SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tesiste Tek Başıma Çalışıyorum"

0
Güncellendi - 2020-04-14 05:02:48
A- A+ PAYLAŞ

Bir dönem Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’un formasını giyen defans oyuncusu Murat Akça, “Antrenmanlarımızı evde yapıyoruz ama ara sıra koşu yapmak için tesise gidip tek başıma çalışıyorum” dedi.

2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında BtcTurk Yeni Malatyaspor’un formasını giyen ve şuanda 1.Lig ekibi Giresunspor’da oynayan Murat Akça, beIN Sports’a açıklamalarda bulundu. 

Akça, koronavirüs ile mücadele kapsamında liglerin ertelenmesinin ardından çalışmalarını evde sürdürdüğünü ifade etti.

Tesise gidip antrenman yaptığını kaydeden Akça, “Antrenmanlarımızı evde yapıyoruz ama ara sıra koşu yapmak için tesise gidip tek başıma çalışıyorum. Daha önce bu zaman dilimlerinde hiç ara verilmediği için ne zaman döneceğimize dair net bir şey yok. Yapabileceğimiz tek şey, evde kendimizi olabildiğince hazır tutmak. Evdeki imkanlarla zor oluyor. Ligler başlamadan önce en az 3 haftalık bir hazırlık sürecinin olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Akça, TFF 1.Lig ve Süper Lig’de toplamda 52 kez BtcTurk Yeni Malatyaspor’un formasını giymişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız