SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Terkedilmiş Olarak Bulundu

0
Güncellendi - 2020-11-29 03:37:19
Terkedilmiş Olarak Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Ekipleri, İlyas Mahallesi'nde çalınan çapa motorunu Hidayet Mahallesi'nde terk edilmiş olarak buldu. Bu arada polis uygulamalarında silah ve uyuşturucu ele geçti.

Emniyet Müdürlüğü, Asayiş ekiplerinin çalışmalarıyla ilgili şu bilgiyi verdi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;

• Hanımınçifligi Mahallesi bir şahıstan 3.45 gr kanobiyonit uyuşturucı ele geçirilmiş,

• Bentbaşı Mahallesinde bir şahıstan bir av tüfeği ele geçirilmiş,

• Taştepe caddesinde 2 şahıstan toplam 3.94 gram Kannabinoid uyuşturucu ele geçirilmiş,

• İlyas Mahallesinde çalınan çapa motoru Hidayet Mahallesinde terk vaziyette bulunarak müştekisine teslim edilmiş, şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

• Yapılan uygulamada bir araçtan ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirilmiş,

• 26/11/2020 günü Müşteki İ. G.’ye ait aracın güveni kötüye kullanmak suretiyle çalınması olayı ile ilgili; yapılan çalışmada şüpheli Ö. K. yakalanarak şahsa işlem yapılmıştır.

• Cevherizade Mahallesinde bir araç içerisinde 1 adet SIG SAUER marka tabanca ve 5 fişek ele geçirilmiş,

Ayrıca:

• Tandoğan Mahallesinde inşaat içerisinden 5000 TL değerinde 900 adet çalıntı (Çiroz) malzeme ile alakalı olarak Battalgazi Polis Merkezi Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada 111 adeti bulunmuş ve şüpheliler M. K. ve H. S. yakalanarak tahkikata başlanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız