SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tek Düşüncemiz Yeni Malatya Maçı"

0
Güncellendi - 2017-05-05 16:02:46
A- A+ PAYLAŞ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Tekin İncebaldır, ince bir çizgiden geçtiklerini belirterek, "Adana Demirspor çok önemli bir camiadır. Bugün sorgulama değil, hep beraber kenetlenme zamanı" dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Tekin İncebaldır, düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri Boluspor maçının geride kaldığını ve artık tek düşüncelerinin Yeni Malatyaspor maçı olduğunu anlatarak, Pazartesi günü tüm camianın kenetlenerek destek vermesini istedi.

İncebaldır, yaklaşık 4 gündür takımda olduğunu belirterek tüm oyuncuların iyi niyetli ve mert insanlar olduğuna vurgu yaparak, "40 yıldır Adana Demirspor camiası içerisinde bulunmam nedeniyle çok sevinçli günler de çok üzüntülü günlerde yaşadım. Ama tabi şimdi Adana Demirspor olarak ince bir çizgiden geçiyoruz. Bizlere bu zorlu günlerde destek verecek olan taraftarlarımız, yönetimimiz ve siz değerli basın mensuplarıdır. Gün birlik beraberlik günü. Kırgınlıkların, küskünlüklerin olmadığı günlerdeyiz. 3 tane hayati önem taşıyan maçımız var. Tüm camia olarak kenetlenmeli ve bu zorlu günleri atlatmalıyız. Taraftarlarımız bu kulübün her zaman yanında oldular. Oyuncularımıza, başkanımıza, kulüp çalışanlarına sahip çıksınlar. Ne kadar vefalı grup olduklarını bir kez daha göstersinler" dedi.

Gün sorgulama günü değil

Adana Demirspor’da oynadığı dönemde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan teklif gelmesine rağmen mavi-lacivertlileri bırakmadığını ifade eden Tekin İncebaldır, camianın önemine değindi.

Tüm Adana’nın Demirspor’a sahip çıkması gerektiğini söyleyen İncebaldır, "Adana Demirspor çok önemli bir camiadır. Bugün sorgulama değil, hep beraber kenetlenme zamanı. Raspopovic oynayamadığı için ağladı. Oğuzhan sakat sakat oynadı. Göksu maç içinde dizinin ağrıdığını söyledi. Ona rağmen 15 dakika oynadı. Bu da bizim oyuncularımızın adına çok önemli şeyler. Onlar da her şeyin farkında. İnşallah Malatyaspor’u yenip maçtan mutlu ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Adana, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız