SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Direktör Sumudica'nın Ligde Kalabilme Hesabı

0
Güncellendi - 2022-01-24 22:29:06
Teknik Direktör Sumudica'nın Ligde Kalabilme Hesabı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica,  Yeni Malatyaspor’un ligde kalabilmesi için en az 40 puana ulaşması gerektiğine ilişkin bir matematik hesabı paylaştı.  

Sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “40 puanın ayakta kalması için yeterli olacağını düşünüyorum.  Oynanacak 16 maçımız daha var (Buraya Gaziantep maçı dahil). Hırsım hiçbirini kaybetmemek ama işte küme düşmekten kaçınmak için planımın arkasındaki Matematik. Diyelim ki kalan 16 maçın 5'ini kazandık. Bu 15 puan demektir. Sahip olduğumuz 16 puana ek olarak toplamda 31 puana ulaşıyoruz. Kalan 11 maçın 9'u beraberlik ise 40'a ulaşıyoruz. Yani 5 galibiyet, 9 beraberlik, 2 mağlubiyet 40'a ulaşıyor. Şimdi berabere yerine bir tane daha, sonra iki tane daha kazandığımızı varsayalım.  6 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyet veya 7 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyet. Aynı puan sayısı: 40.” şeklinde değerlendirme de bulundu. 

Teknik Direktör Marius Sumudica şu ifadeleri aktardı:

“Geçen hafta boyunca oyunumuzda bir değişiklik gördünüz. Antalya'da iki hafta hazırlık yapacağız ve bu benim için iyi bir haber. Sakatlığımız yok, milli takımlarında oyuncumuz yok. İyi antrenman yapabileceğiz ve sonra neler yapabileceğimizi göstereceğiz. Birlik olalım, hayalimiz için birlikte savaşalım. Her şey gönlünüzce olsun.”  

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Ahtuka (2 yıl önce)
    futbolcular paralarını alamadıkları için antremana çıkmıyorlar (kaynak: fanatik) Nasıl olacak bu iş. Küme düşmek dünyanın sonu değil. Bir an önce adam akıllı planlama yapıp TFF 1 ligin kadrosu kurulmalı. Takımı borç batağına çevirmeye hiç gerek yok. Yenilen güreşci maç yapmaya doymazmış misali istediğimiz transferide yapalım maç alamayız artık, alsakda elin oğluda puanlar alacak. Artk çok geç tren kaçtı. TFF 1 ligin yolu göründü, dünyanın sonu değil. Çalışır tekrar süper lige çıkarız. Ama borç batağına saplanırsak amatör lige kadar düşeriz. benden söylemesi...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Defansda oynayan tek oyuncumuz wallace de gönderdin bundan sonra kimlere güvenerek ligde kalma hesabı yapılıyor acaba.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Sayın Hocam Tabelaya bakmıyorsun sanırım. İyi olan hiç bir şeyimiz yok. Sonuncuyuz. Eksi 18 averaj. Nasıl olacak Bu Allah aşkına. Elinde sihirli bir deynek mi var. Yoksa bizim bilmediğimiz bir şey mi olacak?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ibrahim (2 yıl önce)
    Bu istatistiği Trabzon tutturamaz Sumiii.....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ishak yeşilbağ (2 yıl önce)
    trabzonlu olarak malatyasporun ligde kalacağına kalması gerektiğine inaniyor ve istiyorum olaki malatya gibi ulke sayilabilecek kadar büyük ve zengin insanlarin olduğu şehrin kulubü bu ligden düşerse buda malatyalilar için çok kötü durum malatyayi ligde tutun
    %67
    %33
    Yanıtla
  • İbrahim (2 yıl önce)
    Artık çok zor. Diğer takımlar. Yerinde saymiycak
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    2022 nin son iki rakamını topla ettimi dört. Baştaki sıfırı 4 'ün yanina getir. Al sana 40 puan ve ligdeyiz. Hayırlı olsun.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hayaller hayaller gerçek olsa hayaller ,
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk-İzmir (2 yıl önce)
    Dostlar üstümüzde ki takımlar puan almaya başladı. Malatya'mızın lig de kalması için en az 4-5 maç seri galibiyet alıp sahasında kalan maçların en az 5-6 sını alması gerekiyor. Gerisi hayal.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Kaplan (2 yıl önce)
    Hesab yapmaya gerek yok.yeni gelen oyuncularin oyununu gorseniz o zaman anlarsiniz.evet butakim hesapsiz kitapsiz ligde kalacak.hocamizinda Allahina kurban.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Takım oynamaya başladı.G.antep maçından 2 .devre var önümüzde Karagümrük Sivas ve Antalya maçı 10 alırız hiç hayal değil.sonraki 4 haftada da 7 puan sayarsak 30.hafta 33 puan yapar ve en azından yukarıya yakalarız son on haftada ortalama hafta başı 1.3 puan ile 13 puan yapar ve 44 puan ile ligde kalırız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yapılacak tek şey ara transfer dönemi bitmeden eldeki çürük elmaları ayıklamak olacaktır.sezon başından beri asla düzelmeye niyeti olmayan adeta devlet memuru gibi ilk onbir oyuncularını derhal takımdan uzaklaştırmamız gerekiyor.düşeceksekde genç yedeklerimizin mücadelesiyle düşelim.her maç Semihe,Hafeze sabır taşı olsa çatlardı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Sumudicanın takımı sahiplenmesi çok hoşuma gidiyor :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    MALATYASPOR LU futbolcu gençlerin çok kötü bir tarafı var..çabuk demoralize oluyor..oyuna küskünlüğümüz gösteriyor..kaçırdığı golden sonra şansına kahrediyor.. üzülüyor..etkisinde kalıyor..halbuki,oyuna kesmeden,tekrar aynı fırsatın olacağını.. veya,o fırsatı yaratabileceğini düşünmeli..tam bir konsantre ile oyuna asılmalı,golü kovalamalıdır..MALATYASPOR daki gençlerimizin diğer takımlarda ki,hatta FB,GS,TRABZON,BJK,KONYA vs..,takımlarının gençlerinden eksik tarafı asla yok..iddia ediyorum.. TETTEH DEN ricam,faule maruz kaldığında,elini beline koyup,oyundan düşmesin..ADEM,her faulden sonra hakeme bakıp,bunu da gör demesin..!! İnanıyorum bu kalan 16 maçtan en az 25 puan çıkarabilecek güçtesiniz !! Hatta dahada fazlasını..İNŞALLAH,Şans faktörü de sizlerden yana olsun..KALEMİZŞ sağlam tutun..Rakip kalenin açığını bulun,GOLÜ Yerleştirin..!! Sakın ha HAKEMLERLE Takılıp,sarıyı,kırmızıyı görmeyin..!!! Şansınız ve GOLLERİNİZ BOL OLSUN..ALLAHA EMANET OLUN..
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Sn.Sumida mantıklı yaklaşıyor.. hedef şu olmalı..takım oyunu..hırs,azim,hedefe ulaşmak için sportif davranışlara bağlı kalarak 40 puanı yakalamak !! Ben biraz daha iyimser olarak,41-42 puanı yakalayacağımızı düşündüm.. evet,herşey gönlümüzce olsun İNŞALLAH..kolay gelsin..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Matematik doğru da, bizim kazanamama durumumuz da o kadar doğru. Biz aylardır maç kazanamıyoruz buna bir çözüm bulmak lazım. Kendi sahamızda 6 puanlık maçları alamadık, yine de kazanabilirsek önümüzdeki 6 puanlık maçları sonuç çok farklı olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deniz (2 yıl önce)
    Ligde kalma şansınız çok az her maça galibiyetle gitmeniz lazım yoksa matematiksel hesaplar tutmaz tek yol her maç galibiyet parolasıyla gitmesi lazım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Artık yolun sonuna gelinmiştir. Ne yapsanız nafile. Bu başkan bu takımı düşürmeden gitmeyecek. Sayın Çalık ta öylece seyrediyor.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Zana (2 yıl önce)
    Yahu aylardır galibiyet almamissin matematik hesabı yapıyorsun buna inanan akılsızlar da var hala bu takım düştü nokta. Adil'in çöp gibi takım kurmasindan oyunculara para vermemesinden dolayı
    %42
    %58
    Yanıtla
  • BATMIŞ GEMİ (2 yıl önce)Zana isimli kullanıcı yorumuna
    HARIKA YORUM yerden göğe kadar haklı Bir yorum az bile yazmış Zana yüreğine sağlık şu saatten sonrada hala yönetim Şak Şakcıları var ve Malatya nüfusunun üçte Biri Beddua edip haksız kazançları HARAM etse yeter adamı sorgusüz sualsiz CHENNEMĺ Boylatır Bende Diyorum Haram zıkkım olsun
    %25
    %75
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)Zana isimli kullanıcı yorumuna
    Çakma Malatyalı çok kişi cevap vermeye değmez diye düşünüyoor Çok akılı olduğun bellli O güzelim Malatyayı kirletme içtiğin su soluduğun hava israf
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (2 yıl önce)
    Ah keşke 3 senedir böyle hesaplara kalmayacak bir takım ve akıllı başkanımız olsaydı. Malatya'ya yakışıyor mu ha Adil Gevrek?
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Bütün rakiplerine yenildin kimi yenip ligde kalacaksın.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Taner (2 yıl önce)
    Matematik doğru, ama gerçekler çok iç açıcı değil. Umarım dediği olur. Ben de aynı hesabı 7 iç saha maçında 5 galibiyet, 2 deplasman galibiyeti, 3 beraberlik, 8 mağlubiyet hesabı ile yapmıştım. Bu hesap daha akla yatkın gibi. ama baraj 42 puan olursa düşeriz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Hoca yabancı olmasına reğmen Malatyalılaarda daha çok Malatyalı Sanki yalvarıyor maca gelin destek olun diye bizimkileri koltukda veya kahvede yorum yazmakla meşkuler bizim kadar seyircisi olmayan baska hangi kulüp var
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğru, seyirci takımı yanlız bırakmıştır. Göztepe, Altay en zor durumda seyirci desteği görmektedir .Biz ise kısır çekişmeler içinde bir teknik direktöre bir futbolculara veya başkanla uğraşarak takımın enerjisini düşürürüz. Birlik olmanın tam zamanı. 2004 ruhunu yeniden canlandirmaliyiz.
    %100
    %0
    Yanıtla