SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Telefon Dolandırıcıları Tutuklandı

0
Güncellendi - 2019-11-09 02:50:19
Telefon Dolandırıcıları Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli tutuklandı.

Malatya’da bir kişiyi telefonla arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, mağdurun evinde bulunan değerli eşya ve parayı söyledikleri noktaya bırakmalarını istedi. Korkuya kapılan mağdur vatandaş, evindeki değerli eşya ve parayı poşet içerisinde kendisinden istenilen yere bıraktı. 

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan mağdur, durumu polise bildirdi. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, bölgede bulunan kameraları inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. 

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan ekipler, Osmaniye ve Şanlıurfa Emniyet Müdürlükleri ile yapılan koordineli çalışma sonucu bir şüpheliyi Osmaniye otogarında diğerini ise Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yakalayarak, gözaltına aldı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan arama sonucunda 78 bin 500 lira, 1 tam altın, 1 bilezik, 1 çift küpe, 4 yarım altın, 3 çeyrek altın, 7 ata altın, 1 altın yüzük, 4 cep telefonu, 36 Suudi Arabistan riyali ve 1 Suriye vatandaşına ait kimlik ele geçirildi. 

Gözaltına alınarak Malatya'ya getirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Malatyamızın gerçekten huzur şehri mutlu insanların memleketi olması için sadece emniyet güçlerinden hizmet beklemeden vatandaşlık görevimizide yapmayı unutmayalım yeni müdürümüz inşaalah çalışmalarına bu hızla devam eder kanunsuz işlere kişi ve kuruluşlara göz açtırmaz Malatyamız hep güzel işlerle adını duyurur ferah huzurlu bir şehir olur... Emniyet müdürümüz ve çalışanlarından zehir tacirlerine mafya varilere göz açtırmamasını huzursuzluğa ve kargaşaya mahal verenleri cezanlandırmasını istiyoruz tırnağınız taşa değmesin Allah işinizi rast getirsin Allaha emanet olun...Polisinden korkan değil polisini seven bir şehiriz.....
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim gül (4 yıl önce)
    ????işte malatya emniyeti, tebrikler elinize sağlık,her zaman söylüyorum şimdi yine söylemek mecburiyetindeyiz,Türkiye'de en çok çalışan kurum emniyet kurumu...
    0
    0
    Yanıtla