SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tek İsteği 27 Yıl Önce Kaçırılan Oğluna Kavuşmak

0
Güncellendi - 2018-11-02 05:14:23
Tek İsteği 27 Yıl Önce Kaçırılan Oğluna Kavuşmak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 27 yıl önce 3 yaşında iken oğlu kaçırılan akciğer kanseri hastası Hüsne Almaz'ın tek isteği çocuğuna kavuşmak.

Merkez Fırat Mahallesi'nde yaşayan Alaattin ve Hüsne Almaz çifti, 27 yıl önce evlerinin önünde kaçırıldığını iddia etikleri Selçuk Almaz'ın hasretini ilk günkü özlemiyle yaşamaya devam ediyor.

Evladının kıyafetlerini koklayarak, fotoğraflarına bakarak hasret gidermeye çalışan 56 yaşındaki anne Almaz'a, geçen yıl akciğer kanseri teşhisi kondu.

Hüsne Almaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 27 yıldır evlat hasretiyle yaşadığını söyledi.

Oğlunu götürenlerden şikayetçi olmayacağını dile getiren acılı anne Almaz, "Yavrumu elimden aldılar, ciğerimi kopardılar. Yavrumun kokusunu unuttum. Gece üstü açılmasın diye yanımda yatırırdım. Yalvarıyorum, çocuğumu götüren veya görenler bize bir haber versin. Şikayetçi olmayacağım. Ben çok hastayım, ölmeden önce yavrumu bir kez göreyim. Dünyamızı yıktılar, zindan ettiler." ifadelerini kullandı.

Oğlu kaçırıldıktan 6 yıl sonra kendisine bir telefon geldiğini anlatan Almaz, şöyle devam etti:

"Telefonla arayan kişi bana, 'Hüsne Hanım sizin kaybolan bir çocuğunuz vardı, sarışın güzel bir çocuk. Onun adını değiştirerek Fatih yaptılar. Elbistan, Elazığ ve Doğanşehir'de parklarda çalıştırıyorlar' diye söyledi. Yalvardım ama bize demedi evladımın yerini. Ben evde yokken 2-3 defa daha aramışlar. Ablam konuşmuş, 'Sen Hüsne değilsin' diyerek telefonu kapatmışlar. Yavrumu koparttılar, elimden aldılar. Ciğerimi koparttılar. Gazetelere ilan verdik, fotoğraflarını dağıttık, bulamadık."

Anne Almaz, geçen yıl kendisine kanser teşhisi konduğunu ve tek dileğinin evladını görmek olduğunu sözlerine ekledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ali (5 yıl önce)
    Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın
    0
    0
    Yanıtla
  • hayta (5 yıl önce)
    Telefonla arayan kişide Annemizin acısına acı katmış.Kesin tanıdık bir kişidir.Daha fazla acı için böyle yalan konuşan sahtekar fırsatçı insanlarda var .Allah sabır versin....
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (5 yıl önce)
    Allah sabır versin bu acı tarif edilmez
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)
    Bir anneye yapılabilecek en büyük kötülüklerden biri yapılmış.Allah herşeyin en iyisini bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Allah.sabirlar.versin.bu.aciyi.kimseye.yasatmasin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Bu nasıl bir acı ya Allah belalarını versin
    0
    0
    Yanıtla