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih genç (4 yıl önce)
    Bence genç ve hızlı adam gerekli edebayor çok yaşlı
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (4 yıl önce)
    olusu yeter seyirci kombine ve forma patlamasi yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlty44Mlty (4 yıl önce)
    Harika transfer adamın ölüsü 15 gol atar
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (4 yıl önce)
    Adam ronalda gibi para ister. Gelene kadar dia gibi kapıda yatar..kol gibi kontrat yapar. Adam olmuş.. bizden uzak olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Biraz genç oyunculara yönelin adam gelmiş 35 şine yokmu hiç takıma katacağınız genç isimler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam gelmiş 35 diyorsun, Fener 41.lik Emre.yi almış kimsenin sesi çıkmaz
    0
    0
    Yanıtla