SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Telefon Dolandırıcılığına 3 Gözaltı

0
Güncellendi - 2019-10-26 03:30:20
Telefon Dolandırıcılığına 3 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, telefonla aradıkları bir kişiye kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı. Şüphelilerle birlikte dolandırdıkları 22 bin 462 dolar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Battalgazi ilçesinde yaşayan M.Ç'yi telefonla arayan şüpheliler, kendilerini polis ve savcı olarak tanıttı.

Şüpheliler, M.Ç’ye, kimlik bilgileri kullanılarak banka soygunu yapıldığını söyleyerek, hesabında bulunan parayı çekip dolar olarak istedikleri bir adrese bırakmalarını istedi.

Bunun üzerine M.Ç, hesabındaki parayı çekip 22 bin 462 dolara çevirerek poşet içerisinde istenilen yere bıraktı.

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan M.Ç, polisi arayarak, yaşadığı olayı bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Yan Kesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbarat ve teknik takip sonucunda şüphelilerin A.E, R.H. ve A.H. olduğunu tespit etti.

Operasyonla gözaltına alınan şüphelilerden A.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer iki şüpheli ise serbest bırakıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatyalı (4 yıl önce)
    bu tip insanlar millete verdikleri maddi zarar nispetinde hayatları boyunca zarar verdiklerine köle olarak çalıştırılmalı.bu konu ciddi olarak ele alınmalıdır.resmen yasal köle edilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Bunlar insanların emeğini sömüren zavallı asalaklardan başka bişe değil
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (4 yıl önce)
    Arkadaş,emniyet mensuplarının yüzlerini buzluyorsunuz eyvallah da ; bu sahtekarların ,yüzsüzlerin yüzlerini neden buzlarsınız..Bırakın millet görsün,tanısın bunları.
    0
    0
    Yanıtla