SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Terör Propagandası İddiasıyla 2 HDP'li Yöneticiye Gözaltı

0
Güncellendi - 2019-10-24 15:51:54
Terör Propagandası İddiasıyla 2 HDP'li Yöneticiye Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sosyal medya üzerinden Barış Pınarı Harekatı'nı karalayıcı söylemlerle  PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesiyle HDP Hekimhan ilçe Başkanı ile Arguvan HDP İlçe Teşkilatı üyesi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin terör örgütü propagandası yapan şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Bu kapsamda sosyal medya üzerinden Barış Pınarı Harekatı'nı karalayıcı ve terör örgütü PKK/KCK'yı övücü paylaşımlarda bulunduğu tespit edilen Hekimhan HDP İlçe Başkanı Muharrem Ö. ve Arguvan HDP İlçe Teşkilatı üyesi Aziz B. düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ise 1 ruhsatsız tabanca, 2 tabanca şarjörü, 17 tabanca fişeği, 2 cep telefonu ve 1 tablet bilgisayar ele geçirildi.

AA- Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Alparslan (4 yıl önce)
    Helal olsun.. Emperyalist uşaklarına geçit vermeyin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Trump bile Başkan Erdoğan.ı takdir ederek gücünü kabul etimş, Vatanseverliğini ispat edercesine konuşmuşken bizim ülkede yaşayan terör sevdalıları ise Vatansever Başkanımızın başarılarını dolayısıyla ülkemizin kalkınmasını hazmedemeyip kudurarak sağa sola saldırınca böyle paketlenip içeri girerler Herkes HADDİNİ Bilecek...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazi44 (4 yıl önce)
    helal olsun il jandarmaya. Allah razı olsun onlardan. onların gözünün yaşına bakmayın zaten Battalgazi'nin torunları terörü ve teröristleri barındımaz.
    0
    0
    Yanıtla