SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFFHGD'de Yıldırım Yeniden Seçildi

0
Güncellendi - 2021-03-10 01:40:54
TFFHGD'de Yıldırım Yeniden Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi 13.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Ata Yıldırım, yeniden Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi başkanlığına seçildi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesinin 13.Olağan Genel Kurulu, Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Olağan Genel Kurula; TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, ASKF Başkanvekili Aziz Yiğit, TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, Malatya Saha Komiserleri Derneği Başkanı Nuri Karaağaç, Sekizinci Bölge Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Öner Fırat, İl Hakem Kurulu Başkanı Mutlu Dalbudak, hakem ve gözlemciler katıldı.

13.Olağan Genel Kurulda, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şube Başkanı Ata Yıldırım, seçime tek listeyle girdi. Yıldırım, ikinci kez Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Malatya Şubesi başkanlığı görevine seçildi.

Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: “Harun Reşit Güngör, Kerem Candaş, Furkan Bakan ve Burak Sami Şad.”

Seçim sonrası konuşan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şube Başkanı Ata Yıldırım, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği 13.Olağan Genel Kurulun güzel bir ortamda gerçekleştirildiğini kaydetti.

Yıldırım, ikinci kez başkanlığa seçilmenin mutluluğun ve gururunu yaşadığını ifade ederek, kendisine ikinci kez bu görevi layık görenlere, tüm üyelere ve seçim süresince seçimlere müdahil olmayarak tarafsızlıklarını koruyan Bölgesel Kurul Üyesi Öner Fırat ve İl Hakem Kurulu Başkanı Mutlu Dalbudak’ a teşekkür etti.

Ata Yıldırım, Merkez Hakem Kurulu (MHK), Bölgesel Kurul ve İl Hakem Kurulu ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını, bundan sonrada çalışmaya devam edeceklerini belirterek, Malatya hakemliğine katkı sunma noktasında dernek yönetimi olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız