SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR Karşı Şeride Geçti, Çarptı: 3 Ağır Yaralı

0
Güncellendi - 2021-12-08 21:10:59
TIR Karşı Şeride Geçti, Çarptı: 3 Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da karşı şeride geçen tır otomobil ve minibüse çarptı. Minibüsün devrildiği kazada 3 kişinin ağır yaralandığı bildirildi.

Kaza, 14.30 sularında Doğanşehir ilçesi Sürgü - Erkenek Mahalleleri arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Adıyaman istikametine seyir halinde olan Mehmet Altaş idaresindeki 31 PN 588 plakalı Mercedes marka tır yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Ali Şanaldı idaresindeki 44 J 7756 plakalı Ford marka yolcu minibüsü ile Turan Subaşı idaresindeki 34 AJN 609 plakalı Mercedes marka otomobile çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü Turan Subaşı, minibüste yolcu olarak bulunan Savaş Arpacı ile Hacer Kaynacı yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAMYONET DEVRİLDİ

Bu arada, Doğanşehir ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin takla atması sonucu meydana gelen kazada da 1 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malatya’dan Adıyaman istikametine giden Abdulhakim T. idaresindeki 16 U 5305 plakalı Iveco marka kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada araç ters dönerken sürücü yaralandı.

Yaralı sürücü olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Geçmiş olsun, kaza yapan ve kazaya uğrayan araba markaları ne zamandır, önemli olmaya başladı, Allah ölümlü kazalardan korusun.................
    0
    0
    Yanıtla
  • Kilicci (2 yıl önce)
    Haberlerde arac markası yazmakta son zamanlarda moda oldu, araçları tanımıyorsunuz bari marka yazmayın, kamyon, tır, minibüs, taksi v.s. falan
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (2 yıl önce)
    Minibüs ford marka değil volkswagen Otomobil de mercedes marka değil skoda. Neyse tırla kamyonet seçilemiyor fotoğraflardan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mertersin (2 yıl önce)Polat isimli kullanıcı yorumuna
    Ne farkeder hey Allahımm
    0
    0
    Yanıtla