SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tevfik Temelli Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
Güncellendi - 2019-10-06 00:29:55
Tevfik Temelli Son Yolculuğuna Uğurlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın eski belediye başkanlarından merhum Tevfik Temelli'nin torunu, yine eski belediye başkanlarından merhum Turgut Temelli'nin oğlu işadamı Mehmet Tevfik Temelli, geçirdiği kaza sonucu vefat etti ve İstanbul'da toprağa verildi.

Mehmet Tevfik Temelli'nin, Bodrum'daki yazlıklarında merdivenden düşerek boynunun kırılması sonucu vefat ettiği bildirildi. 2 çocuk babası olan 63 yaşındaki Mehmet Tevfik Temelli'nin cenazesinin, Bodrum'dan İstanbul'a getirildiği, 5 Ekim Cumartesi günü kılınan cenaze namazının ardından, vasiyeti üzerine bir süre önce vefat eden CHP Malatya eski milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun mezarının bulunduğu Büyükçekmece Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi.

1980'li yıllarda Malatya'dan İstanbul'a taşınan ve burada ticaretle uğraşan, Malatya Eğitim Vakfı (MEV) yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Tevfik Temelli'nin cenaze törenine, ailesi ve yakınları, MEV Başkanı Tülin Ersöz, MEV eski başkanlarından Metin Emiroğlu, Naci Ekşi, yöneticilerinden Yüksel Çengel, MİAD Başkanı Yunus Akdaş, merhum Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun oğlu Erdem Aslanoğlu ile İstanbul'da yaşayan bazı Malatyalılar katıldılar.

Merhum Mehmet Tevfik Temelli, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularından, büyük devlet adamı ve asker, eski cumhurbaşkanı, başbakan ve Malatya Milletvekillerinden İsmet İnönü'nün, 1934- 1939 yılları arasında Malatya Belediye Başkanlığı yapan amcasının oğlu Tevfik Temelli'nin torunu, 1963- 1971 yılları arasında Malatya Belediye Başkanlığı yapan Turgut Temelli'nin oğlu, Diş Hekimi Şahin Çekirdek'in de kayınbiraderiydi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Hasan Basri Aksay (4 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun.KİRVEM AKRABAM TURGUT TEMELLİ Nin biricik oğlu.
    0
    0
    Yanıtla
  • güray karadayı (4 yıl önce)
    BÜYÜK BİİR ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ..ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL
    0
    0
    Yanıtla
  • güray karadayı (4 yıl önce)
    tarifi imkansız bir boşlukta bıraktın bizi tevfik amca
    0
    0
    Yanıtla
  • güray karadayı (4 yıl önce)
    çok özliycez yeri asla dolmuycak ve günümüzün her anı harırlancak yüreği güzel insan doyamadık güzel muhsbbetlerine
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin solmaz (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, Ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim, Başınız sağ olsun.
    0
    0
    Yanıtla