SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tek Düşüncem Göztepe Maçı"

0
Güncellendi - 2018-07-28 01:01:09
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Khalid Boutaib, sezon başına kadar hazır hale geleceklerini ifade etti.

Fas ile Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda mücadele eden Boutaib, Bolu'daki birinci etap kamp çalışmalarında yer alamamış, Topuk Yaylası'nda devam eden ikinci etap kamp çalışmalarına dahil olmuştu.

Dünya kupası sonrası takımla birlikte çalışmalara başlayan Boutaib, kupayla ilgili, "Her çocuğun rüyasında gördüğü bir heyecandır, dünya kupası. Herkesin hata yapma şansıda var. Ben, ikinci tura geçemediğimiz için çok üzgünüm" değerlendirmesinde bulundu.

Golcü futbolcu, kamp çalışmalarının verimli geçtiğini belirterek, "Kampa katıldıktan sonra yaklaşık bir hafta tek başıma çalıştım. Şimdi takımın antrenmanlarına tekrar uyum sağlamaya çalışıyorum. Sezon başına kadar hiçbir sıkıntı kalmayacak" dedi.

Boutaib, hakkında çıkan transfer söylentilerine ilişkin, "Benim için şuanda tek önemli olan şey Göztepe maçı. Ben ona hazırlanıyorum. Diğer haberleri fazla dinlememeye çalışıyorum. Göztepe maçına hazırlanıyorum" açıklamasında bulundu.

Taraftarların desteğine her zaman ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Boutaib, "Geçen sezon için onlara teşekkür ediyorum. Bu sezonda daha çok gelsinler, desteklesinler. Daha iyi işlere imza atalım" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)
    Urfa’da tutunamayan Bursasporlu Sercan’a talipiz ne güzel değilmi.Yönetim artık sınırları zorluyor.Malatyayı yönettiğini zannedenler artık el atın bu yönetime gitsinler Malatya’yı başınıza yıkar taraftar
    0
    0
    Yanıtla
  • Alex745 (5 yıl önce)
    Tek düşüncen maç olduğu için Çeşme'de tatildesin sosyal medya da olmasa kanacağız bu sözlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Göztepeden en az 3 yersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (5 yıl önce)
    Tek başına rakip kaleye götürüp gol atarsın sen boutalip bu kadro ile sen sittin sene olsa pozisyon bulamazsınn
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Çay (5 yıl önce)Polat isimli kullanıcı yorumuna
    Sanki kadro olsa ne olacak süper ligin en başarısız hucum oyuncusu
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence en iyilerden sen ona pozisyon oluşturacak oyuncu al o atar sen rahat ol ancak elternatifi yok takımın orta sahası berbat sağ açık yol sol bek yok alternatifi olmayan bir 11 olur ancak bu kadro ile ilk maçta herkes farklı bir mağlubiyete hazır olsun bu saatten sonra kimi alırsan al takım bence kamp yapmadı eksiklerle sakatlarla bu takim bu yıl misafir süper ligde ali ravcı ve adil gevrek kına yaksınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)Polat isimli kullanıcı yorumuna
    Seneye 1 Lig’de oynarız yönetim tadını kaçırdı.geçen sene gelen paralar kayıp kime gittiği belli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Futboldan anladığına emin misin !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)Polat isimli kullanıcı yorumuna
    Bu adamın geçen sezon 3 deplasman maçında attığı 3 golle 9 puan aldık. Çok değerli bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla