SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Maçında Yok.. Fatih Terim'e 5 Maç Ceza

0
Güncellendi - 2021-11-26 01:18:05
Malatya Maçında Yok.. Fatih Terim'e 5 Maç Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 5 maç men cezası verdi.

Gece yarısı açıklanan cezaya göre, Fatih Terim Galatasaray'ın 28 Kasım Pazar akşamı Malatya'da Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'la oynayacağı maçta takımının başında olamayacak.

PFDK'nın 21 Kasım günü oynanan Galatasaray- Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili Teknik Direktör Fatih Terim'v verdiği ceza şöyle açıklandı:

"21.11.2021 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında,GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti ve çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında ayrıca 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, tedbire uymama eylemi nedeniyle FDT'nin 82/b ve 50/1-c maddeleri uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 16.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,"

İstanbul, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Sayim (2 yıl önce)
    Ben MS rün teknik direktörü olsam bu maçta düşünürüm bu maçta ben nasıl poan alırım GS min takımı her bakımda bizdan üstün Euro otursak bile doğru konuşmak lazım o zaman çok koşmak lazım pas bağlantılarını kesmek lazım bizda oda yok biz sahada canlı cenaze gibi geziyoruz o zaman onbir gisi kele onuna dizilip kale mizi kırpmak gerek belki bir poan alırız başka çaremiz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Geçmiş yıllarda bizim maç sonuçları ile çok hoca gönderdik,haydi kaplanım titre ve kendine gel,yen Galatasaray i fatih hocayı da gönderelim,olurmu pek zannetmiyorum,ama bazen rüyalar ve hayaller gerçek olur, bekleyip göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (2 yıl önce)
    farketmez hakemler fatih hocanin yerini aratmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Olsaydı daha iyi olacaktı.Kulübe şimdi sakin kalacak.Aleyhimize oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • denizli kombi (2 yıl önce)
    Fatih hocanın olmaması Avrupa maçında yorgun olması Galatasaray için iyi olmaya bilir asıl biz Malatya ne yapabilir ona bakalım iyi düşünmek istesem bir puan oda çok zor Galibiyet çok büyük olay olur derim ancak kısaca güzel umutlar Konya maçında belki...
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (2 yıl önce)
    Tamam galibiyet garanti o zaman !!!
    0
    0
    Yanıtla